Ligula
Skoči na vsebino

Angleščina na maturi - intenzivna priprava

Lingula, ta jezična šola | Priprava na maturo

Angleščina na maturi skrbi mnoge dijake, zato je pravočasna priprava zelo pomembna.  Za dober rezultat na maturi je potrebna odlično znanje angleščine, ki pa se ga ne da usvojiti čez noč. 

Rešitev po meri: v skupini ali individualno 

Na maturo iz angleščine se lahko pripraviš v skupini ali individualno: 
 • Intenzivna celoletna priprava matura iz angleščine poteka od novembra do maja. Priporočamo - na ta način dobro utrdiš znanje, napišeš veliko esejev in dobiš povratno informacijo.
 • Hitra last minute priprava na maturo se začne marca in traja do maja.
 • Individualna priprava na maturo ali samo na pisanje eseja — začetek kadarkoli.

Skupini priprava na maturo iz angleščine se lahko pridružiš kadarkoli. Tečaj poteka v živo v prostorih Lingule v BTC LJ ali na daljavo. 

Intenzivna in ciljno usmerjena priprava

Pripravljalni tečaj na maturo je intenziven in nudi veliko razlage, podpore in konkretnih vaj. 

 • Dijaki pridobijo dobre bralne, slušne in govorne kompetence, ki jih običajno v šoli primanjkuje.
 • Posvetimo se strategijem za bolj učinkovito reševanje maturitetnih pol. Dijaki doma pišejo pisne sestavke, ki jih učitelj popravi in poda povratno informacijo.
 • Na tečaju ne izgubljamo časa za stvari, ki jih lahko dijaki delajo sami doma: pisanje (Report, Article, E-mail, Letter), branje člankov in predpisanega čtiva. 

Priprava na maturo v Linguli je usklajena z zahtevami, temami in izpitnimi cilji iz izpitnega kataloga za maturo. 

Odlični učitelji so jamstvo za uspeh

Tečaj vodijo izkušene profesorice angleščine z dolgoletnimi izkušnjami in uspehom pri pripravi na maturo in mednarodne izpite. Dobro poznajo maturitetne naloge, pogoste napake in težave dijakov na maturi.

Lingulini učitelji niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite učne ure ter se maksimalno prilagodijo željam in znanju tečajnikov. Znajo jih motivirati tudi za samostojno delo doma.

Lingula, ta jezična šola | Jasmina Krofič
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

Ker smo se na tečaju veliko pogovarjali, sem dobila večje zaupanje v svoje sposobnosti komuniciranja v angleškem jeziku. Tudi moje znanje je napredovalo, kar se je v šoli kazalo v boljših pisnih ocenah. Zdi, da sem zaradi tečaja pred maturo dosti bolj sproščena, kot bi bila sicer. Bolj samozavestna sem glede svojega znanja, saj smo naredili obilico vaj.

Predavateljica pa mi je bila všeč predvsem zato, ker je z nami vzpostavila prijateljski odnos. Prav nič ni delovala kot profesorji v šoli. Prav zato mi verjetno nikoli ni bilo težko narediti nobene domače zadolžitve. Tečaj je tako lepo predstavila, da ga sploh nisem dojemala kot delo, ampak kot druženje.
— Tanja Kavčič, gimnazija Bežigrad

Angleščina na maturi - trije koraki do uspeha 

 1. Pokliči nas na 080 23 52 ali nam piši na eva.winkler@lingula.si in pripravili ti bomo ponudbo.
 2. Srečajmo se na brezplačnem osebnem umestitvenem pogovoru z učiteljico v živo ali na daljavo. 
 3. Izpolni prijavnico.

Izberi svoj tečaj

V Linguli se želimo srečevati iz oči v oči — tudi takrat, ko se pogovarjamo prek sodobnih digitalnih poti. Izberite učenje, ki vam najbolj ustreza:

 • v živo v sodobnih Lingulinih učilnicah 
 • na daljavo z Lingulinimi vrhunskimi učitelji

 

Čas je za akcijo! Posvet pred vpisom

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovoraZato se želimo s teboj spoznati in ti strokovno svetovati, kako boš usvojil izbrani jezik. Dogovori se za brezplačen osebni pogovor.

Osebni pogovor z našim učiteljem

BREZPLAČEN umestitveni pogovor pri nas ali on-line.

Najhitrejša pot do idealnega tečaja je sproščen pogovor z učiteljem, ki vam bo po razgovoru v izbranem jeziku strokovno svetoval primerno zahteven tečaj za vas.

Se vas že veselimo!

Lingula, ta jezična šola | Osebni pogovor z našim učiteljem

Powered by
MENU