Intenzivna priprava na maturo

Uspeh na maturi zagotovljen.

Matura je ena najpomembnejših prelomnic v življenju, ki vsako leto skoraj 5.000 dijakom krajša noči in dela skrbi. Za dober rezultat sta potrebna znanje angleščine in samozavest, ki pa se ju ne da usvojiti čez noč, zato je pravočasna priprava zlata vredna.

Tečejo zadnji tedni za pripravo na maturo!

Trenutno učenje na daljavo nudi maturantom manj podpore in pomoči pri pripravi na maturo, zato je to obdobje za marsikoga še bolj stresno kot sicer. Nič čudnega, da najstnike misel na maturitetno obdobje preveva s strahom.

Mnogi potrebujejo dodatno razlago in konkretne vaje za na primer wordformation, drugim pa je trn v peti pisanje esejev. Zato smo pripravili dve rešitvi na daljavo:

  • hitra last minute priprava na maturo v skupini
  • individualna priprava na esej

#1 Hitra last-minute priprava na maturo na daljavo

V majhni skupini prek aplikacije Zoom bodo dijaki v pogovoru izkušenim učiteljem in sošolci utrdili svoje znanje s konkretnimi primeri in številnimi dril vajami. Na intenzivnem in ciljno naravnanem tečaju bodo z razrešili dileme ter pridobili samozavest, ki jim bo omogočila uspešen rezultat na maturi. 

Kako poteka priprava na maturo? 

  • Dijaki utrjujejo znanje slovnice s številnimi konkretnimi primeri.
  • Zvadijo pisanje ključnih delov eseja.
  • Govorne sposobnosti natrenirajo z izvirnim govorcem.
  • Majhna skupina s 6 do največ 8 udeleženci omogoča veliko pogovora.

Število mest je omejeno, priporočamo hitro prijavo.

 

#2 Učinkovita individualna on-line priprava na esej na maturi 

Pisno izražanje zahteva spretno igranje z besedami, stavki in kanček kreativnosti. S poznavanjem trikov pisanja pisnega sestavka lahko dijaki bistveno izboljšajo svojo spretnost pisanja esejev in pisem ter se izognijo pogostim napakam (formal vs informal, sentence structure, thesis/topic sentences).

Intenzivna on-line priprava na pisni del mature je odlična izbira za vse, ki bi želeli natrenirati tehnike pisanja in izpiliti svoje pisno izražanje.

Priprava na esej poteka prek e-pošte z izvirnim govorcem, ki jezikovno in stilistično popravi pisne izdelke ter svetuje glede oblike in strukture.

Želite več informacij o pripravi na maturo?

Polona Zupanc
»Pokličite me na 031 761 163 ali pa mi pišite na polona@lingula.si. Z veseljem vam bom svetovala glede priprave na maturo.«

Polona Nastran, prof. angleščine, koordinatorica anglistov

 

Preverite, ali tudi vi delate teh 7 napak

Zbrali smo 7 napak, ki se zgodijo tudi, ko je naše znanje angleščine na visoki ravni in se lahko tekoče pogovarjamo. Preverite, kako vam gre.

Izkušeni učitelji so zagotovilo za napredek

Priprava na maturo v Linguli je usklajena z zahtevami, temami in izpitnimi cilji iz izpitnega kataloga za maturo. Glede na svoj cilj dijaki izberejo pripravo na osnovnem ali višjem nivoju.

Izkušeni učitelji dobro poznajo maturitetne naloge, pripravijo živahen ter učinkovit pouk in se maksimalno prilagodijo željam ter znanju tečajnikov. Znajo jih motivirati tudi za samostojno delo doma.

 

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si