Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Individualni tečaj za dijake

Potrebujete pomoč pri izbiri tečaja? Posvetujte se z nami.

Lingula, ta jezična šola | Individualni tečaji

Individualni tečaj za dijake je najhitrejši in najintenzivnejši način učenja tujega jezika. Program in termin tečaja prilagodimo dijaku.

Mnogim učenje v skupini ne ustreza oziroma imajo specifične cilje kot so na primer selitev v tujino, vključitev v mednarodno šolo oziroma študij v tujini, želja po opravljenem mednarodnem izpitu ali osebnem pristopu, potem je individualni tečaj zagotovo najboljša izbira.

Individualni tečaj za dijaka ima številne prednosti

Največja prednost je zagotovo popolna prilagodljivost željam in ciljem:

  • učitelj se dijaku stoodstotno posveti, zato napreduje izjemno hitro,
  • termin tečaja prilagodimo vašim željam,
  • program po meri,
  • v živo v Linguli, na domu ali na daljavo.

Učitelji se prilagodijo in znajo motivirati

Pripravite se na učitelja, ki na srečanje »vnese« energijo, pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju vztrajno utrjuje naučeno. Učitelji so za Lingulino govorno metodo usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite učne ure ter znajo spodbuditi in "priganjati" k še bolj intenzivnemu delu. 

Tečaj lahko tudi prestavite

Za opazen napredek priporočamo, da tečaj poteka redno. Če tečajnik zboli ali ima neodložljive obveznosti in se srečanja ne more udeležiti, nam to sporočite vsaj 24 ur vnaprej. V tem primeru se ure prenesejo na naslednje srečanje.

V živo ali na daljavo

Lingula je doma v ljubljanskem BTC. Brezplačna parkirišča so v neposredni bližini šole. Jezikovni tečaji potekajo v 17 prijetnih, klimatiziranih in tehnološko najsodobneje urejenih učilnicah ali na daljavo v udobju vašega doma. Interaktivne vsebine na velikih zaslonih vsake učilnice so vir idej za pogovor, zato napredujete hitreje in lažje ter si zapomnite več kot pri klasičnem učenju.Inštrukcije za dijaka ali individualni tečaj

  • Inštrukcije  za dijaka so rešitev, ko potrebuje pomoč pri šolski snovi. Inštrukcije so v osnovi namenjene izboljšanju šolske ocene in potekajo po gradivu, ki ga dijak uporablja v šoli, pripravlja se na test ...  Praviloma gre za krajši tečaj. Več o inštrukcijah.
  • Individualni tečaj tujega jezika praviloma poteka bolj neodvisno od šolske snovi, tečajnik poglablja znanje, se pripravlja na mednarodni izpit ali maturo. Ker je individualno učenje prilagojeno tečajniku, se seveda glede na želje posvetimo tudi pripravi na test.

Čas je za akcijo - dogovorite se za osebni pogovor 

Pogovorili se bomo v tujem jeziku, pregledali gradivo, po katerem se dijak tuji jezik uči v šoli in skupaj določili realne cilje.