Učenje portugalščine

Zanimanje za učenje portugalščine se iz leta v leto povečuje. Tečajniki pravijo, da je portugalščina enostavna za učenje, slovnica ni zapletena, precej zahtevnejša pa je izgovarjava.

Popust samo do 31. 1.Do - 18 % v januarju. Zgodnja prijava se splača

Ne zamudite ugodnosti za zgodnjo prijavo do 28. januarja 2022. Ker se splača, ker tako rezervirate svoj tečaj pravočasno in ste potem brez skrbi.

Portugalščina z učitelji, ki vam ne pustijo spati

Pripravite se na jezikovnega trenerja, ki

  • v razred »prinese« energijo,
  • pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno.

Lingulini trenerji in trenerke so izkušeni izvirni govorci, prilagodljivi, strokovni in posvetijo se vam osebno. Znajo motivirati udeležence in pripravijo živahen ter učinkovit pouk. 

tečajnik Armin
»Kaj naj rečem, več kot odlično! Učiteljica je, kot se za pravo Portugalko spodobi, polna energije (no, saj so druge Linguline učiteljice tudi), ni suhoparno. Skratka, ni mi žal, da sem se poleg ruščine začel učiti še portugalščino.«
Armin Gorjup

Praktično zasnovani tečaji

  • cilj je suverena komunikacija v portugalščini
  • učinkovita metoda poučevanja
  • snov lahko utrjujete z interaktivnimi vajami v Virtualni Linguli

 

Čas je za akcijo - dogovorite se za svetovalni pogovor

Ste se tuji jezik že učili in bi radi svoje znanje osvežili? Verjetno ste v dilemi, kateri tečaj izbrati, da bo za vas najbolj primeren. Izpolnite kratek obrazec ali nas pokličite na 080 23 52.

Dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor v Linguli in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik vašega jezikovnega tečaja.

Bi se radi naučili osnov portugalščine za lepši dopust?

Tečaj portugalščine za popotnike je namenjen vsem, ki se želite naučiti osnov portugalščine, kar vam bo prišlo prav na potovanju. Poudarek je na pogovoru in širjenju besednega zaklada, slovnico pa učimo prek pogovora. 

Oglejte si Lingulin video in se naučite nekaj fraz po portugalsko

Kje vse govorijo portugalsko?

  • Portugalščina je uradni jezik na Portugalskem, v Braziliji, Angoli, Mozambiku, na Zelenortskih otokih in v zahodnoafriških državah Gvineja-Bissao, São Tomé in Príncipe.
  • Portugalsko govorijo tudi v Ekvatorialni Gvineji, v Indiji v Goi, Damanu in Diu ter v Aziji v Macau in Vzhodnem Timorju.

Od kod razširjenost portugalščine po vsem svetu?

  • V 14. in 15. stoletju je mala Portugalska postala pionir svetovne trgovine in kolonializma.
  • Kar polovica novega sveta je včasih spadala pod portugalski imperij, ki se je obdržal šest stoletij. Leta 1999 je Portugalska Republiki Kitajski vrnila še zadnjo kolonijo Macao.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnika
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si