Tečaji italijanščine z energičnimi učitelji

Jezikovni tečaji italijanščine

Tečaj italijanščine poteka v sproščenem vzdušju in hkrati intenzivno, tako da vam bo učenje v izziv in sprostitev, vaš pogovor pa bo bolj sponta. Z učinkovitimi tečaji italijanščine so Lingulini tečajniki postali samozavestnejši tudi v tem lepem in energičnem jeziku. 

»S tečajem sem bila zelo zadovoljna, učiteljica Kristina je res super, veliko sva se pogovarjali, počutila sem se sproščeno in se veselila vsake ure posebej. Hvaležna sem ji tudi za vse domače naloge, ki jih je bilo res veliko, vendar menim, da sem tako tudi zelo napredovala.«
mag. Inga Turk

Italijanščina z učitelji, ki vam ne pustijo spati

Pripravite se na jezikovnega trenerja,

  • ki v razred »prinese« energijo,
  • pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno.

Lingulini trenerji in trenerke so izkušeni profesorji jezika in izvirni govorci, prilagodljivi, strokovni in posvetijo se vam osebno. Znajo motivirati udeležence in pripravijo živahen ter učinkovit pouk.

Izbirate lahko med različnimi programi

Praktično zasnovani programi

  • cilj je suverena komunikacija v tujem jeziku
  • snov lahko utrjujete z interaktivnimi vajami v Virtualni Linguli
  • jamstvo za uspeh

Jamčimo vam uspešen zaključek tečaja
Zaupamo v svoje delo, zato vam jamčimo, da boste ob rednem obiskovanju tečaja opazno izboljšali svoje znanje tujega jezika. Če jezikovnega tečaja v skupini ob vsaj 80-odstotni prisotnosti vendarle ne končate uspešno, ga lahko brezplačno ponovite v naslednjem semestru (velja za razpisane skupinske tečaje v prostorih Lingule).

V kako veliki skupini bi se radi učili?

Izbrani tuji jezik se lahko učite v različno velikih skupinah ali individualno:

Brezplačne predstavitvene ure italijanščine

Preizkusite, kako vam ustreza način jezikovnega treninga v Linguli. V septembru in februarju. Več …

Čas je za akcijo - kateri tečaj bi bil za vas najprimernejši?

Izpolnite kratek obrazec ali nas pokličite na 080 23 52.

Dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor v Linguli in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik vašega jezikovnega tečaja.

Zakaj italijanščina?

  • Italijanščina velja za enega najlepše zvenečih jezikov, ker je Italija naša soseda, pa njene kulturne in kulinarične čare odkriva tudi marsikateri Slovenec. Če želite spoznati resnično Italijo in navezati stik z domačini, potem vam bo znanje italijanščine gotovo v veliko pomoč.
  • Zaradi bližine imamo italijanščino vsaj malo že v ušesu, da ne omenjamo vseh besed italijanskega izvora, ki jih uporabljamo v vsakdanjem življenju, npr.: opera, orkester, katedrala, aroma, špageti ...
  • Učenje italijanščine je prava izbira tudi za tiste, ki iščejo nove poslovne priložnosti. Italija je namreč druga najpomembnejša zunanjetrgovinska partnerica Slovenije in tretji največji tuji investitor pri nas, Italijani pa sodijo med najpogostejše obiskovalce naših krajev.

V Linguli lahko izbirate med različnimi tečaji italijanščine, prilagojenimi za vsak okus. Lingulini učitelji bomo poskrbeli, da na tečajih italijanščine ne boste spali. Kljub intenzivnemu učenju pa bo vzdušje v učilnici vedno sproščeno.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si