Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Aktivne jezikovno-plavalne počitnice za otroke

Potrebujete nasvet pri izbiri tečaja? Pokličite nas na 080 23 52.

Pripeljite otroke na brezplačno urico. Naj se sami prepričajo, kako to gre. Prijava.

Linguline aktivne jezikovno-plavalne počitnice za otroke so prava pustolovščina, kjer se učenje angleščine, nemščine, španščine ali francoščine združi z vznemirljivimi vodnimi doživetji!

🌊 Dopoldne otroci odkrivajo čarobni svet tujih jezikov po govorni metodi, popoldan pa se prepustijo valovom veselja in razigranosti v Atlantisu, mini olimpijskim igram in mogoče še čemu! Zabavno in razburljivo – zato se otroci vedno znova radi vračajo v Lingulo. 

Mnogo več kot samo počitniško varstvo

Učenje jezika je na Lingulinih jezikovno-športnih počitnicah ravno prav zahtevno. Gre za aktivne počitnice za otroke, od katerih ti res veliko odnesejo in se hkrati imenitno zabavajo. 

Program

 • Jeziki: angleščina, nemščina, španščina in francoščina.
 • Začetnike navdušimo nad tujim jezikom in jih z govorno metodo naučimo odzivanja v osnovnih vsakodnevnih situacijah. 
 • Nadaljevalni tečaji: Razgibani programi na različnih ravneh znanja otrokom omogočijo, da na sproščen način utrdijo in razširijo svoje znanje angleščine oziroma nemščine. 
 • Z raznovrstnimi dejavnostmi razvijajo jezikovne in druge kompetence ter prebujajo vse čute.
 • Cilj je samozavestnejši pogovor v izbranem jeziku, spoznavanje nove kulture, delo v skupini, urjenje ustvarjalnega razmišljanja …

Zakaj aktivne jezikovno-plavalne počitnice za otroke?

 • Prava doza adrenalina V Linguli smo razvili edinstven pristop za aktivne počitnice za otroke, ki združuje učenje jezika po govorni metodi, ki ga nagradijo vodne igre, mini olimpijske igre in druge sproščujoče vodne aktivnosti v Atlantisu. 

 • Celostni pristop k učenju: Spodbujamo tako umski kot telesni razvoj. Prijetno utrujeni po učenju jezika se otroci sprostijo v Atlantisu ob plavanju, razposajenih vodnih aktivnostih in mini olimpijskih igrah.

 • Prilagojeno znanju otroka: Osebni pogovor učiteljice z vsakim otrokom, ki se je jezika že učil, omogoča, da je otrok v ustrezni skupini glede na svoje znanje. 

 • Izgubijo strah pred govorom: Lingulina učinkovita govorna metoda otrokom omogoča, da spoznajo tuj jezik na povsem drugačen način kot v šoli — pri nas so oni glavni govorci. 
 • Majhne skupine, več znanja: Majhne skupine pomenijo več sodelovanja in komunikacije, kar omogoča hitrejši napredek.
 • Interaktivno učenje: Z zanimivimi vsebinami na interaktivnih zaslonih spodbudimo otroško radovednost. Kar vidijo in slišijo, lažje uporabijo v pogovoru.
 • Pritegnemo pozornost: Učenje povezujemo s temami, ki resnično pritegnejo pozornost, zato se otroci raje in hitreje učijo. Dinamična in zabavna učna okolja zagotavljajo, da se ves čas nekaj dogaja in so otroci navdušeni nad odkrivanjem novega jezika.

Idealno za družine z več otroki

5-letnik, 10-letnica in 12-letnik na tečaju ob istem času? Zakaj pa ne! Družine z več otroki izberejo Lingulo tudi zato, ker lahko gredo otroci hkrati vsak na svoj tečaj ter vsak na svoj način izkusijo aktivne počitnice za otroke! Izkoristite 5-% popust za vsakega naslednjega otroka.

Pogosta vprašanja

1. Kateri jeziki so na voljo za jezikovno-plavalne počitnice?

Jezikovno-plavalne počitnice v skupini so na voljo za angleščino, nemščino, francoščino in španščino. Drugi jeziki so na voljo po posebnem dogovoru kot individualno učenje ali tečaj po meri za več prijateljev.

2. Kdo so učitelji?

Lingulini učitelji so energični, izkušeni in motivirani strokovnjaki, ki znajo otroke navdušiti in obdržati zbrane celo dopoldne. V ekipi so tudi izvirni govorci angleščine.

