Tečaji za otroke in najstnike v tujini

Tečaji za otroke v tujini.

Jezikovni tečaj v tujini je nepozabna izkušnja, ki združuje učenje jezika, drugačne počitnice, nova doživetja in dragocene izkušnje, spoznavanje kulture, sklepanje novih poznanstev ... Tečaj v tujini priporočamo vsem, ki že imate dobre osnove jezika.

Ob veliki ponudbi šol v tujini se je težko odločiti, katera je res prava in bi ji lahko zaupali. Zato vam v Linguli priporočamo nekaj šol, s katerimi imamo dobre izkušnje in zagotavljajo visoko kakovost tečajev za odrasle in za otroke. 

»Hčerki sta bili izjemno navdušeni nad jezikovnimi počitnicami v šoli Sir Richard v Angliji. Po njunih besedah sta imeli najboljše učitelje doslej. Skratka, odlična zrelostna in jezikovna izkušnja za otroke. Hvala Linguli za seznanitev s temi tečaji in gospe Poloni, ki nas je vodila skozi prijavni postopek in oskrbela z vsemi potrebnimi informacijami!«
 
 

Učenje angleščine v Angliji

Tečaji angleščine potekajo v čudovitih mestih kot so London, Cambridge in vrsti manjših podeželskih mest. V manjših mestih potekajo tečaji za mlajše otroke, ker tako šole lažje zagotovijo varnost otrok. Preberite si več o programih angleščine za otroke in mladostnike.

Učenje nemščine na Dunaju

Nemščina na Dunaju poteka na čudoviti lokaciji v centru mesta. Zajema nemščino, športne, kulturne in družabne aktivnosti, oglede in izlete ... Od 16 leta starosti naprej se lahko starši samo odločite, ali bo vaš najstnik lahko samostojno raziskoval Dunaj ali pa bo lepote mesta odkrival pod budnim nadzorom učiteljev. Preberite več o programih.

Učenje nemščine v Nemčiji

Učenje nemščine v Nemčiji poteka v čudovitih starih nemških mestih kot so Berlin, München, Frankfurt, Potsdam ... Otroci bivajo v mladinskem domu ali pri družini. Več o programih. 

Skrbno izbrane šole v tujini

Izbrali smo mednarodne šole,

  • ki so akreditirane in certificirane pri uveljavljenih mednarodnih inštitucijah
  • s preverjenimi programi in dobrimi učitelji
  • s čudovitimi lokacijami tečajev  - London, Cambridge, podeželska angleška mesta, Dunaj, München, Berlin …
  • s pestro izbiro jezikovnih programov za otroke in mladostnike
  • s toplo atmosfero (večinoma so to družinsko vodene jezikovne šole), kjer res poskrbijo za varnost otrok

Zakaj poiskati jezikovno šolo za otroke s pomočjo Lingule?

  • ob bogati ponudbi na spletnih straneh se je težko odločiti, katera je res prava in bi ji lahko zaupali …
  • v Linguli smo izbrali le nekaj šol, s katerimi imamo dobre izkušnje in zagotavljajo visoko kakovost
  • izbrane šole so specializirane za določene vrste programov in dovolj velike, da lahko oblikujejo skupine na različnih ravneh - od nižjih pa vse do najvišjih
  • če se prijavite prek Lingule, vam bomo pomagali, če bi bilo kadarkoli kaj narobe v šoli v tujini in tega ne bi želeli urejati sami
  • v Linguli lahko tudi preverimo vaše znanje tujega jezika in šoli že vnaprej pošljemo raven znanja

Uvrstitvena testiranja in razporeditev v skupine

Tistim, ki se prijavijo na tečaj v tujini prek Lingule, priporočamo, da imajo z nami svetovalni pogovor. Tako ugotovimo njihovo raven znanja in to že vnaprej javimo šoli. Še vedno bodo imeli prvi dan v tuji šoli uvodno testiranje, a hkrati bodo imeli tudi našo informacijo o znanju. Karkoli bi se morda zapletlo (uvrstitev v prelahek oz. prezahteven program), v Linguli lažje pomagamo, če poznamo znanje tečajnikov.

Želite več informacij o tečajih v tujini?

Polona Zupanc
»Pokličite me na 080 23 52 ali pa mi pišite na info@lingula.si. Z veseljem vam bom svetovala, kateri jezikovni tečaj bi bil najprimernejši za vašega najstnika.«

Polona Nastran, prof. angleščine, koordinatorica anglistov

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si