Intenzivna priprava na maturo

Uspeh na maturi zagotovljen.

Matura je ena najpomembnejših prelomnic v življenju, ki vsako leto skoraj 5.000 dijakom krajša noči in dela skrbi. Za dober rezultat sta potrebna znanje angleščine in samozavest, ki pa se ju ne da usvojiti čez noč. Zato je pravočasna priprava zlata vredna.

Izkoristite popust early bird 20 % do 15. aprila 

Prvi lahko izkoristite konkreten 20 % popust in si zagotovite tečaj s »prijazno« šolnino.

Tečejo zadnji tedni za pripravo na maturo!

Trenutno učenje na daljavo nudi maturantom manj podpore in pomoči pri pripravi na maturo, zato je to obdobje za marsikoga še bolj stresno kot sicer. Nič čudnega, da najstnike misel na maturitetno obdobje preveva s strahom. Vsi vemo, da potrebujejo mnogi dodatno ustno komunikacijo, drugim pa je trn v peti pisanje esejev.

#1 Hitra last-minute priprava na maturo na daljavo

V majhni skupini prek aplikacije Zoom bodo dijaki v pogovoru z učiteljem in sošolci utrdili svoje znanje na praktičen način. Na intenzivnem in ciljno naravnanem tečaju bodo z izkušenim učiteljem razrešili vse dileme in pridobili samozavest, ki jim bo omogočila uspešen rezultat na maturi. Glavni govorec so dijaki - učitelj jih le usmerja in popravlja, da utrdijo svoje znanje. 

Kako poteka priprava na maturo? Dijaki 

  • Prek pogovora utrjujemo znanje slovnice.
  • Zvadijo pisanje ključnih delov eseja.
  • Govorne sposobnosti natrenirajo z izvirnim govorcem.
  • Majhna skupina s 6 do največ 8 udeleženci omogoča veliko pogovora.

Število mest je omejeno, priporočamo hitro prijavo.

 

CEFRTečajDneviTerminŠol. urObdobjeCena*Akcijska cena*
Angleščina za dijake
B2-C1Angleščina, hitra priprava na maturo na daljavoTO, ČE14.30-16.0020april193,85155,08Izberi
CEFRTečajDneviTerminŠol. urObdobjeCena*Akcijska cena*
Angleščina za dijake
B2-C1Angleščina, hitra priprava na maturo na daljavoTO, ČE14.30-16.0020april193,85155,08Izberi

#2 Učinkovita individualna on-line priprava na esej na maturi 

Pisno izražanje zahteva spretno igranje z besedami, stavki in kanček kreativnosti. S poznavanjem trikov pisanja pisnega sestavka lahko bistveno izboljšaš svojo spretnost pisanja esejev in pisem.

  • Intenzivna on-line priprava na pisni del mature je odlična izbira za vse, ki bi želeli natrenirati tehnike pisanja in izpiliti svoje pisno izražanje.
  • Poteka prek e-pošte z izvirnim govorcem, ki jezikovno in stilistično popravi pisne izdelke in svetuje glede oblike in strukture.

Za več informacij in ponudbo pišite koordinatorici anglistov Poloni Nastran na polona@lingula.si.

Izkušeni učitelji so zagotovilo za napredek

Priprava na maturo v Linguli je usklajena z zahtevami, temami in izpitnimi cilji iz izpitnega kataloga za maturo. Glede na svoj cilj izbereš pripravo na osnovnem ali višjem nivoju.

Izkušeni učitelji dobro poznajo maturitetne naloge, pripravijo živahen ter učinkovit pouk in se maksimalno prilagodijo željam ter znanju tečajnikov. Znajo jih motivirati tudi za samostojno delo doma.

 

 

 
 

»Na tečaju smo se veliko pogovarjali, zato sem dobila večje zaupanje v svoje sposobnosti komuniciranja v angleškem jeziku. Tudi moje znanje je napredovalo, kar se je v šoli kazalo v boljših pisnih ocenah. Ker sem pred maturo opravila tečaj, sem dosti bolj sproščena, kot bi bila sicer.

Bolj samozavestna sem glede svojega znanja, saj smo naredili obilico vaj. Predavateljica pa mi je bila všeč predvsem zato, ker je z nami vzpostavila prijateljski odnos. Prav nič ni delovala kot profesorji v šoli. Prav zato mi verjetno nikoli ni bilo težko narediti nobene domače zadolžitve. Tečaj je tako lepo predstavila, da ga sploh nisem dojemala kot delo, ampak kot druženje.«

Tanja Kavčič, Gimnazija Bežigrad
 

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si