Individualne ure za šolarje in dijake

Popolna prilagodljivost tečajniku.

Individualni tečaj je najhitrejši način učenja tujega jezika

Če šolarju ali dijaku učenje v skupini ne ustreza oziroma ima specifične cilje kot selitev v tujino, vključitev v mednarodno šolo oziroma študij v tujini ali želja po osebnem pristopu, potem je individualni tečaj zagotovo najboljša izbira.

Prednosti individualnega tečaja

Individualni tečaj je najhitrejša pot do odličnega znanja tujega jezika. Največja prednost je popolna prilagodljivost tečajniku:

  • učitelj se tečajniku stoodstotno posveti, zato napreduje izjemno hitro
  • termin tečaja prilagodimo vašim željam

  • program po meri

  • v živo v Linguli, na domu ali na daljavo

Tečaj lahko tudi »prestavite«

Za opazen napredek priporočamo, da tečaj poteka redno. Če tečajnik zboli ali ima neodložljive obveznosti in se srečanja ne more udeležiti, nam to sporočite vsaj 24 ur vnaprej. V tem primeru se ure prenesejo na naslednje srečanje

Največja prednost Lingule so učitelji, ki znajo motivirati

Pripravite se na učitelja, ki na srečanje »vnese« energijo, pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno. Učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za Lingulino govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite učne ure.

V živo v BTC ljubljana ali na daljavo

  • Tečaji potekajo v Linguli (BTC Ljubljana), v 18 prijetnih in klimatiziranih učilnicah.  Interaktivni zasloni omogočajo dostop do privlačnih izvirnih vsebin na spletu in dajejo tečajnikom ideje za še aktivnejšo udeležbo pri pogovoru ter olajšajo učenje. Brezplačna parkirišča so v neposredni bližini. 
  • Tečaj lahko izvedemo tudi na daljavo.

Kakšna je razlika med inštrukcijami in individualnim tečajem?

Inštrukcije so rešitev, ko potrebuje šolar oziroma dijak pomoč pri šolski snovi. Inštrukcije so v osnovi namenjene izboljšanju šolske ocene in potekajo po gradivu, ki ga tečajnik uporablja v šoli, pripravlja se na test ... Več o inštrukcijah.

Individualni tečaj tujega jezika praviloma poteka bolj neodvisno od šolske snovi, tečajnik poglablja znanje, veliko je poudarka na govoru. Ker je individualno učenje prilagojeno tečajniku, se glede na izraženo željo lahko posvetimo tudi pripravi na test

Čas je za akcijo - dogovorite se za svetovalni pogovor

Čimprej pokličite na 01 541 00 33 ali pa nam pišite na e-naslov info@lingula.si in se dogovorite za brezplačen svetovalni pogovor. Pogovorili se bomo v tujem jeziku, pregledali gradivo, po katerem se osnovnošolec oz. dijak tujega jezika uči v šoli in skupaj določili realne cilje.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si