Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Tuji jeziki in popoldne z izvirnim govorcem angleščine

Potrebujete nasvet pri izbiri tečaja? Pokličite nas na 080 23 52.

Pripeljite otroke na brezplačno urico. Naj se sami prepričajo, kako to gre. Prijava.

Vsak dan bomo vašega najstnika za skoraj 9 ur obdali z angleščino ali pa bo treniral kar dva jezika. Dopoldne lahko izbira med angleščino, nemščino, francoščino ali španščino po Lingulini govorni metodi, ki spodbuja komunikacijo in samozavest, popoldne pa bomo domišljiji pustili prosto pot. Sproščeni pogovori bodo pripomogli k večji samozavesti v angleščini in izboljšani izgovarjavi.

En ali celo dva jezika v enem tednu 

Če je vaš najstnik še posebej ambiciozen, lahko izbere kar dva jezika v enem tednu! V dopoldanskem času se bodo učili enega od štirih jezikov, ki jih ponujamo, nato pa bodo popoldne nadgradili svoje jezikovne spretnosti z izvirnim govorcem angleščine. Edinstven program, ki ga ponujamo samo v Linguli!

Program

 • Jeziki: dopoldne: angleščina, nemščina, španščina ali francoščina. Popoldne angleščina.
 • Dopoldanski jezikovni tečaj omogoča strukturirano delo in izboljšanje znanja, popoldne pa se bodo v družbi izvirnega govorca sprostili ob raznolikih aktivnostih. Sproščeni pogovori bodo pripomogli k večji samozavesti v angleščini in izboljšani izgovarjavi.
 • 📷 Junior Photographer: Najmanj dva dni bodo preizkušali kamere svojih mobilnikov ter spoznali, kako lahko pri fotografiranju svoj pametni telefon maksimalno izkoristijo. Ker naši najstniki angleščino povežejo s praktično dejavnostjo, ki jih pritegne, že lažje spregovorijo brez zavor.
 • 🎳 Šport in zabava: Ko bodo potrebovali odmor od fotografiranja, se bodo odpravili na bowling, piknik ob Savi ali pa bo na vrsti kakšna druga zanimiva dejavnost👌.
 • Interaktivno učenje: Zanimive vsebine na interaktivnih zaslonih so vir dobrih idej, zato spregovorijo lažje in hitreje.

Zakaj tuji jeziki in popoldne z izvirnim govorcem?

 • Celodnevni potop v tuje jezike: Vaš najstnik bo vsak dan za skoraj 9 ur obdan z angleščino, kar mu omogoča maksimalen napredek in preklop na angleščino. Če mu gre angleščina že sedaj odlično, za dopoldne izbere drug jezik.
 • Neposredna izpostavljenost avtentičnemu jeziku: Sproščeni pogovori z izvirnim govorcem krepijo otrokovo samozavest, mimogrede pa dobi tudi vpogled v kulturo, običaje in tradicije države, katere jezik se uči.

 • Edinstvena priložnost za dva jezika hkratiČe je vaš najstnik še posebej ambiciozen, lahko izbere dva jezika v enem tednu! Dopoldne trenira jezik po izbiri, popoldne pa mu sproščena konverzacija z izvirnim govorcem omogoča srečevanje z avtentičnim jezikom. Edinstven program, ki ga ponuja samo Lingula!

 • Učenje jezika kot maternega: Otroka obkrožimo s tujim jezikom, da »srka« zvoke, besede in intonacijo.
 • Majhne skupine, več znanja
  Majhne skupine pomenijo več sodelovanja in komunikacije, kar omogoča hitrejši napredek.

Idealno za družine z več otroki

5-letnik, 10-letnica in 12-letnik na tečaju ob istem času? Zakaj pa ne! Družine z več otroki izberejo Lingulo tudi zato, ker lahko gredo otroci hkrati vsak na svoj tečaj! Izkoristite 5-% popust za vsakega naslednjega otroka.

