Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Tečaj španščine

Potrebujete pomoč pri izbiri tečaja? Posvetujte se z nami.

Tečaj španščine je eden izmed najbolj priljubljenih tečajev v Linguli. Španščina je kot materni jezik drugi najbolj razširjen jezik na svetu. Če znamo vsaj nekaj osnov, bo naš dopust v špansko govoreči državi zagotovo še lepši, saj bomo lažje navezali pristen stik z domačini.

Španščina je sicer eden »lažjih» jezikov za učenje in napredek je na začetku učenja zelo hiter.

Lingula | Early bird

Ujemite kar 13 % early bird popust

Ker se splača, ker si zagotovite mesto v skupini in nižjo šolnino.

Tečaj španščine po govorni metodi za hiter napredek

Učenje španščine je praktično zasnovano in poteka po učinkoviti Lingulini govorni metodi. Izkušeni učitelji vam vam poleg jezika približajo tudi špansko kulturo.

Tečaj španščine se ne začne s slovnico in pravili. Začnemo s prebujanjem govorca v vas! Spregovorite že prvo uro.

Za to poskrbijo učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite učne ure. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80% časa!  

Izbirate lahko med različnimi oblikami učenja

  • Individualno,
  • v dvoje ali v mini skupini 3 do 5 tečajnikov,
  • v skupini 6 do 8 tečajnikov.

Tečaj španščine poteka v Linguli, v podjetju ali na daljavo.

Odkrijte prednosti znanja španščine

Lingulini tečaji španščine niso španska siesta, saj bodo energični profesorji in izvirni govorci poskrbeli, da boste že od samega začetka govorili špansko. 

  • Prijetnejša potovanja:  Učenje španščine vam bo pri tem gotovo v pomoč, saj boste lažje navezali stik z domačini, ki vam bodo razkrili marsikaj, kar bi vam ob običajni ponudbi turističnih agencij ostalo neznanka. 
  • Boljši stiki s poslovnimi partnerji: Pogovor s špansko govorečimi poslovnimi partnerji bo zagotovo uspešnejši in bolj sproščen, če boste z njimi spregovorili v španščini.

Učenje španščine po izvirni govorni metodi vam omogoča hiter napredek.

popust

Brezplačni tečaj Ekspres

Preizkusite govorno metodo, pridobite praktično znanje ter izkoristite strokoven nasvet o najprimernejšem tečaju za vas.

5/5

Na tečaju v Linguli zelo uživam

¡Hola, todos! 🙂 Španščina je zame najlepši svetovni jezik. Na tečaju v Linguli zelo uživam in prvič učenje doživljam kot popolno zabavo z obilo smeha in spontane komunikacije. Prej sem špansko precej razumela, zelo malo pa sem znala povedati.

Lingula, ta jezična šola | Nina Pušlar

Nina Pušlar