Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Tečaj francoščine

Potrebujete pomoč pri izbiri tečaja? Posvetujte se z nami.

Tečaj francoščine očara z lepoto in melodičnostjo, čeprav sicer velja za zahtevnejši jezikovni oreh. Francoščina je drugi tuji jezik, ki se ga uči največ ljudi na svetu.

Lingula | Early bird

Ujemite kar 13 % early bird popust

Ker se splača, ker si zagotovite mesto v skupini in nižjo šolnino.

Izvirna in dokazano učinkovita govorna metoda

Tečaj francoščine se v Linguli ne začne s slovnico in pravili. Začnemo s prebujanjem govorca v vas!

Spregovorite že prvo uro. Za to poskrbijo učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite učne ure. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80% časa!  

Zakaj je učenje francoščine tako priljubljeno?

  • Z učenjem francoščine si ne boste okoli prsta ovili le Francozov, francoščina vam bo prišla prav po vsem svetu, saj je eden najbolj razširjenih jezikov.
  • Ne smemo tudi pozabiti, da je francosko gospodarstvo peto največje na svetu in da je Francija ena vodilnih svetovnih turističnih destinacij.
  • Francoski trg je zanimiv tudi za slovenska podjetja, vendar francoski poslovneži praviloma neradi govorijo tuje jezike, zato je znanje francoščine, še posebej pri navezovanju prvih poslovnih stikov, zelo pomembno.
popust

Brezplačni tečaj Ekspres

Preizkusite govorno metodo, pridobite praktično znanje ter izkoristite strokoven nasvet o najprimernejšem tečaju za vas.

Francoščina z učitelji, ki vam ne pustijo spati

Učenje francoščine je zahtevno, zato je še toliko pomembnejše, da vas učijo res dobri učitelji. Pripravite se na jezikovnega trenerja, ki

  • v razred »prinese« energijo,
  • pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno.

Lingulini trenerji in trenerke so izkušeni profesorji jezika in izvirni govorci, prilagodljivi, strokovni in posvetijo se vam osebno. Znajo motivirati udeležence in pripravijo živahen ter učinkovit pouk. 

Image 9

Jamstvo za uspešnost

Če ob 80-odstotni prisotnosti na izbranem tečaju ne dosežete znanja, ki smo ga obljubili, vam zagotovimo brezplačno ponovitev. (Brez skrbi - to se zlepa ne zgodi)

Učenje francoščine - kako flirtamo v francoščini 

Lingulina profesorja Urška in Matic sta ne le odlična učitelja, temveč tudi prepričljiva igralca.

5/5

Učiteljice so izredno pozitivne, spodbujajo, pohvalijo

Verjetno imamo iz časov šole vsi strah, da nas bo, če bomo kaj narobe izgovorili, kaj narobe rekli ali pa narobe sklanjali, čakala graja, udarci s palico (ha ha) ali pa vsaj teden dni klečanja v kotu. A učiteljice v Linguli so izredno pozitivne, spodbujajo, pohvalijo, tako da ne samo, da napreduješ v učenju jezika – tečaj deluje blagodejno tudi na ego. Tako da priporočam in se že veselim naslednje ure!

tin vodopivec

Tin Vodopivec