Ligula
Skoči na vsebino
  Vsi članki

Tuji jeziki - najpogostejši izpiti

Mednarodni izpit iz tujega jezika je odličen cilj in motivator, ki vas spodbudi k dodatnemu učenju. Je tehtno dokazilo o znanju, ki odpira čedalje več vrat.

Mednarodni izpit nas prepriča v poglobljeno učenje jezika

Priprava na izpit tečajnike »prisili«, da se poglobijo v učenje in izpilijo svoje znanje. Napišejo na primer vrsto sestavkov, za katere sicer ne bi našli časa, so pa v realnosti zelo praktični. Utrdijo znanje najpomembnejših slovničnih struktur, prisilijo se k opravljanju vaj za slušno razumevanje, ki so odličen način učenja tujega jezika. 

Kateri izpit izbrati?

Odločitev ni enostavna, zato se je dobro pozanimati, kateri izpit in kakšno znanje se pričakuje od vas. Je to izpit iz splošnega, poslovnega ali strokovnega jezika? Najpogostejši izpiti so:

Po osebnem umestitvenem pogovoru z učiteljem vam svetujemo najhitrejšo pot do izbranega certifikata.

Učinkovita priprava na mednarodne izpite

Lingulini tečaji priprava na mednarodni izpit vas vodijo do ustreznega nivoja znanja, ko lahko opravljate katerega od mednarodnih izpitov iz splošnega ali poslovnega jezika.

Priprava na mednarodni izpit poteka v skupini z do 8 tečajniki, v dvoje ali individualno. Oblika učenja je odvisna od izpita, želenega izpitnega roka in ravni vašega znanja. Včasih zadošča samo nekaj ur intenzivnega učenja, v drugih primerih pa je potrebno intenzivno učenje, ki traja dlje časa. Na intenzivni pripravi na izpit podrobno spoznate vsebino izpita in utrdite svoje znanje.

Če želite večjo intenzivnost dela in vam prilagojen urnik tečaja, priporočamo tečaj v v dvoje ali individualno.

Zanesljiva pot do mednarodnega izpita

Programi v Linguli so usklajeni s Skupnim evropskim jezikovnim okvirjem (CEFR/SEJO) in vas vodijo do mednarodnih izpitov oz. certifikatov.  S Skupnim evropskim jezikovnim okvirjem so usklajeni tudi vsi mednarodni in nacionalni certifikati, do katerih vas vodijo tečaji v Linguli.

Strokovno individualno svetovanje za izpit

Če ste v dilemi, kateri izpit izbrati in ne veste, kako dobro je vaše znanje, se odločite za individualno svetovanje izkušene profesorice jezika. Odkrito vam bomo svetovali, ali potrebujete pripravo na izpit v Linguli ali pa se na izpit lahko pripravite kar sami. Več o strokovnem svetovanju za pravi izpit.

7/120