3. Ali so jezikovno-plavalne počitnice primerne za začetnike in napredne učence?

Tečaji so zasnovani tako, da ustrezajo različnim ravnam znanja jezika – od popolnih začetnikov do otrok, ki imajo že dobro znanje jezika. Skupine oblikujemo glede na starost in raven znanja. Z otroki, ki so se jezika že učili, se pred oblikovanjem skupin pogovori učiteljica in predlaga umestitev v ustrezno skupino, kar omogoča učinkovito učenje in prilagojen pristop za vsakega učenca.

4. Ali je možno podaljšati ali nadaljevati s tečajem po koncu tedna?

Seveda! Če želite, da vaš otrok nadaljuje z učenjem jezika po koncu tedna, lahko to storite tako, da se prijavite na dodatne tedne tečaja. To je odlična priložnost, da otroci še naprej krepijo svoje jezikovne spretnosti in dosežejo še večjo samozavest v govoru.

5. Kako se lahko še pred vpisom prepričam, ali je otroku način učenja v Linguli sploh všeč?

Pripeljite otroka na brezplačno urico angleščine ali nemščine. Naj se sam prepriča, kako poteka učenje jezika. To bo povečalo njegovo motivacijo za učenje, saj bo izkusil, kako zabavno je učenje prek pogovora in igre. Notranja motivacija otroka je ključnega pomena za uspešno učenje jezika.

Brezplačne urice potekajo v maju, juniju in septembru, pa tudi med šolskim letom.

6. Imate popust za prijavo več otrok?

Seveda, ob prijavi več otrok oz. družinskih članov v istem obdobju ima drugi član 5-% popust. Tudi če otroka hkrati prijavite na dva tečaja, imate pri drugem tečaju prav tako 5-% popust. Kodo za popust dobite po izpolnjeni prvi prijavnici.

7. Kaj vključuje šolnina in kakšen je urnik?

Šolnina vključuje 20 šol. ur tečaja tujega jezika, jutranje varstvo, dopoldansko malico, kosilo in vse popoldanske aktivnosti (kopanje v Atlantisu, mini olimpijske igre  …).

Urnik jezikovno-plavalnih počitnic:

 • 7.30-8.30: jutranje varstvo
 • 8.30-10.00: jezikovni tečaj
 • 10.00-10.15: malica
 • 10.15-11.45: jezikovni tečaj
 • 11.55: sprehod do Atlantisa
 • 12.30-14.00: kosilo, igre
 • 14.00-16.00: aktivnosti v vodi
 • do 16.30: odhod
8. Kako vem, da bo otrok v zanj primerni skupini?

Če se je otrok tujega jezika že učil dlje časa in zna v njem samostojno tvoriti stavke, ga vabimo na brezplačni umestitveni pogovor. Z otrokom se bo pogovorila Lingulina profesorica in svetovala, kateri tečaj bi bil pravi zanj. Za pogovor se lahko dogovorimo v živo na Linguli ali na daljavo prek aplikacije Zoom.

★★★★★

Vsa pohvala učiteljici, da je otrokom prenesla toliko znanja

Naš Adam se je za Linguline jezikovno-plavalne počitnice odločil brez kakšnih posebnih pričakovanj, jeziki so bili bolj želja staršev, zanj je bilo pomembno plavanje v Atlantisu. Že prvi dan je po prihodu domov navdušeno kazal in razlagal učne liste, navdušen je bil tudi nad učiteljico. Kar pa se tiče kitajščine ‒ ogromno si je zapomnil in mislim, da je bil uvod v ta jezik zelo primeren. Vsa pohvala učiteljici, da je otrokom v tako kratkem času prenesla toliko zanimivosti in znanja.

Marija Atanasov Image
Marija Atanasovmama
🔥 Zelo priljubljeno
297,00

Jezikovno-plavalne počitnice

Starost tečajnikov
5-15 let
Lokacija tečaja
V učilnici jezikovne šole Lingula BTC, Ljubljana
Časovni okvir tečaja
5 dni, 7.30 do 16.30
Popust za prijavo več otrok
5 % za drugega in vsakega naslednjega otroka
Prijava na tečaj

Pomembno: Zaradi povezave z e-učilnico, mora imeti vsak otrok svoj e-naslov (en e-naslov = en tečajnik). Če prijavljate več kot enega otroka, šele po zaključku prvega nakupa opravite naslednjega.

Ujemite 5 % early bird popust
Ker se splača in rezervirate otroku poletni tečaj pravočasno.