Ligula
Skoči na vsebino

Tečaj ruščine

Lingula, ta jezična šola | Tečaji ruščine

Tečaj ruščine poteka po govorni metodi, ki vam pomaga do samozavesti tudi v tujem jeziku. Svoj čas v Linguli dobro izkoristite in spregovorite. Obljubljamo vam, da boste z izvirno govorno metodo v ruščini govorili od prve ure dalje!

Učenje ruščine - dokazano učinkovita govorna metoda

Ne začnemo s slovnico in pravili. Začnemo s prebujanjem govorca v vas! Za to poskrbijo učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni jezikovni trenerji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite učne ure. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80% časa!  Odkrijte svojo dobro govorico. Spregovorite v ruščini! 

Učenje ruščine je priložnost, da bolje izkoristite priložnosti pri študiju, pri poslu, v vsakdanjem življenju, kjerkoli.

Trije koraki do dobre govorice v ruščini

  1. Pokličite nas na 080 23 52 ali zahtevajte ponudbo zase – v skladu z vašimi željami.
  2. Srečajmo se na sproščenem osebnem pogovoru z Lingulinim učiteljem za izbiro najprimernejšega tečaja za vas.
  3. Po strokovnem svetovanju uredite svoj vpis – v živo ali na daljavo.

Tečaji ruščine - kateri program vam najbolj ustreza?

Glede na svoj jezikovni cilj in želje glede vsebin izberite tečaj ruščine, ki vam najbolj ustreza. Izbirate lahko med tečaji, ki potekajo enkrat ali dvakrat tedensko, v jutranjem, dopoldanskem, popoldanskem ali večernem času, v majhni skupini ali povsem individualno – samo za vas osebno.

Učenje ruščine - video

Oglejte si simpatičen video o nakupovanju sladic v ruščini.

Razlogov za učenje ruščine je veliko

Učenje ruščine povezuje učenje jezika in spoznavanje navad, kulture, zanimivosti … V Rusiji bomo zagotovo uspešnejši, če bomo poznali »rusko dušo« in način razmišljanja.

  • Brez znanja ruščine je gospodarsko sodelovanje z Rusijo praktično nemogoče.
  • Ruščina je obvezen del poslovne kulture za vsa podjetja, ki delujejo na ogromnem in hitro razvijajočem se ruskem trgu.
  • Učenje ruščine je zanimivo tudi zato, ker je ruščina poleg kitajščine eden od jezikov prihodnosti. 
  • Učenje ruščine je izziv za vse, ki bi radi spoznali rusko kulturo in si odprli vrata za nove priložnosti.
  • Ruščina je eden od šestih uradnih jezikov Organizacije združenih narodov in na petem mestu po razširjenosti v svetu.

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost usvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan, številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog – skupaj že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

Lingula, ta jezična šola | Priporočilo
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

Nekaj najboljšega, za kar sem se odločil zadnje leto. Iti na uro jezikovnega tečaja v Lingulo je povsem primerljivo s petkom, ko končaš delo in je pred vrati vikend. Zelo se posvetijo vsakemu posamezniku, vse so si res super zastavili in to se vidi tudi v rezultatih in zaupanju.
Žan

S svetovanjem do primernega tečaja

Pokličite nas na 080 23 52 ali izpolnite obrazec. Med široko ponudbo naših tečajev vam bomo pomagali najti pravo rešitev za vas.

DA, rad bi nasvet!

Powered by
MENU