Ligula
Skoči na vsebino

Jezikovni tečaj za otroke v mini skupini oz. v dvoje

Lingula, ta jezična šola | Tečaji za otroke

Jezikovni tečaj za otroke lahko poteka tudi v mini skupini ali v dvoje. Takšen tip tečaja je pogosta izbira, če starši želijo, da je skupinica res majhna ali pa da so v njej samo sorojenci oz. prijatelji. Za tečaj v mini skupini se odločajo tudi starši, ki želijo urnik po meri ali imajo specifične želje glede programa. Tečaj lahko poteka v Linguli ali na daljavo.

V dvoje

Tečaj za otroke v dvoje je idealen za skupino dveh prijateljčkov ali sorojencev, ki potrebujeta individualni pristop in fleksibilen urnik.

  • omogoča hiter napredek
  • urnik tečaja prilagodimo željam udeležencev
  • program po meri: osvežitev znanja, priprava na selitev v tujino, za boljšo oceno ...

V mini skupini s 3 do 5 udeleženci

Mini skupina nudi veliko možnosti za pogovor in omogoča prilagodljiv program in urnik. Tečaj za otroke v mini skupini je idealen za prijatelje ali sošolce, ki bi radi skupaj izboljšali znanje tujega jezika. Prijetno, po meri in intenzivno, z odličnimi Lingulinimi učitelji, ki znajo motivirati.

  • dan in ura tečaja po dogovoru
  • program, prilagodimo željam skupinice: osnove jezika, priprava na selitev v tujino …

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Poskrbite za bodoče dobre govorce in si preberite mnenja zadovoljnih Lingulinih otrok in njihovih staršev. Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

5/5

Otroci so navdušeni nad interaktivnimi zasloni

Všeč mi je, da se išče znanje in da so skupine manjše, kjer se učiteljica otroku resnično lahko posveti individualno. Otroku so všeč interaktivne vsebine na zaslonu, saj je drugače kot v šoli in nekaj, kar jim je glede na sodobna komunikacijska sredstva bližje. 

Lingula, ta jezična šola | Aljaž Pegan

Mojca Šušteršič Ambrož