Ligula
Skoči na vsebino

Dopoldanski poletni tečaji za otroke: zabava, igra in učenje v enem!

Lingula I jezikovne počitnice

Dopoldanski tečaj

Intenziven 20-urni jezikovni tečaj po govorni metodi z izkušenimi učitelji in zabavnimi aktivnostmi.

Poletni dopoldanski jezikovni tečaji omogočajo otrokom, da se na sproščen način in prek veliko pogovora »potopijo« v angleščino, nemščino, španščino ali francoščino. Z govorno metodo, izkušenimi učitelji in zabavnimi aktivnostmi bodo postali samozavestni in spretni govorci tujega jezika in hkrati ustvarili nepozabne spomine.

Program

  • Začetniki: Navdušimo jih nad tujim jezikom in jih z govorno metodo naučimo odzivanja v osnovnih vsakodnevnih situacijah. 
  • Nadaljevalni tečaji: Razgibani programi na različnih ravneh znanja otrokom omogočijo, da na sproščen način utrdijo in razširijo svoje znanje angleščine oziroma nemščine. 
  • Z raznovrstnimi aktivnostmi dodatnimi dejavnostmi razvijajo jezikovne in druge kompetence ter prebujajo vse čute.
  • Cilj je samozavestnejši pogovor v izbranem jeziku, spoznavanje nove kulture, delo v skupini, urjenje ustvarjalnega razmišljanja …

Otroci vzljubijo tuje jezike

V Linguli smo razvili edinstven pristop, ki združuje zanimive vsebine in veliko pogovora, s čimer spodbujamo otroško radovednost in krepimo jezikovne spretnosti.

Izgubijo strah pred govorom

Lingulina učinkovita govorna metoda otrokom omogoča, da spoznajo tuj jezik na povsem drugačen način kot v šoli — pri nas so oni glavni govorci.

Vsi znajo podobno

Otroci se počutijo sproščeno, saj jih razvrščamo v skupine predvsem glede na njihovo znanje in ne zgolj po starosti.

Pritegnemo pozornost

Učenje povezujemo s temami, ki resnično pritegnejo pozornost, zato se otroci raje in hitreje učijo. Dinamična in zabavna učna okolja zagotavljajo, da se ves čas nekaj dogaja in so otroci navdušeni nad odkrivanjem novega jezika.

Strokovnost in toplina

Visoko usposobljeni in skrbno izbrani učitelji znajo otroke navdušiti in obdržati zbrane celo dopoldne.

Majhne skupine, več znanja

Majhne skupine pomenijo več sodelovanja in komunikacije, kar omogoča hitrejši napredek.

Interaktivno učenje - hitrejši napredek

Z zanimivimi vsebinami na interaktivnih zaslonih spodbudimo otroško radovednost. Kar vidijo in slišijo, lažje uporabijo v pogovoru.

5/5

Moji štirje sinovi so bili navdušeni nad tečaji angleščine

Moji štirje sinovi so bili navdušeni nad poletnimi tečaji angleščine in midva z ženo prav tako. Odlično izvedeno. Naslednje leto tudi zagotovo pridejo!

Vasja Spindler

Pogosta vprašanja

Dopoldanski tečaji v skupini so na voljo za angleščino, nemščino, francoščino in španščino. Drugi jeziki so na voljo po posebnem dogovoru kot individualno učenje ali tečaj po meri za več prijateljev.

Dopoldanski tečaj traja od 7.30 do 11.45, od ponedeljka do petka. Celoten tečaj obsega 20 šol. ur pouka na teden. To otrokom omogoča, da se intenzivno potopijo v tuj jezik, popoldne pa je prosto za druge dejavnosti.

Da, tečaji so zasnovani tako, da ustrezajo različnim ravnam znanja jezika – od popolnih začetnikov do otrok, ki imajo že dobro znanje jezika. Skupine oblikujemo glede na starost in raven znanja. Z otroki, ki so se jezika že učili, se pred oblikovanjem skupin pogovori učiteljica in predlaga umestitev v ustrezno skupino, kar omogoča učinkovito učenje in prilagojen pristop za vsakega učenca.

Lingulini učitelji so energični, izkušeni in motivirani strokovnjaki, ki znajo otroke navdušiti in obdržati zbrane celo dopoldne. V ekipi Lingule so tudi izvirni govorci angleščine.

Seveda! Če želite, da vaš otrok nadaljuje z učenjem jezika po koncu tedna, lahko to storite tako, da se prijavite na dodatne tedne tečaja. To je odlična priložnost, da otroci še naprej krepijo svoje jezikovne spretnosti in dosežejo še večjo samozavest v govoru.

  • 7.30 - 8.20 prihod otrok in jutranje zabavne aktivnosti
  • 8.30 -9.00 jezikovni tečaj v učilnici
  • 10.00-10.15  malica
  • 10.15-11.45 jezikovni tečaj v učilnici ali v bližnjem parku oz. tržnici
5/5

Zakaj tudi šola ni organizirana na tak način, kot je to v Linguli?

Kot tudi lansko leto je bil Bernard nad letošnjimi počitnicami v Linguli navdušen. Imam pa zdaj težavo odgovoriti na Bernardovo vprašanje, zakaj tudi šola ni organizirana na tak način, kot je to v Linguli.

Dagmar Bale

Ne zamudite priložnosti za nepozabne jezikovne počitnice!

S prijavo zagotovite mesto za svojega otroka. 👇