Jezikovni tečaj francoščine

Čeprav velja francoščina za zahtevnejši jezikovni oreh, njena lepota in melodičnost mnoge povsem očarata. Francoščina je tudi drugi tuji jezik, ki se ga uči največ ljudi na svetu.

Francoščina z učitelji, ki vam ne pustijo spati

Zaradi zahtevnosti učenja francoščine je še toliko pomembnejše, da vas učijo res dobri učitelji. Pripravite se na jezikovnega trenerja, ki

  • v razred »prinese« energijo,
  • pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno.

Lingulini trenerji in trenerke so izkušeni profesorji jezika in izvirni govorci, prilagodljivi, strokovni in posvetijo se vam osebno. Znajo motivirati udeležence in pripravijo živahen ter učinkovit pouk. Preizkusite njihovo metodo poučevanja na brezplačnih predstavitvenih urah.

Tin Vodopivec, stand-up komik
»Verjetno imamo iz časov šole vsi strah, da nas bo, če bomo kaj narobe izgovorili, kaj narobe rekli ali pa narobe sklanjali, čakala graja, udarci s palico (ha ha) ali pa vsaj teden dni klečanja v kotu.
A učiteljice v Linguli so izredno pozitivne, spodbujajo, pohvalijo, tako da ne samo, da napreduješ v učenju jezika – tečaj deluje blagodejno tudi na ego. Tako da priporočam in se že veselim naslednje ure!«
Tin Vodopivec, stand-up komik

Praktično zasnovano učenje 

  • cilj je suverena komunikacija v francoščini
  • odlično razmerje med kakovostjo in ceno
  • snov lahko utrjujete z interaktivnimi vajami v Virtualni Linguli
  • jamstvo za uspeh

Francoščina - izbirate lahko med različnimi programi

Izbirate lahko med različnimi oblikami tečaja

Brezplačne predstavitvene ure francoščine

Preizkusite, kako vam ustreza način jezikovnega treninga v Linguli. V septembru in februarju. Več …

Čas je za akcijo - kateri tečaj bi bil za vas najprimernejši?

Če ne veste, kateri tečaj bi bil za vas najprimernejši, nas pokličite na 01 541 00 33 oz. 040 544 544 ali pa nam pišite na e-naslov info@lingula.si. Dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik jezikovnega tečaja.

Jamčimo vam uspešen zaključek tečaja
Zaupamo v svoje delo, zato vam jamčimo, da boste ob rednem obiskovanju tečaja opazno izboljšali svoje znanje tujega jezika. Če jezikovnega tečaja v skupini ob vsaj 80-odstotni prisotnosti vendarle ne končate uspešno, ga lahko brezplačno ponovite v naslednjem semestru (velja za razpisane skupinske tečaje v prostorih Lingule).

Razlogi za učenje francoščine

  • Z učenjem francoščine si ne boste okoli prsta ovili le Francozov, francoščina vam bo prišla prav po vsem svetu, saj je eden najbolj razširjenih jezikov.
  • Ne smemo tudi pozabiti, da je francosko gospodarstvo peto največje na svetu in da je Francija vodilna svetovna turistična destinacija.
  • Francoski trg je zanimiv tudi za slovenska podjetja, vendar francoski poslovneži praviloma neradi govorijo tuje jezike, zato je znanje francoščine, še posebej pri navezovanju prvih poslovnih stikov, zelo pomembno.

Učenje francoščine prek pogovora

V Linguli smo pripravili pestro paleto tečajev francoščine, prilagojenih vašim potrebam in stopnji znanja. Vsem je skupen poudarek na pogovoru. V Linguli boste vedno prišli do besede. In če bi poleg učenja francoščine radi spoznali tudi francoske običaje, kulturo in deželo, potem je Lingula  prava izbira.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si