Ligula
Skoči na vsebino

Jezikovni tečaj na daljavo

Lingula, ta jezična šola | Tečaji na daljavo

Jezikovni tečaj na daljavo poteka v vašem domu ali pisarni, z učiteljem in sošolci pa se povežete prek Zooma ali MS Teams. Lingulin jezikovni tečaj na daljavo je idealen, če si želite osvežiti svoje znanje jezika ali spregovoriti v novem jeziku, a se ob tem ne želite oziroma ne morete voziti do jezikovne šole.

Izvirna in dokazano učinkovita govorna metoda

Lingulini tečaji na daljavo so izpeljani enako profesionalno kot tečaji v živo. Za to poskrbijo učitelji, ki so posebej usposobljeni za našo govorno metodo in pripravljajo zanimive in učinkovite učne ure. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80% časa!  

Jezikovni tečaj na daljavo: izkoristite prednosti 

  • Prihranite čas: na tečaj se lahko odpravite le nekaj minut pred začetkom.
  • Preprosto in praktično: za sodelovanje potrebujete le računalnik s kamero, tablico ali telefon, dobro internetno povezavo ter miren prostor.
  • Raznolikost in razgibanost učnih ur: učenje prek spleta nudi veliko dodatnih možnosti za učenje prek spletnih iger, video in avdio vsebin.
  • Skoraj kakor v živo: pouk na daljavo je podobno učinkovit kakor tečaj v živo, saj povezava z učiteljem in sošolci prek kamere in slušalk omogoča pristen stik ter veliko pogovora.
  • Nova izkušnja sodobnega učenja: učenje na daljavo vam nudi nove izkušnje in znanja, ki vam bodo prišle prav tudi ostalih dejavnostih.
Lingula, ta jezična šola | Priporočilo
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

Naš učitelj je kljub temu, da je vse potekalo virtualno, ustvaril sproščeno vzdušje, tako da sem z veseljem sodeloval, se vključeval v debate in brez strahu nastopal. Celotno mnenje.
— Marko Svetina

Oglejte si, kako poteka Lingulin tečaj na daljavo 

Jezikovni tečaj poteka po govorni metodi. Tečajniki so vseskozi aktivni.

Velika izbira terminov 

Zaradi velikega povpraševanja lahko našim tečajnikom ponudimo največjo izbiro terminov za tečaje v živo ali na daljavo.

Čas je za akcijo! Strokovna izbira pravega tečaja

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Zato se hočemo z vami spoznati in vam strokovno svetovati, kako boste osvojili izbrani jezik. Dogovorimo se za brezplačen pogovor z učiteljem! Pokličite 080 23 52, pišite na info@lingula.si ali se naročite na posvet: 

Osebni pogovor z našim učiteljem

BREZPLAČEN umestitveni pogovor pri nas ali on-line.

Najhitrejša pot do idealnega tečaja je sproščen pogovor z učiteljem, ki vam bo po razgovoru v izbranem jeziku strokovno svetoval primerno zahteven tečaj za vas.

Se vas že veselimo!

Lingula, ta jezična šola | Osebni pogovor z našim učiteljem

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost osvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan, številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog - skupaj že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

Lingula, ta jezična šola | Jasmina Krofič
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

... Prav vesela sem, da zdaj, v tem času, lahko mislim še na kaj drugega kot koronavirus. Moram reči, da mi je prav v veselje, ko se v sredo srečamo z našo profesorico.
Ksenija Ogrič

Powered by