Pogosta vprašanja

1. Kateri jeziki so na voljo?

Dopoldanski tečaji v skupini so na voljo za različne jezike, kot so angleščina, nemščina, francoščina in španščina. Popoldanski del z izvirnim govorcem poteka izključno v angleščini.

2. Kdo so učitelji?

Lingulini učitelji so visoko usposobljeni, izkušeni in motivirani strokovnjaki, ki znajo otroke navdušiti in obdržati zbrane celo dopoldne. V ekipi Lingule je tudi več izvirnih govorcev angleščine.

3. Ali so tečaji primerni tako za začetnike kot tudi za napredne učence?

Jezikovni tečaji so zasnovani tako, da ustrezajo različnim ravnam znanja jezika – od popolnih začetnikov do otrok, ki imajo že dobro znanje jezika. Skupine oblikujemo glede na starost in raven znanja. Z otroki, ki so se angleščine ali nemščine že učili, se pred začetkom tečaja pogovori učiteljica,  kar omogoča učinkovito učenje in prilagojen pristop za vsakega učenca.

5. Kako se lahko še pred vpisom prepričam, ali je otroku način učenja v Linguli sploh všeč?

Pripeljite otroka na brezplačno urico angleščine. Naj se sam prepriča, kako poteka učenje jezika. To bo povečalo njegovo motivacijo za učenje, saj bo izkusil, kako zabavno je učenje prek pogovora in igre. Notranja motivacija otroka je ključnega pomena za uspešno učenje jezika.

Brezplačne urice potekajo v maju, juniju in septembru, pa tudi med šolskim letom.

6. Imate popust za prijavo več otrok?

Seveda, ob prijavi več otrok oz. družinskih članov v istem obdobju ima drugi član 5-% popust. Tudi če otroka hkrati prijavite na dva tečaja, imate pri drugem tečaju prav tako 5-% popust. Kodo za popust dobite po izpolnjeni prvi prijavnici.

7. Kaj vključuje šolnina?

Šolnina vključuje 20 šol. ur tečaja tujega jezika, jutranje varstvo, dopoldansko malico, kosilo in vse popoldanske aktivnosti (Photography course, Petting ZOO and scavenger hunt, British sports afternoon, Bowling, photography exhibition).

8. Kakšen je urnik?

Dopoldanski del:

 • 7.30-8.30: jutranje varstvo, aktivnosti po želji skupine
 • 8.30-10.00: jezikovni tečaj 
 • 10.00-10.15: malica
 • 10.15-11.45: jezikovni tečaj
 • 12.00 13.00: kosilo
 • 13.30-16.00: raznolike dejavnosti z izvirnim govorcem
 • 16.00: prevzem otroka v Linguli

Popoldanske aktivnosti z izvirnim govorcem angleščine

 • Photography course (children need to bring their mobile phones)
 • Petting ZOO and scavenger hunt
 • Bowling
 • Photography exhibition
★★★★★

S tečajem in kombinacijo s fotografijo smo bili nadvse navdušeni

S tečajem in kombinacijo s fotografijo smo bili nadvse navdušeni. Mene kot mamo pa ste navdušili s posredovanimi informacijami, začetnim testiranjem, dosledno izpeljanim programom in končno razstavo. To so stvari, ki nadgradijo osnovno učenje jezika.

Vesna L. Image
Vesna L.mama
🔥 Zelo priljubljeno
309,00

Tuji jeziki in popoldne z izvirnim govorcem angleščine

Starost tečajnikov
11-15 let
Lokacija tečaja
V učilnicah Lingule BTC, LJ in bližnjih parkih
Časovni okvir tečaja
5 dni, od 7.30 do 16.00
Popust za prijavo več otrok
5 % za drugega in vsakega naslednjega otroka
Prijava na tečaj

Pomembno: Zaradi povezave z e-učilnico, mora imeti vsak otrok svoj e-naslov (en e-naslov = en tečajnik). Če prijavljate več kot enega otroka, šele po zaključku prvega nakupa opravite naslednjega.

Ujemite 5 % early bird popust
Ker se splača in rezervirate otroku poletni tečaj pravočasno.