Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Poletni jezikovni tečaj za dijake

Potrebujete nasvet pri izbiri tečaja? Pokličite nas na 080 23 52.

Intenzivni 20-urni jezikovni tečaj za dijake po govorni metodi z izkušenimi učitelji in zabavnimi aktivnostmi.

Izbiraj med 2 oblikama poletnih tečajev v skupini

 1. Tečaj za dijake: osnove jezika ali osvežitveni (nadaljevalni) tečaji,  20 š. ur v enem tednu.
 2. Tečaj v skupini z odraslimi: intenzivni začetni tečaj (40 š. ur, en mesec) ali osvežitveni tečaji (20 š. ur, 14 dni).

Tečaji za dijake

 •  Nadaljevalni osvežitveni tečaj in konverzacija za dijake

Osvežitev že naučenega s poudarkom na govoru: Mnoge dijake (pa tudi njihove starše) skrbi, da bo šlo zaradi poletnega odklopa v pozabo tudi znanje jezika, sploh, če so tuji jeziki dijaku tudi sicer izziv in se v znanju kažejo vrzeli. Če bi si želiš utrditi in nadgraditi svoje znanje tujega jezika ter spregovoriti sproščeno,  je Lingulin 20-urni osvežitveni tečaj prava rešitev zate.  Raven konverzacije učita odlična izvirna govorca. 

 • Tečaj osnov nemščine, francoščine ali španščine 

Z 20-urnim tečajem osnov nemščine, francoščine ali španščine boš pridobil nekaj prednosti in samozavesti, ki ti bosta vsekakor pomagali, da boš v šoli lažje sledil/-a pouku novega jezika. 

 • Kdaj: od 26. do 30. 8. 
 • Urnik: od 8.30 do 11.45
 • Koliko: 186,00 EUR, vključen je popust za zgodnji vpis.

V skupini z odraslimi

 • intenzivni začetni tečaj: 40 ur, v juliju ali avgustu, PON; TOR, ČET od 16.30 do 19.00
 • osvežitveni tečaj: 20 ur , 14 dni, PON; TOR, ČET od 16.30 do 19.00  

Več o tečaju in prijava.

Zakaj poletni tečaj

 • Poletni jezikovni tečaji so idealna priložnost, da izkoristite čas ne le za zabavo in oddih, temveč tudi za bogatenje svojega jezikovnega znanja in bolj sproščen pogovor v izbranem jeziku.

 • Tečaji v Linguli so zabavni in interaktivni. Svoje znanje tujega jezika osvežiš po učinkoviti govorni metodi.

 • Govorna metoda ti omogoča, da vidiš smisel učenja tujega jezika: sproščen pogovor in širjenje besednega zaklada v različnih vsakodnevnih situacijah. Prek pogovora utrdiš tudi najpomembnejše slovnične strukture. Tečaj v Linguli je zabaven in interaktiven.

 • Prijazni in energični profesorji ter izvirni govorci te znajo motivirati in pripravijo živahen in zanimiv pouk. Znajo pritegniti pozornost z zanimivimi temami,  spodbudami in z uporabo interaktivne tehnologije. Učenje je strokovno, a zelo sproščeno.

 • Majhne skupine, več znanja: majhne skupine omogočajo več sodelovanja in komunikacije, kar omogoča hitrejši napredek.

Pogosta vprašanja

1. Kateri jeziki so na voljo?

Na nadaljevalnem tečaju za dijake konec avgusta lahko osvežiš angleščino in nemščino ali pa se odločiš za začetni tečaj nemščine, španščine ali francoščine. 

Če se odločiš za učenje v skupini z odraslimi, imaš na voljo angleščino, nemščino, italijanščino, francoščino in španščino.

2. Kdo so učitelji?

Lingulini učitelji te učijo po govorni metodi in te znajo spodbuditi ter obdržati zbrane celo dopoldne. V ekipi Lingule je tudi več izvirnih govorcev angleščine.

3. Ali so tečaji primerni tako za začetnike kot tudi za napredne učence?

Jezikovni tečaji so zasnovani tako, da ustrezajo različnim ravnam znanja jezika – od popolnih začetnikov do tečajnikov, ki imajo že dobro znanje jezika.  Z dijaki, ki so se jezika že učili, se pred začetkom tečaja pogovori učiteljica, kar omogoča učinkovito učenje na tvoji ravni znanja.

4. Imate popust za prijavo več družinskih članov?

Seveda, ob prijavi več družinskih članov v istem obdobju ima drugi član 5-% popust. Kodo za popust dobite po izpolnjeni prvi prijavnici.

★★★★★

Najbolj mi je bilo všeč veliko pogovora

Angleščina v Linguli je čisto drugačna od učenja v šoli: majhne skupine, učitelji te spodbujajo, da veliko govoriš. Prav to - veliko pogovora mi je bilo najbolj všeč.

Anže K. Image
Anže K.Dijak
🔥 Zelo priljubljeno
od 186,00

Poletni tečaj za dijake

Starost tečajnikov
14-18 let
Lokacija tečaja
Učilnice Lingule v BTC Ljubljana
Časovni okvir tečaja
5 dni, od 7.30 do 16.00 oz. 30 /14 dni v skupini z odraslimi
Popust za prijavo več otrok
5 % za drugega in vsakega naslednjega otroka
Prijava na tečaj

Pomembno: Zaradi povezave z e-učilnico, mora imeti vsak tečajnik svoj e-naslov (en e-naslov = en tečajnik). Če prijavljate več kot enega otroka/dijaka, šele po zaključku prvega nakupa opravite naslednjega.