Trendovske jezikovno-programerske počitnice

Kombinacija učenja tujih jezikov in programiranja.

Učenje jezika in osnove programiranja za računalniške navdušence.

 

Dopoldne tuji jeziki na različnih ravneh znanja, popoldne pa delavnica osnov programiranja, na kateri se otroci naučijo izdelati lastno animacijo ali programiranje v Minecraftu.

Zabavno interaktivno učenje otroke navduši nad tujimi jeziki, na popoldanski delavnici pa postanejo Junior Programer in spoznajo poklic prihodnosti.

»V naslednjih petnajstih letih bo učenje programiranja postalo kot branje in pisanje … in spraševali se bomo, zakaj nismo začeli že prej.« 
Mark Zuckerberg
 

Poligloti prihodnosti obvladajo tako tuje jezike kot programerske 

Za računalniške navdušence  - kreiraj svojo igrico

Otroci sprogramirajo svoje igre ter s pomočjo logičnega razmišljanja in domišljije razvijejo različne tehnike reševanja problemov.  

Majhne skupine na različnih ravneh - več znanja

Majhne skupine omogočajo veliko pogovora, igre vlog in projektnega dela. Tečaji potekajo na različnih ravneh znanja.

Interaktivno učenje pritegne

Zanimive vsebine na interaktivnih zaslonih otroke pritegnejo, zato spregovorijo hitreje.

Strokovnost in toplina

Visoko usposobljeni in skrbno izbrani učitelji znajo otroke navdušiti in obdržati zbrane in motivirane ves dan.

 

Mnogo več kot samo počitniško varstvo

Lingulini jezikovni programi so ravno prav zahtevni, da otroci res veliko odnesejo in spregovorijo v tujem jeziku brez zavor, hkrati pa se imenitno zabavajo. Otroci so razvrščeni v skupine glede na znanje in ne samo glede na starost. 

Z Digital School se otroci učijo osnov kodiranja s pomočjo svojih najljubših iger in njim prilagojenih programov. Učni program se začne z igrami, nadaljuje in zaključi pa s snovanjem lastnih mobilnih aplikacij v Code.

 

Zgodnja prijava se splača

Ne zamudite ugodnosti za zgodnje prijave. Ker se splača, ker tako rezervirate otrokov poletni tečaj pravočasno in ste potem brez skrbi.

Kdaj, za koga in kje?

  • 5 dni od 7.30 do 16.30 
  • od 18. do 22. 7. 2022
  • za otroke od 7 do 12 let (program osnove programiranja) oz. 11 do 14 let (program Minecraft)
  • v učilnicah Lingule v BTC Ljubljana in bližnjem parku

Omejeno število mest! Število mest za program jezikovno-programerskih počitnic je omejeno na 20 na teden, zato svetujemo hitro prijavo.

Dogovorite se za strokovno svetovanje

Pokličite nas na 080 23 52 ali pa nam pišite na info@lingula.si. Z veseljem vam bomo svetovali, kateri tečaj bi bil najprimernejši za vašega otroka.

Svetovalni pogovor priporočamo, če se je otrok tujega jezika učil že dlje časa in zna samostojno tvoriti stavke. Z otrokom se bo pogovorila Lingulina profesorica in vam svetovala, kateri tečaj bi bil pravi zanj. Svetovalni pogovor poteka v Linguli ali na daljavo prek aplikacije Zoom. 

 

CEFRTečajDneviTerminŠol. urObdobjeCena*Akcijska cena*
Jezikovno-programerske počitnice
Jezikovno-programerske počitnice: angleščina in a) osnove programiranja 7-12 let ali b) programiranje v Minecraftu 11-14 letPO - PE7.30-16.3018.7.-22.7 325,80300,18Izberi
Jezikovno-programerske počitnice: nemščina in a) osnove programiranja 7-12 let ali b) programiranje v Minecraftu 11-14 letPO - PE7.30-16.3018.7.-22.7 325,80300,18Izberi

 

20 šol. ur angleščine oz. nemščine, jutranje varstvo, dopoldansko malico, kosilo in vse popoldanske aktivnosti (15 šol. ur programa A: tečaj osnove programiranja v Code za 7 do 12 let oz. programa B: tečaj programiranja v Minecraftu za 11 do 14 let,  predstavitev poklica programerja, popoldansko malico).  

Prijava brez tveganja: poskrbeli bomo za druženje na primerni razdalji in vse varnostne ukrepe. V primeru odpovedi zaradi zdravstvenih razlogov (z dokazili) ali v primeru ponovne prepovedi druženja vam vplačano šolnino vrnemo.

V primeru odpovedi zaradi drugih razlogov manj kot 5 dni pred začetkom se vplačani znesek ne vrača.

Dopoldanski jezikovni program 

Začetniki

Začetnike navdušimo nad tujim jezikom in jih po Lingulini govorni metodi naučimo odzivanja v osnovnih vsakodnevnih situacijah. 

Nadaljevalni tečaji

Zabavni in zanimivi programi otroke navdušijo in dajo domišljiji prosto pot, učenje jezika pa je prav takrat najbolj učinkovito. Angleščino oz. nemščino povežemo z zanimivimi temami o angleško/nemško govorečih deželah. Zanimive vsebine na interaktivnih zaslonih otroke pritegnejo, utrdijo pomnjenje in olajšajo učenje.

Zabavno kuharsko ustvarjanje 

Tuji jezik povežemo z zabavnim kuharskim ustvarjanjem:  med odmorom si otroci pripravijo smoothie ali sladoled, v tujih jezikih preizkušajo okuse ... 

Popoldanski programerski program

Tečaj osnove programiranja za 7 do 12 let: otroci se učijo osnov kodiranja s pomočjo svojih najljubših iger in njim prilagojenih programov. Učni program se začne z igrami, nadaljuje in zaključi pa s snovanjem lastnih mobilnih aplikacij.

Tečaj programiranja v Minecraftu za 11 do 14 let: za vse ljubitelja Minecrafta, ki se želijo spoznati tudi s svetom programiranja. V izobraževalni različici Minecraft bodo programirali robota Agenta, ki bo za nas opravljal naloge in na koncu zgradil zaključni projekt. Tečajniki ne potrebujejo nobenega predznanja in je primeren za čiste začetnike, edini pogoj je, da je otrok star 11 let ali več.

Urnik jezikovno-programerskih počitnic

  • 7.30 - 8.30: jutranje varstvo 
  • 8.30 - 11.45: jezikovni tečaj
  • 12.00 - 13.30: kosilo in igre v parku
  • 13.30 - 16.30: delavnica programiranja z Digital School

Kje potekajo počitnice

Tečaji potekajo v Linguli (BTC Ljubljana), v 17 prijetnih, klimatiziranih učilnicah, opremljenih z najsodobnejšimi interaktivnimi zasloni in v bližnjem parku.

Video utrinki s programerskih počitnic

Čas je za akcijo! Kaj izberemo? 

Če se je otrok tujega jezika že učil in če že zna samostojno tvoriti stavke, pridite na brezplačni svetovalni pogovor. Z otrokom se bo pogovorila Lingulina profesorica in vam svetovala, kateri tečaj bi bil pravi zanj. Za pogovor se lahko dogovorimo v živo na Linguli ali na daljavo prek aplikacije Zoom. 

Pišite nam na info@lingula.si ali nas pokličite na 080 23 52.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si