Jezikovni tečaj francoščine

Čeprav velja francoščina za zahtevnejši jezikovni oreh, njena lepota in melodičnost mnoge povsem očarata. Francoščina je tudi drugi tuji jezik, ki se ga uči največ ljudi na svetu.

Razlogi za učenje francoščine

 • Z učenjem francoščine si ne boste okoli prsta ovili le Francozov, francoščina vam bo prišla prav po vsem svetu, saj je eden najbolj razširjenih jezikov.
 • Ne smemo tudi pozabiti, da je francosko gospodarstvo peto največje na svetu in da je Francija vodilna svetovna turistična destinacija.
 • Francoski trg je zanimiv tudi za slovenska podjetja, vendar francoski poslovneži praviloma neradi govorijo tuje jezike, zato je znanje francoščine, še posebej pri navezovanju prvih poslovnih stikov, zelo pomembno.

Pridružite se skupini na tečaju na daljavo 

Učenje tujih jezikov lahko nadaljujete na daljavo in se pridružite kateri od številnih skupin. Začetek je možen takoj, velika izbira skupin. Pokličite na 080 23 52. 
 

Praktično zasnovano učenje 

 • cilj je suverena komunikacija v francoščini
 • odlično razmerje med kakovostjo in ceno
 • snov lahko utrjujete z interaktivnimi vajami v Virtualni Linguli
 • jamstvo za uspeh
Tin Vodopivec, stand-up komik
»Verjetno imamo iz časov šole vsi strah, da nas bo, če bomo kaj narobe izgovorili, kaj narobe rekli ali pa narobe sklanjali, čakala graja, udarci s palico (ha ha) ali pa vsaj teden dni klečanja v kotu.
A učiteljice v Linguli so izredno pozitivne, spodbujajo, pohvalijo, tako da ne samo, da napreduješ v učenju jezika – tečaj deluje blagodejno tudi na ego. Tako da priporočam in se že veselim naslednje ure!«
Tin Vodopivec, stand-up komik

Francoščina z učitelji, ki vam ne pustijo spati

Zaradi zahtevnosti učenja francoščine je še toliko pomembnejše, da vas učijo res dobri učitelji. Pripravite se na jezikovnega trenerja, ki

 • v razred »prinese« energijo,
 • pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno.

Lingulini trenerji in trenerke so izkušeni profesorji jezika in izvirni govorci, prilagodljivi, strokovni in posvetijo se vam osebno. Znajo motivirati udeležence in pripravijo živahen ter učinkovit pouk. 

Jamčimo vam uspešen zaključek tečaja
Zaupamo v svoje delo, zato vam jamčimo, da boste ob rednem obiskovanju tečaja opazno izboljšali svoje znanje tujega jezika. Če jezikovnega tečaja ob vsaj 80-odstotni prisotnosti vendarle ne končate uspešno, ga lahko brezplačno ponovite.

 

Čas je za akcijo - kateri tečaj bi bil za vas najprimernejši?

Izpolnite kratek obrazec ali nas pokličite na 080 23 52.

Dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor v Linguli in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik vašega jezikovnega tečaja.

Pridružite se skupini na tečaju na daljavo 

Učenje tujih jezikov lahko nadaljujete na daljavo in se pridružite kateri od številnih skupin. Začetek je možen takoj, velika izbira skupin. Pokličite na 080 23 52. 
 

Izbirate lahko med različnimi oblikami tečaja

 • individualno, v dvoje, v mini skupini 3-5 ali v skupini 6-8 tečajnikov

Francoščina - izbirate lahko med različnimi programi

 • francoščina, splošni jezik - teme iz vsakdanjega življenja na sedmih zahtevnostnih stopnjah
 • francoščina, konverzacija - veliko pogovarjanja
 • francoščina, poslovni jezik - pogovor v najpogostejših poslovnih situacijah
 • francoščina, priprava na mednarodni izpit
 • francoščina, osnovnošolci in srednješolci

Učenje francoščine prek pogovora

V Linguli smo pripravili pestro paleto tečajev francoščine, prilagojenih vašim potrebam in stopnji znanja. Vsem je skupen poudarek na pogovoru. V Linguli boste vedno prišli do besede. In če bi poleg učenja francoščine radi spoznali tudi francoske običaje, kulturo in deželo, potem je Lingula prava izbira.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si