Učenje hrvaščine

Odlični jezikovni tečaji.

Za učenje hrvaščine se pogosto odločamo zaradi želje po učinkovitejši komunikaciji s poslovnimi partnerji ali za prijetnejše dopustovanje pri »sosedih«. Večina Slovencev se zna pogovoriti v hrvaščini, je pa to pogosto iskreno rečeno mešanica hrvaščine in srbščine.

Pogosto mislimo, da jezik sosedov poznamo bolje kot ga v resnici.

Podobnost med hrvaščino in slovenščino nas lahko hitro zavede in naredimo vrsto napak ter hrvaške izraze prevajamo dobesedno ali pa uporabljamo izraze, ki niso hrvaški, temveč srbski.

Prav zato smo v Linguli oblikovali kratke in učinkovite tečaje s poudarkom na pogovoru in hitri osvežitvi že znanih struktur. Lingulini tečaji hrvaščine so preverjena in praktična kombinacija splošnega in poslovnega jezika.

»S tečajem hrvaščine smo zelo zadovoljni in nam je čisto pisan na kožo :) Hvala tudi za fleksibilnost, ki jo omogočate – žal imamo takšen posel, da ne vemo za en teden vnaprej, kako bomo s časom.«
Nejc Kokalj, Siming projekt

 

Hrvaščina z učitelji, ki vam ne pustijo spati

Pripravite se na jezikovnega trenerja, ki

  • v razred »prinese« energijo,
  • pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno.

Lingulini trenerji in trenerke so izkušeni izvirni govorci, prilagodljivi, strokovni in posvetijo se vam osebno. Znajo motivirati udeležence in pripravijo živahen ter učinkovit pouk. 

Praktično zasnovani tečaji

  • cilj je suverena komunikacija v hrvaščini
  • učinkovita metoda poučevanja prek pogovora
  • odlična kombinacija poslovnih in splošnih tem

Kako poteka učenje hrvaščine?

Napredek pri učenju hrvaščine je zelo hiter, saj Slovenci veliko besed že poznamo ali pa je učenje zaradi podobnosti enostavnejše.  

Na tečaju spoznate tudi osnovne razlike med srbščino in hrvaščino, saj Slovenci zelo radi govorimo v mešanici obeh jezikov - pa še malo slovenskih izrazov dodamo. :)

Čas je za akcijo - dogovorite se za svetovalni pogovor

Ste se hrvaški jezik že učili oziroma ga znate »kar tako« in bi radi svoje znanje osvežili? Verjetno ste v dilemi, kateri tečaj izbrati, da bo za vas najbolj primeren. Izpolnite kratek obrazec ali nas pokličite na 080 23 52.

Dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor v Linguli in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik vašega jezikovnega tečaja. 

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si