Ligula
Skoči na vsebino

Dopoldanski poletni tečaji za otroke: zabava, igra in učenje v enem!

Lingula, ta jezična šola | Dopoldanske jezikovne počitnice

Lingulini poletni jezikovni tečaji omogočajo otrokom, da se na sproščen način in prek veliko pogovora »potopijo« v angleščino, nemščino, španščino ali francoščino. Z govorno metodo, izkušenimi učitelji in zabavnimi aktivnostmi bodo otroci postali samozavestni in spretni govorci tujega jezika in hkrati ustvarili nepozabne spomine.

Za koga, kdaj in kje

Tečaji so zasnovani tako, da ustrezajo otrokovemu nivoju znanja in starosti.

Lokacija: dopoldansko učenje jezikov poteka od 7.30 do 11.45 v učilnicah Lingule v BTC Ljubljana in bližnjem parku. 

Linguline skrivnosti: kako otroci vzljubijo tuje jezike?

V Linguli smo razvili edinstven pristop, ki združuje zanimive vsebine in veliko pogovora, s čimer spodbujamo otroško radovednost in krepimo jezikovne spretnosti. Naša učinkovita govorna metoda otrokom omogoča, da spoznajo tuj jezik na povsem drugačen način kot v šoli — pri nas so oni glavni govorci.

Učenje angleščine, nemščine in drugih jezikov povezujemo s temami, ki resnično pritegnejo pozornost, zato se raje in hitreje učijo. Dinamična in zabavna učna okolja zagotavljajo, da se ves čas nekaj dogaja in da so otroci navdušeni nad odkrivanjem novega jezika.

S pomočjo izkušenih in strastnih učiteljev, ki se ponašajo z bogatim pedagoškim znanjem in sposobnostjo prilagajanja vsakemu posameznemu otroku, ustvarjamo nepozabne izkušnje za otroke. 

S tem pristopom otrokom ponujamo priložnost ne samo za raziskovanje in učenje tujih jezikov, temveč jim tudi omogočamo, da razvijejo dragocene spretnosti in veščine za svojo prihodnost.

Lingula, ta jezična šola | Tečaj za otroke_enako_znanje

Vsi znamo podobno
Otroci se počutijo sproščeno, saj jih uvrstimo predvsem glede na znanje in ne samo glede na starost.

Lingula, ta jezična šola | jezikovni tečaj v skupini

Majhne skupine, več znanja
Majhne skupine pomenijo več sodelovanja in komunikacije, kar omogoča hitrejši napredek.

Lingula, ta jezična šola | strokovnost in toplina učiteljev

Strokovnost in toplina
Visoko usposobljeni in skrbno izbrani učitelji znajo otroke navdušiti in obdržati zbrane celo dopoldne.

Lingula, ta jezična šola | Interaktivno učenje

Interaktivno učenje
Z zanimivimi vsebinami na interaktivnih zaslonih spodbudimo otroško radovednost. Kar vidijo in slišijo, lažje uporabijo v pogovoru.

Lingula, ta jezična šola | Priporočilo
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

Moji štirje sinovi so bili navdušeni nad poletnimi tečaji angleščine in midva z ženo prav tako. Odlično izvedeno. Naslednje leto tudi zagotovo pridejo!
— Vasja Spindler

Ne zamudite priložnosti za nepozabne jezikovne počitnice!

S prijavo zagotovite mesto za svojega otroka. 👇

Začetniki: Začetnike navdušimo nad tujim jezikom in jih po Lingulini govorni metodi naučimo odzivanja v osnovnih vsakodnevnih situacijah. 

Nadaljevalni tečaji: Razgibani programi na različnih ravneh znanja otrokom omogočijo, da na sproščen način utrdijo in razširijo svoje znanje angleščine oziroma nemščine. 

Z raznovrstnimi aktivnostmi razvijajo jezikovne in druge kompetence ter prebujajo vse čute: sporazumevanje v tujem jeziku, spoznavanje novih kultur, delo v skupini, ustvarjalno razmišljanje …

Urnik jezikovnih počitnic

  • 7.30–8.30: jutranje varstvo in aktivnosti po želji skupine
  • 8.30–10.00: jezikovni tečaj 
  • 10.00–10.15: malica
  • 10.15–11.45: jezikovni tečaj

V primeru odpovedi manj kot 5 dni pred začetkom se vplačani znesek ne vrača. Izjema je odpoved zaradi zdravstvenih razlogov ob predložitvi dokazil.

20 ur tečaja tujega jezika, jutranje varstvo in dopoldansko malico.

S svetovanjem do primernega tečaja

Pokličite nas na 080 23 52 ali izpolnite obrazec. Med široko ponudbo naših tečajev vam bomo pomagali najti pravo rešitev za vašega otroka.

DA, rad bi nasvet!
Lingula, ta jezična šola | Jasmina Krofič
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

Kot tudi lansko leto je bil Bernard nad letošnjimi počitnicami v Linguli navdušen. Imam pa zdaj težavo odgovoriti na Bernardovo vprašanje, zakaj tudi šola ni organizirana na tak način, kot je to v Linguli 🙂 Celotno mnenje.
Dagmar Baler

 

Powered by