Ligula
Skoči na vsebino

Tečaj portugalščine

Lingula, ta jezična šola | Tečaji portugalščine

Tečaj portugalščine je iz leta v leto bolj zaželen, saj se zanimanje za učenje portugalščine povečuje. Lingulini tečajniki pravijo, da je portugalščina enostavna za učenje, slovnica ni zapletena, zahtevnejša pa je izgovarjava.

Portugalščina z učitelji, ki vam ne pustijo spati

Pripravite se na jezikovnega trenerja, ki

  • v razred »prinese« energijo,
  • pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno.

Lingulini trenerji in trenerke so izkušeni izvirni govorci, prilagodljivi, strokovni in posvetijo se vam osebno. Znajo motivirati udeležence in pripravijo živahen ter učinkovit pouk, zato je tečaj portugalščine poln smeha.

Praktično zasnovani tečaji

  • Cilj je suverena komunikacija v portugalščini,
  • učinkovita govorna metoda omogoča hiter napredek,
  • snov lahko utrjujete z interaktivnimi vajami v E-Linguli.

Naučite se osnov portugalščine za lepši dopust

Tečaj portugalščine za popotnike je namenjen vsem, ki se želite naučiti osnov portugalščine, kar vam bo prišlo prav tudi na potovanju. Poudarek je na govoru in širjenju besednega zaklada, prav prek pogovora pa vas naučimo tudi slovnice. 

Oglejte si Lingulin video in se naučite nekaj fraz po portugalsko

Kje vse govorijo portugalsko?

  • Portugalščina je uradni jezik na Portugalskem, v Braziliji, Angoli, Mozambiku, na Zelenortskih otokih in v zahodnoafriških državah Gvineja-Bissao, São Tomé in Príncipe.
  • Portugalščina je razširjena tudi v Ekvatorialni Gvineji, v Indiji v Goi, Damanu in Diu ter v Aziji v Macau in Vzhodnem Timorju.

Od kod razširjenost portugalščine po vsem svetu?

V 14. in 15. stoletju je mala Portugalska postala pionir svetovne trgovine in kolonializma. Kar polovica novega sveta je včasih spadala pod portugalski imperij, ki se je obdržal šest stoletij. Leta 1999 je Portugalska Republiki Kitajski vrnila še zadnjo kolonijo Macao.

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost usvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan, številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog – skupaj že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

Lingula, ta jezična šola | Armin Gorjup
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

Kaj naj rečem, več kot odlično! Učiteljica je, kot se za pravo Portugalko spodobi, polna energije (no, saj so druge Linguline učiteljice tudi), ni suhoparno. Skratka, ni mi žal, da sem se poleg ruščine začel učiti še portugalščino.
—Armin Gorjup

S svetovanjem do primernega tečaja

Pokličite nas na 080 23 52 ali izpolnite obrazec. Med široko ponudbo naših tečajev vam bomo pomagali najti pravo rešitev za vas.

DA, rad bi nasvet!

Powered by
MENU