Ligula
Skoči na vsebino

Tečaj italijanščine

Lingula, ta jezična šola | Tečaji italijanščine

Tečaj italijanščine poteka v sproščenem vzdušju in hkrati intenzivno, tako da vam bo učenje v izziv in sprostitev, vaš pogovor pa bo bolj spontan. Z učinkovitimi tečaji italijanščine so Lingulini tečajniki postali samozavestnejši tudi v tem lepem in energičnem jeziku. 

Izvirna in dokazano učinkovita govorna metoda

Tečaj italijanščine se ne začne s slovnico in pravili. Začnemo s prebujanjem govorca v vas! Spregovorite že prvo uro. Za to poskrbijo učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite lekcije. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80% časa!

Italijanščina z učitelji, ki vam ne pustijo spati

Pripravite se na jezikovnega trenerja,

  • ki v razred »prinese« energijo,
  • pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno.

Lingulini trenerji in trenerke so izkušeni profesorji jezika in izvirni govorci, prilagodljivi, strokovni in posvetijo se vam osebno. Znajo motivirati udeležence in pripravijo živahen ter učinkovit pouk.

Tečaji italijanščine - kateri program vam najbolj ustreza?

Glede na svoje znanje italijanščine,  jezikovni cilj in želje glede vsebin izberite program, ki vam najbolj ustreza.

 

Lingula splosni jezikovni tecaji

Začetni tečaj italijanščine >

Osnove jezika za vse, ki se italijanščine še niste učili.

Layer 2

Nadaljevalni tečaj >

Sporazumevanje v najpogostejših življenjskih situacijah.

Lingula poslovni jezik

Poslovna italijanščina >

Trening komunikacije v poslovnih situacijah.

Lingula priprava na mednarodni izpit

Priprava na mednarodni izpit >

Utrdite svoje znanje in spoznate vsebino izpita.

Lingula individualni tecaj tecajnik kralj

Individualni tečaj >

Najhitrejši način učenja, učitelj se posveti samo vam.

Lingula, ta jezična šola | E-učenje tujih jezikov

E-učenje >

Če si želite učenja v lastnem tempu, kjerkoli in kadarkoli.

Image 91

Zakaj učenje italijanščine?

V Linguli lahko izbirate med različnimi tečaji italijanščine, kjer lahko vsak najde obliko, ki mu najbolj ustreza. 

  • Italijanščina velja za enega najlepše zvenečih jezikov, ker je Italija naša soseda, pa njene kulturne in kulinarične čare odkriva tudi marsikateri Slovenec. Če želite spoznati resnično Italijo in navezati stik z domačini, potem vam bo znanje italijanščine gotovo v veliko pomoč.
  • Zaradi bližine imamo Slovenci italijanščino vsaj malo že v ušesu, da ne omenjamo vseh besed italijanskega izvora, ki jih uporabljamo v vsakdanjem življenju, npr.: opera, orkester, katedrala, aroma, špageti ... 
  • Učenje italijanščine je prava izbira tudi za tiste, ki iščejo nove poslovne priložnosti. Italija je namreč druga najpomembnejša zunanjetrgovinska partnerica Slovenije in tretji največji tuji investitor pri nas, Italijani pa sodijo med najpogostejše obiskovalce naših krajev.

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost usvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan, številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog – skupaj že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

Lingula, ta jezična šola | Jasmina Krofič
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

»S tečajem sem bila zelo zadovoljna, učiteljica Kristina je res super, veliko sva se pogovarjali, počutila sem se sproščeno in se veselila vsake ure posebej. Hvaležna sem ji tudi za vse domače naloge, ki jih je bilo res veliko, vendar menim, da sem tako tudi zelo napredovala.«
— mag. Inga Turk

S svetovanjem do primernega tečaja

Pokličite nas na 080 23 52 ali izpolnite obrazec. Med široko ponudbo naših tečajev vam bomo pomagali najti pravo rešitev za vas.

DA, rad bi nasvet!

Powered by
MENU