Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Jezikovni tečaj na daljavo

Potrebujete pomoč pri izbiri tečaja? Posvetujte se z nami.

Lingula, ta jezična šola | Tečaji na daljavo

Jezikovni tečaj na daljavo poteka v vašem domu ali pisarni, z učiteljem in sošolci pa se povežete prek Zooma ali MS Teams. Lingulin jezikovni tečaj na daljavo je idealen, če si želite osvežiti svoje znanje jezika ali spregovoriti v novem jeziku, a se ob tem ne želite oziroma ne morete voziti do jezikovne šole.

Izvirna in dokazano učinkovita govorna metoda

Lingulini tečaji na daljavo so izpeljani enako profesionalno kot tečaji v živo. Za to poskrbijo učitelji, ki so posebej usposobljeni za našo govorno metodo in pripravljajo zanimive in učinkovite učne ure. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80% časa!  

Jezikovni tečaj na daljavo: izkoristite prednosti 

  • Prihranite čas: na tečaj se lahko odpravite le nekaj minut pred začetkom.
  • Preprosto in praktično: za sodelovanje potrebujete le računalnik s kamero, tablico ali telefon, dobro internetno povezavo ter miren prostor.
  • Raznolikost in razgibanost učnih ur: učenje prek spleta nudi veliko dodatnih možnosti za učenje prek spletnih iger, video in avdio vsebin.
  • Skoraj kakor v živo: pouk na daljavo je podobno učinkovit kakor tečaj v živo, saj povezava z učiteljem in sošolci prek kamere in slušalk omogoča pristen stik ter veliko pogovora.
  • Nova izkušnja sodobnega učenja: učenje na daljavo vam nudi nove izkušnje in znanja, ki vam bodo prišle prav tudi ostalih dejavnostih.
5/5

Še domače naloge sem sproti delal

Naš učitelj je kljub temu, da je vse potekalo virtualno, ustvaril sproščeno vzdušje, tako da sem z veseljem sodeloval, se vključeval v debate in brez strahu nastopal. Še domače naloge sem sproti delal, kar se ni zgodilo od osnovne šole. Zdi se mi, da sem zelo veliko odnesel od tega tečaja in pridobil dodatno samozavest pri uporabi angleškega jezika. Vse pohvale pripravljeni prilagojeni vsebini in sami izvedbi pouka.

Lingula, ta jezična šola | Priporočilo

Marko Svetina

Oglejte si, kako poteka Lingulin tečaj na daljavo 

Jezikovni tečaj poteka po govorni metodi. Tečajniki so vseskozi aktivni.

Velika izbira terminov 

Zaradi velikega povpraševanja lahko našim tečajnikom ponudimo največjo izbiro terminov za tečaje v živo ali na daljavo.

5/5

Srečanja s profesorico so mi bila v veselje

Tudi jaz kot tečajnica se vam prav lepo zahvaljujem, da ste tako hitro vzpostavili šolo na daljavo. Sem tečajnica pri prof. Marjetki na nemščini. Prav vesela sem, da zdaj, v tem času, lahko mislim še na kaj drugega kot koronavirus. Moram reči, da mi je prav v veselje, ko se v sredo srečamo z našo profesorico.

Lingula, ta jezična šola | Priporočilo

Ksenija Ogrič