Jezikovni tečaji angleščine

Lingula - Your Licence to Speak™

Bi radi izboljšali svoje znanje v sproščenem vzdušju in hkrati intenzivno, tako da vam bo učenje angleščine v izziv in sprostitev, vaš pogovor pa bo bolj spontan?

S praktično zasnovanimi tečaji angleščine ste v Linguli na dobri poti. 

Spregovorite v tujem jeziku tako sproščeno kot v slovenščini!

S pomočjo edinstvenega načina poučevanja tujih jezikov Lingula - Your Licence to Speak™ vam jamčimo, da boste hitro pridobili samozavest pri komuniciranju v tujih jezikih.

Če bi radi naredili boljši vtis, uživali v tujih deželah ali pa lažje sklepali posle v tujini, potem se pridružite našim 15.000 tečajnikom. V Linguli vam obljubljamo, da se boste z nami znebili nelagodja pred pogovorom v tujem jeziku in opazno izboljšali svoj nastop.  

 

Tečaji angleščine - kateri program vam najbolj ustreza?

Glede na svoj jezikovni cilj in želje glede vsebin izberite program, ki vam najbolj ustreza.

Tečaj splošnega jezika

Sporazumevanje v najpogostejših življenjskih situacijah.

Konverzacija

Veliko pogovarjanja in širjenja besedišča, od ravni B1.

 

Poslovni jezik

Razširite poslovni besedni zaklad in besedišče.

Priprava na certifikate

Natrenirate izključno vnaprej izbrane govorne situacije.

 

Specializirane delavnice

Natrenirate specifične situacije, s katerimi se srečujete pri delu.

E-učenje 

Če ni časa za redno obiskovanje tečaja v živo.

 

Priprava na maturo

Učinkovita priprava za uspeh na maturi iz angleščine.

Individualno učenje

Najhitrejši način učenja, učitelj se posveti sam vam.

 

Preizkusite učinkovito metodo - tečaj Ekspres

Če še ne veste, kako poteka učenje, ali vam bo všeč ali ne, in vas zanima, kako je v Linguli, kdo vas bo učil ..., vas vabimo na ekspresni tečaj angleščine. Termini in prijava.

Čas je za akcijo - dogovorite se za svetovalni pogovor

Ste se tuji jezik že učili in bi radi svoje znanje osvežili? Verjetno ste v dilemi, kateri tečaj izbrati, da bo za vas najbolj primeren. Izpolnite kratek obrazec ali nas pokličite na 080 23 52.

Dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor v Linguli in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik vašega jezikovnega tečaja.

»Učiteljica je v naši skupini naredila odlično vzdušje. Delamo s polno paro, vedno se naučimo še kaj več, kot je potrebno. Odlična je porazdelitev in sodelovanje med nami vsemi. Nihče ni zapostavljen. Odpravila je naše stereotipe, da ne znamo komunicirati v angleščini. In še bi lahko našteval. Vsi v skupini z veseljem hodimo na tečaj in se vsakič veselimo angleščine.«
Miloš Šinkovec
 

Angleščina z učitelji, ki vam ne pustijo spati

Pripravite se na jezikovnega trenerja, ki

  • v razred »vnese« energijo,
  • pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno.

Lingulini trenerji in trenerke so izkušeni profesorji angleščine in izvirni govorci, prilagodljivi, strokovni in posvetijo se vam osebno. Znajo motivirati udeležence in pripravijo živahen ter učinkovit pouk.

Jamčimo vam uspešen zaključek tečaja
Zaupamo v svoje delo, zato vam jamčimo, da boste ob rednem obiskovanju tečaja opazno izboljšali svoje znanje tujega jezika. Če jezikovnega tečaja ob vsaj 80-odstotni prisotnosti vendarle ne končate uspešno, ga lahko brezplačno ponovite.

Zadovoljstvo z načinom poučevanja

Čas, ki ga preživijo v Linguli, tečajniki v anketah ocenjujejo kot izjemno dobro izkoriščen, kar je za večino najpomembnejše. Časa imamo malo, in če ga namenimo učenju tujih jezikov, želimo, da je rezultat slišen.

Če smo ob učenju sproščeni in se ob pogovorih v tujem jeziku včasih tudi do solz nasmejimo, se učimo hitreje in si raje vzamemo čas za učenje tujega jezika. Lingulini tečajniki s tečaja odhajajo dobre volje in z občutkom, da so naredili nekaj zase in svoj osebni razvoj, pa čeprav so na tečaju »garali« in so nanj prišli po napornem delavniku. Nekaj izjav tečajnikov.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si