Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Inštrukcije angleščine in nemščine za dijake

Potrebujete pomoč pri izbiri tečaja? Posvetujte se z nami.

Lingula, ta jezična šola | Inštrukcije angleščine in nemščine za dijake
  • Inštrukcije angleščine, nemščine in drugih tujih jezikov za dijake so rešitev, če ti tuji jezik povzroča težave, ki so specifične in jezikovni tečaj v skupini ni prava izbira.
  • Inštrukcije so tudi prava pot, da splezaš na zeleno vejo, če te je doletel popravni izpit. Ne izgubljaj časa, pokliči in se dogovori za osebno svetovanje.

Z inštrukcijami angleščine, nemščine, španščine in drugih jezikov boš utrdil svoje znanje na tistem področju, kjer imaš preglavice in pridobil samozavest v tujem jeziku. 

Kako potekajo inštrukcije angleščine in drugih jezikov v Linguli

1. Dober načrt učenje pospeši

Pred začetkom inštrukcij se dijak osebno pogovori z učiteljem, da še pred prvo uro spoznamo njegovo znanje in potrebe ter pripravimo optimalen načrt učenja. Dijak nam pove, po katerem učbeniku dela v šoli, vnaprej pošlje zadnje teste in dodatne vaje, ki jih je dobil v šoli. Učitelj tako dobi celostno sliko težav in vidi, kje dijak najbolj potrebuje pomoč. Že na prvi uri se učinkovito osredotoči na težave in luknje v znanju.

2. Na inštrukcije angleščine, nemščine in drugih jezikov z gradivom

Na tečaj dijak prinese učbenik, po katerem dela v šoli, zvezek z zapiski in zadnje teste. 

3. Optimalno izkoriščen čas

V Linguli čas na inštrukcijah dobro izkoristimo: ni smiselno, da dijak na urah pisno rešuje kupe vaj, saj to lahko dela tudi sam doma. Cilj inštrukcij je, da opravljene vaje popravi, sliši dodatno razlago in vadi težavne strukture.

4. Dodatno samostojno delo doma

Brez samostojnega dela in domačih nalog ni napredka, zato je potrebno tudi samostojno delo doma. 

5. Po Lingulino - skozi pogovor in interaktivno

Prijazni učitelji pripravijo živahen in zanimiv pouk ter znajo motivirati dijaka za samostojno učenje delo doma, brez katerega ni napredka in uspeha.

6. Nasveti za učinkovito učenje

Učitelji svetujejo, kako se pravilno učiti jezika: brez prevajanja, v stavku, glasno ...

Individualno, v dvoje ali troje

Za tri prijatelje oziroma sošolce z enakim znanjem in željami glede programa so inštrukcije angleščine, nemščine in drugih jezikov cenovno najugodnejše, če imajo ure inštrukcij skupaj, v skupnem prostem terminu.

Kdaj in kje potekajo inštrukcije

Kdaj: v terminu po vnaprejšnjem dogovoru. Za opazen napredek priporočamo, da tečaj poteka redno. Če tečajnik zboli ali ima neodložljive obveznosti in se srečanja ne more udeležiti, nam to sporočite vsaj 24 ur vnaprej. V tem primeru se ure prenesejo na naslednje srečanje.

Kje: Tečaji potekajo na daljavo ali v Linguli (BTC Ljubljana), v prijetnih in klimatiziranih učilnicah. Brezplačna parkirišča so v neposredni bližini.