Ligula
Skoči na vsebino

Tečaj hrvaščine

Lingula, ta jezična šola | Tečaji hrvaščine

Za tečaj hrvaščine se pogosto odločamo zaradi želje po učinkovitejši komunikaciji s poslovnimi partnerji ali za prijetnejše dopustovanje pri naših južnih sosedih. Večina Slovencev se sicer zna pogovoriti v hrvaščini, žal pa je ta pogovor pogosto mešanica hrvaščine in srbščine.

Pogosto mislimo, da jezik sosedov poznamo bolje kot ga v resnici

Podobnost med hrvaščino in slovenščino nas lahko hitro zavede in naredimo vrsto napak ter hrvaške izraze prevajamo dobesedno ali pa uporabljamo izraze, ki niso hrvaški, temveč srbski.

Prav zato smo v Linguli oblikovali kratke in učinkovite tečaje s poudarkom na pogovoru in hitri osvežitvi že znanih struktur. Lingulini tečaji hrvaškega jezika so preverjena in praktična kombinacija splošnega in poslovnega jezika.

S svetovanjem do primernega tečaja

Pokličite nas na 080 23 52 ali izpolnite obrazec. Med široko ponudbo naših tečajev vam bomo pomagali najti pravo rešitev za vas.

DA, rad bi nasvet!

Hrvaščina z učitelji, ki vam ne pustijo spati

Pripravite se na jezikovnega trenerja, ki

  • v razred »prinese« energijo,
  • pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno.

Lingulini trenerji in trenerke so izkušeni izvirni govorci, prilagodljivi, strokovni in posvetijo se vam osebno. Znajo motivirati udeležence in pripravijo živahen ter učinkovit pouk. Lingulin tečaj hrvaščine je zato prijeten in dobro izkoriščen čas. 

Praktično zasnovani tečaji hrvaščine

  • Cilj je suverena komunikacija v hrvaškem jeziku,
  • učinkovita govorna metoda,
  • idealna kombinacija poslovnih in splošnih tem.

Napredek pri učenju hrvaščine je zelo hiter, saj Slovenci veliko besed že poznamo ali pa je učenje zaradi podobnosti enostavnejše. Na tečaju spoznate tudi osnovne razlike med srbščino in hrvaščino, saj Slovenci zelo radi govorimo v mešanici obeh jezikov - pa še malo slovenskih izrazov dodamo. 🙂

Kako poteka učenje hrvaškega jezika?

Hrvaščina je na voljo v terminih po dogovoru, ko se oblikuje mini skupina z vsaj tremi udeleženci, v dvoje ali individualno. Program prilagodimo udeležencem, prav tako začetek tečaja in urnik.

Pogosto se za tečaj hrvaščine odločajo podjetja in oblikujejo skupine za svoje zaposlene. Program, začetek in urnik prilagodimo naročniku.

V živo ali na daljavo?

Lingula je šola živih ljudi, ki se hočemo srečevati iz oči v oči – tudi takrat, ko se pogovarjamo prek sodobnih digitalnih poti. Izberite učenje, ki vam najbolj ustreza:

  • v živo, iz oči v oči:-) v sodobnih Lingulinih učilnicah
  • na daljavo z Lingulinimi vrhunskimi učitelji 

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost usvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan, številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog – skupaj že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

Lingula, ta jezična šola | Priporočilo
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

»S tečajem hrvaščine smo zelo zadovoljni in nam je čisto pisan na kožo 🙂 Hvala tudi za fleksibilnost, ki jo omogočate – žal imamo takšen posel, da ne vemo za en teden vnaprej, kako bomo s časom.« 
— Nejc Kokalj, Siming projekt

Powered by
MENU