Ligula
Skoči na vsebino

Jezikovni tečaj za dijake

Lingula, ta jezična šola | Inštrukcije angleščine in nemščine za dijake

Tečaji za dijake potekajo v skupini, kjer ste samo dijaki ali pa v skupini, kjer si skupaj z odraslimi tečajniki. Učiš se po govorni metodi. Ne začnemo s slovnico in pravili, začnemo s prebujanjem govorca v tebi. Kaj ti bo tuj jezik, če v njem ne govoriš.

Tečaji za dijake 

Jezikovni tečaji v skupini za dijake potekajo enkrat na teden po dve šol. uri. Izbiraš lahko med angleščino, nemščino, italijanščino, španščino ... S klikom izberi svoj jezik in si oglej urnik tečajev za dijake:

Tečaji za dijake v skupini z odraslimi 

v skupini z odraslimi imaš res veliko izbiro terminov (zvečer od 19.00 do 21.30 ali popoldne  od 16.15 do 18.45). Tečaji potekajo enkrat ali dvakrat na teden po tri š. ure na različnih ravneh znanja - od začetnih do nadaljevalnih tečajev. Ob vpisu na tečaj v skupini z odraslimi, imaš ob predložitvi dokazila, da si dijak, kar 15 % popust.

Klikni na povezavo in izberi svoj jezik:

V Linguli poteka učenje jezikov drugače kot v šoli

Ves čas si aktiven in govoriš v tujem jeziku,

  • poudarek je na pogovoru, v katerem novo strukturo uporabiš in natreniraš
  • skupine so majhne, v njih ni nikoli ni več kot osem udeležencev
  • učiteljice te znajo motivirati in pripravijo živahen ter intenziven pouk
  • cilji so znani vnaprej: izboljšanje ocene, uspeh na maturi, odhod v tujino ..., zato te učitelji skrbno vodijo do njih
  • v E-Linguli lahko treniraš sam, z interaktivnimi vajami; vedno znova, dokler ne “steče” in so vsi odgovori pravilni

Kateri tuji jezik vas zanima?

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost osvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan in številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog — skupaj že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

Lingula, ta jezična šola | Tin Vodopivec
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

Verjetno imamo iz časov šole vsi strah, da nas bo, če bomo kaj narobe izgovorili, kaj narobe rekli ali pa narobe sklanjali, čakala graja, udarci s palico (ha ha) ali pa vsaj teden d ni klečanja v kotu. A učiteljice v Linguli so izredno pozitivne, spodbujajo, pohvalijo, tako da ne samo, da napreduješ v učejnju jezika - tečaj deluje blagodejno tudi na ego.
— Tin Vodopivec