Ligula
Skoči na vsebino

Individualni tečaj za šolarje

Lingula, ta jezična šola | Jezikovni tečaji za šolarje

Individualni tečaj angleščine in drugih jezikov za otroke je najhitrejši način učenja jezika. Če šolarju  učenje v skupini ne ustreza oziroma ima specifične cilje kot selitev v tujino, vključitev v mednarodno šolo oziroma študij v tujini ali želja po osebnem pristopu, potem je individualni tečaj zagotovo najboljša izbira.

Prednosti individualnega tečaja

Največja prednost individualnih ur za otroke sta prilagodljivost tečajniku in hiter napredek:

  • učitelj se otroku stoodstotno posveti, zato napreduje izjemno hitro
  • termin tečaja prilagodimo vašim željam
  • program po meri
  • v živo v Linguli, na domu ali na daljavo

Učitelji se prilagodijo in znajo motivirati

Pripravite se na učitelja, ki na srečanje »vnese« energijo, pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno. Učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za Lingulino govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite učne ure ter znajo spodbuditi otroka.

Tečaj lahko tudi prestavite

Za opazen napredek priporočamo, da tečaj poteka redno. Če tečajnik zboli ali ima neodložljive obveznosti in se srečanja ne more udeležiti, nam to sporočite vsaj 24 ur vnaprej. V tem primeru se ure prenesejo na naslednje srečanje.

V živo ali na daljavo

  • Tečaji potekajo v Linguli (BTC Ljubljana), v 17 prijetnih učilnicah .  Interaktivni zasloni omogočajo dostop do privlačnih izvirnih vsebin na spletu in dajejo tečajnikom ideje za še aktivnejšo udeležbo pri pogovoru ter olajšajo učenje. Brezplačna parkirišča so v neposredni bližini. 
  • Tečaj lahko izvedemo tudi pri naročniku doma (LJ) ali na daljavo.

Razlika med inštrukcijami in individualnim tečajem?

  • Inštrukcije so rešitev, ko potrebuje šolar oziroma dijak pomoč pri šolski snovi. Inštrukcije so v osnovi namenjene izboljšanju šolske ocene in potekajo po gradivu, ki ga tečajnik uporablja v šoli, pripravlja se na test ... Praviloma gre za krajši tečaj. 
  • Individualni tečaj tujega jezika praviloma poteka bolj neodvisno od šolske snovi, tečajnik poglablja znanje, se pripravlja na mednarodni izpit ali maturo. Ker je individualni tečaj prilagojen tečajniku, se glede na situacijo lahko posvetimo tudi na primer pripravi na šolski test.

S svetovanjem do primernega tečaja

Pokličite nas na 080 23 52 ali izpolnite obrazec. Med široko ponudbo naših tečajev vam bomo pomagali najti pravo rešitev za vas.

DA, rad bi nasvet!

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost osvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan in številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog — skupaj že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

Lingula, ta jezična šola | Jasmina Krofič
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

Z individualnim tečajem smo bili zelo zadovoljni, napredek pri Kaji je očiten. To je sicer že drugo leto, da se Kaja na ta način uči nemščino, saj nima prostih terminov, da bi se prilagodila skupini. Tudi nasploh smo z delom v Linguli, učitelji in odzivi vodstva na naše potrebe super zadovoljni. Hvala vsem!
Dejan Rudolf

Powered by