¡hola!

Jezikovni tečaji španščine

Španščina je kot materni jezik drugi najbolj razširjen jezik na svetu. Če znamo vsaj nekaj osnov, bo naš dopust v špansko govoreči državi zagotovo še lepši, saj bomo lažje navezali pristen stik z domačini. Španščina je sicer eden »lažjih» jezikov za učenje in napredek je na začetku učenja zelo hiter.

V Linguli opažamo, da se večina tečajnikov za tečaj španščine odloči iz osebnih razlogov in se tega lepega jezika uči za »dušo»  in svoje veselje.

Učenje španščine z učitelji, ki znajo motivirati

Pripravite se na jezikovnega trenerja, ki

  • v razred »prinese« energijo,
  • pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno.

Lingulini trenerji in trenerke so izkušeni profesorji jezika in izvirni govorci, prilagodljivi, strokovni in posvetijo se vam osebno. Znajo motivirati udeležence in pripravijo živahen ter učinkovit pouk.

Nina Pušlar o jezikovni šoli Lingula
»¡Hola, todos! :) Španščina je zame najlepši svetovni jezik. Na tečaju v Linguli zelo uživam in prvič učenje doživljam kot popolno zabavo z obilo smeha in spontane komunikacije. Prej sem špansko precej razumela, zelo malo pa sem znala povedati.«
Nina Pušlar

Praktično zasnovani programi 

  • cilj je suverena komunikacija v španščini
  • snov lahko utrjujete z interaktivnimi vajami v Virtualni Linguli
  • jamstvo za uspeh

Izbirate lahko med različnimi oblikami učenja

Tečaj španščine poteka v Linguli ali v podjetju.

Brezplačne predstavitvene ure španščine

Preizkusite, kako vam ustreza način jezikovnega treninga v Linguli. V septembru in februarju. Več …

Čas je za akcijo - kateri tečaj bi bil za vas najprimernejši?

Izpolnite kratek obrazec ali nas pokličite na 080 23 52.

Dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor v Linguli in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik vašega jezikovnega tečaja.

Zakaj tečaj španščine?

Potovanje v Španijo ali Južno Ameriko

Učenje španščine vam bo pri tem gotovo v pomoč, saj boste lažje navezali stik z domačini, ki vam bodo razkrili marsikaj, kar bi vam ob običajni ponudbi turističnih agencij ostalo neznanka. 

Stiki s poslovnimi partnerji

Stiki s špansko govorečimi poslovnimi partnerji bodo zagotovo uspešnejši in bolj sproščeni, če boste z njimi spregovorili tudi po špansko.

Učenje španščine skozi pogovor

Tečaji španščine v Linguli so zasnovani za različne stopnje znanja in potekajo v majhnih skupinah ali individualno. Lingulini  tečaji španščine niso španska siesta, saj bodo energični profesorji in izvirni govorci poskrbeli, da boste že od samega začetka govorili špansko. Učenje španščine s preverjeno metodo »kartončkov« bo intenzivno, a kljub temu sproščeno in zanimivo.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si