Tečaji tujih jezikov v tujini - nepozabna izkušnja

Jezikovni tečaj v tujini je nepozabna izkušnja, ki združuje učenje jezika, drugačne počitnice, nova doživetja in dragocene izkušnje, spoznavanje kulture, sklepanje novih poznanstev ... Tečaj v tujini priporočamo vsem, ki že imate dobre osnove jezika.

Angleščina za otroke ali odrasle

Tečaji angleščine se odvijajo v svetovljanskem Londonu, čudovitem Cambridgeu in drugih angleških podeželskih mestih. Na voljo je več terminov in programov ter različne dolžine tečajev.

Tečaji angleščine za otroke v tujini
 

Angleščina v tujini za otroke in mladostnike

Enkratna priložnost, da otroci v pristnem okolju izboljšajo svoje znanje angleščine, poleg tega pa razširijo svoja obzorja, spoznajo nove kulture in razvijejo samozavest. 

Tečaji angleščine v tujini za odrasle
 

Angleščina v tujini za odrasle

Tečaji potekajo v čudovitem mestu Cambridge. Izbrali smo dve kakovostni šoli, s katerima imamo dobre izkušnje in ju naši tečajniki pohvalijo. Nastanitev je v domu ali pri družini.

Nemščina za otroke ali odrasle

Tečaji nemščine potekajo na Dunaju, v Berlinu, Münchnu, Frankfurtu in drugih nemških mestih. Izbirate lahko med različnimi termini in trajanjem tečajev.

Tečaji nemščine v tujini za otroke
 

Nemščina v tujini za otroke in mladostnike

Za otroke je tečaj v tujini enkratno doživetje in velika spodbuda za nadaljnje učenje. Izbrali smo dve dobri šoli na Dunaju in druge šole v različnih mestih v Nemčiji. 

Jezikovni tečaji in učenje nemščine v tujini
 

Nemščina v tujini za odrasle

Tečaj nemščine v tujini je enkratno doživetje in čudovit dopust, na katerem združite prijetno s koristnim. Priporočamo ga vsem, ki že imajo nekaj osnovnega znanja. 

Zakaj poiskati jezikovno šolo v tujini s pomočjo Lingule?

Ob bogati ponudbi na spletnih straneh se je težko odločiti, katera je res prava in bi ji lahko zaupali. V Linguli smo izbrali le nekaj šol, s katerimi imamo dobre izkušnje in zagotavljajo visoko kakovost ter jih lahko priporočimo:

  • izbrane šole so specializirane za določene vrste programov in dovolj velike, da lahko oblikujejo skupine na različnih ravneh - od nižjih pa vse do najvišjih,
  • če se prijavite prek Lingule, vam bomo pomagali v primeru težav, ki jih ne bi želeli urejati sami,
  • preverimo lahko vaše znanje tujega jezika in šoli že vnaprej pošljemo podatek o ravni znanja,
  • plačali boste le toliko, kot določajo uradni ceniki šol, brez dodatnih stroškov, ki jih običajno zaračunavajo agencije in drugi zastopniki.

Skrbno izbrane šole v tujini, v katerih boste svoj čas dobro izkoristili

Izbrali smo ugledne mednarodne šole, ki so akreditirane in certificirane pri uveljavljenih mednarodnih inštitucijah ter se lahko pohvalijo s preverjenimi programi in dobrimi učitelji. Odlikujejo jih tudi:

  • prvovrstna lokacija v mestih kot so London, Cambridge, podeželska angleška mesta, Dunaj, München, Berlin …,
  • pestra izbira jezikovnih programov za otroke in odrasle,
  • topla atmosfera  - večinoma gre za družinsko vodene jezikovne šole, kjer se vam res posvetijo osebno.

Potrebujete nasvet - kateri tečaj bi bil najprimernejši

Pokličite nas na 080 23 52 ali pa pišite na info@lingula.si. Z veseljem vam bomo svetovali, kateri jezikovni tečaj bi bil najprimernejši za vašega najstnika.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si
Prijavite se na Lingulin e-časopis o tujih jezikih in deželah

Zanimive vsebine in praktični nasveti za učenje tujih jezikov, praktične vaje, nagradna vprašanja …

Spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.

Poglejte primer e-časopisa.