Portugalščina

Zanimanje za učenje portugalščine se iz leta v leto povečuje. Tečajniki pravijo, da je portugalščina enostavna za učenje, slovnica ni zapletena, precej zahtevnejša pa je izgovarjava.

Kaj pravi o učenju portugalščine Lingulin tečajnik?

»Kaj naj rečem, več kot odlično! Učiteljica je, kot se za pravo Portugalko spodobi, polna energije (no, saj so druge Linguline učiteljice tudi), ni suhoparno. Skratka, ni mi žal, da sem se poleg ruščine začel učiti še portugalščino.«
Armin Gorjup

Portugalščina z učitelji, ki vam ne pustijo spati

Pripravite se na jezikovnega trenerja, ki

  • v razred »prinese« energijo,
  • pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno.

Lingulini trenerji in trenerke so izkušeni izvirni govorci, prilagodljivi, strokovni in posvetijo se vam osebno. Znajo motivirati udeležence in pripravijo živahen ter učinkovit pouk. Preizkusite njihovo metodo poučevanja na brezplačnih predstavitvenih urah.

Praktično zasnovani tečaji

  • cilj je suverena komunikacija v portugalščini
  • učinkovita metoda poučevanja
  • snov lahko utrjujete z interaktivnimi vajami v Virtualni Linguli

Oglejte si Lingulin video in se naučite nekaj fraz po portugalsko

Oglejte si video, v katerem vas bo učiteljica Joana naučila nekaj praktičnih fraz.

Jamstvo za uspešen zaključek

V Linguli vam obljubljamo, da boste ob rednem obiskovanju tečaja opazno izboljšali svoje znanje tujega jezika. Če jezikovnega tečaja v skupini ob vsaj 80-odstotni prisotnosti vendarle ne končate uspešno, ga lahko brezplačno ponovite v naslednjem semestru (velja za razpisane skupinske tečaje v prostorih Lingule).

Bi se radi naučili osnov portugalščine za lepši dopust?

Tečaj portugalščine za popotnike je namenjen vsem, ki se želite naučiti osnov portugalščine, kar vam bo prišlo prav na potovanju. Poudarek je na pogovoru in širjenju besednega zaklada, slovnico pa učimo prek pogovora. 

Kje vse govorijo portugalsko?

  • Portugalščina je uradni jezik na Portugalskem, v Braziliji, Angoli, Mozambiku, na Zelenortskih otokih in v zahodnoafriških državah Gvineja-Bissao, São Tomé in Príncipe.
  • Portugalsko govorijo tudi v Ekvatorialni Gvineji, v Indiji v Goi, Damanu in Diu ter v Aziji v Macau in Vzhodnem Timorju.

Od kod razširjenost portugalščine po vsem svetu?

  • V 14. in 15. stoletju je mala Portugalska postala pionir svetovne trgovine in kolonializma.
  • Kar polovica novega sveta je včasih spadala pod portugalski imperij, ki se je obdržal šest stoletij. Leta 1999 je Portugalska Republiki Kitajski vrnila še zadnjo kolonijo Macao.

Čas je za akcijo!

Če vas zanima tečaj osnov za popotnike in želite več informacij ali pa če ste se portugalsko že učili in bi z učenjem nadaljevali, nas pokličite na 01 541 00 33 oz. 040 544 544 ali pa nam pišite na e-naslov info@lingula.si.

Dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik jezikovnega tečaja.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnika
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si