Inštrukcije za osnovnošolce in dijake

Inštrukcije s ciljem.

Inštrukcije za osnovnošolce in dijake

Če osnovnošolcu ali dijaku tuji jezik povzroča težave, ki so specifične, zanj jezikovni tečaj v skupini morda ni prava izbira. Z inštrukcijami bo utrdil svoje znanje na tistem področju, s katerim ima preglavice in pridobil samozavest v tujem jeziku. 

Individualno, v dvoje ali troje

Za tri prijatelje oziroma sošolce z enakim znanjem in željami glede programa bo cenovno najugodneje, če imajo ure inštrukcij skupaj, v skupnem prostem terminu.  

 

Kako potekajo inštrukcije v Linguli

1. Dober načrt učenje pospeši

Pred začetkom tečaja opravi otrok brezplačen svetovalni pogovor, da učitelj še pred prvo uro spozna njegovo znanje in potrebe ter tako pripravi dober načrt učenja.

2. Na tečaj z učbenikom in zvezkom z zapiski

Na tečaj naj otrok prinese tudi zadnji test, da učitelj vidi, kje najbolj potrebuje pomoč in se osredotoči res le na težave in luknje v znanju.

3. Na inštrukcijah ne rešujemo pisnih vaj

Čas na inštrukcijah je treba dobro izkoristiti: ni smiselno, da otrok na urah le rešuje kupe pisnih vaj, saj to lahko dela tudi sam doma. Cilj inštrukcij je, da opravljene vaje popravi, sliši dodatno razlago in vadi težavne strukture v stavkih.

4. Po Lingulino - skozi pogovor, s kartončki, z interaktivnimi vajami na velikih zaslonih

Prijazni učitelji pripravijo živahen in zanimiv pouk ter znajo motivirati osnovnošolca/dijaka tudi za delo doma, brez katerega ni napredka in uspeha.

5. Nasveti za učinkovito učenje

Učitelji svetujejo, kako se pravilno učiti jezika: brez prevajanja, v stavku, glasno ...

Kje potekajo inštrukcije?

Tečaji potekajo v Linguli (BTC Ljubljana), v 18 prijetnih in klimatiziranih učilnicah, ki so opremljene z najsodobnejšimi interaktivnimi zasloni. Zasloni omogočajo dostop do privlačnih izvirnih vsebin na spletu in dajejo tečajnikom ideje za še aktivnejšo udeležbo pri pogovoru ter olajšajo učenje. Brezplačna parkirišča so v neposredni bližini. Tečaj lahko izvedemo tudi pri naročniku doma.

Čas je za akcijo - dogovorite se za svetovalni pogovor

Izpolnite kratek obrazec ali nas pokličite na 080 23 52.

Dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor v Linguli in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik jezikovnega tečaja.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si