Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje
  Vsi članki

To ni klasično učenje angleščine za otroke

Učenje angleščine za otroke v jezikovni šoli se v marsičem razlikuje od klasičnega učenja. V Linguli so skupine majhne, učimo po govorni metodi Lingula Kids, s katero otroke spodbudimo h govoru in pritegnemo k učenju.

Tečaj angleščine je dobra priložnost, da se otrok vključi v prijetno okolje, kjer ga učijo strokovne Linguline učiteljice, ki na sproščen in zabaven način motivirajo otroke za učenje ter odkrivanje angleščine.

Učenje angleščine v Linguli.
Za odlično znanje tujega jezika ni treba preživeti dolgih ur za knjigami in se učiti na pamet.

Raje krajše in večkrat

Za odlično znanje tujega jezika ni treba preživeti dolgih ur za knjigami in se na pamet učiti pravil slovnice. Idealno je, če se otrok obda s tujim jezikom večkrat na teden za krajši čas. Zato na jezikovnem tečaju spodbujamo delo ob tečaju − branje, pripravo kratkih predstavitev, vaje za besedišče, poslušanje angleških pesmi, gledanje videov, filmov ... 

Interaktivno učenje angleščine otroke navduši

Z zanimivimi interaktivnimi vsebinami na zaslonih Lingulinih učilnic spodbujamo radovednost, visoko usposobljene učiteljice pa znajo otroke obdržati zbrane celo srečanje. Z najsodobnejšo tehnologijo in vizualizacijo oživijo tudi liki iz delovnih zvezkov, kar je otrokom še posebej zanimivo

Zgodbe na velikih zaslonih otroke pritegnejo, tako da ostanejo osredotočeni na snov, hkrati pa jim omogočajo, da poslušajo pravilno izgovarjavo ter s tem izboljšajo svoje znanje angleščine.

Tečaji angleščine vodijo do izpitov YLE

Angleščina za otroke na tečajih v Linguli vodi do mednarodnih izpitov za otroke YLE - Cambridge Young Learners English Tests. V Linguli skrbimo, da otrokom s spodbudnim pristopom približamo učenje tujega jezika. Učenje angleščine za otroke temelji na uspešni Lingulini metodi poučevanja.

9/30