Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Tečaj angleščine

Potrebujete pomoč pri izbiri tečaja? Posvetujte se z nami.

Vam je učenje angleščine izziv in bi radi spregovorili (in govorili) samozavestno? V Linguli vam obljubljamo, da boste govorili od prve ure dalje!

Učinkovita govorna metoda zagotavlja hiter napredek

Angleščina se ne začne s slovnico in pravili. Začnemo s prebujanjem govorca v vas! Za to poskrbijo učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite učne ure. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80% časa!

Izbirajte med pestro ponudbo tečajev - kateri vam najbolj ustreza?

Lingula | Early bird

Ujemite kar 13 % early bird popust

Ker se splača, ker si zagotovite mesto v skupini in nižjo šolnino.

Kaj naši tečajniki najbolj pohvalijo?

  • Veliko pogovora: to poudarja večina tečajnikov.
  • Dobro izkoriščen čas: ki ga preživijo v Linguli, tečajniki v anketah ocenjujejo kot izjemno dobro izkoriščen. To dejstvo je za večino najpomembnejše, saj imajo malo časa in si želijo, da je rezultat slišen, učenje pa učinkovito.
  • Sproščenost: Učenje angleščine poteka v sproščenem vzdušju. Tečajniki se ob zanimivih pogovorih v tujem jeziku včasih tudi do solz nasmejijo, zato se učijo hitreje in raje.
  • Dober občutek: S tečaja angleščine Lingulini tečajniki odhajajo dobre volje in z občutkom, da so naredili nekaj zase in svoj osebni razvoj.
Image 9

Jamstvo za uspešnost

Če ob 80-odstotni prisotnosti na izbranem tečaju ne dosežete znanja, ki smo ga obljubili, vam zagotovimo brezplačno ponovitev. (Brez skrbi - to se zlepa ne zgodi)

Video - ali tudi v zmrznete, ko morate govoriti?

Oglejte si video: kaj se zgodi, ko nas preseneti angleščina?

popust

Brezplačni tečaj Ekspres

Preizkusite govorno metodo, pridobite praktično znanje ter izkoristite strokoven nasvet o najprimernejšem tečaju za vas.

popust

Brezplačni tečaj Ekspres

Preizkusite govorno metodo, pridobite praktično znanje ter izkoristite strokoven nasvet o najprimernejšem tečaju za vas.

Angleščina pomaga do uspeha in samozavesti

  • Brez angleščine v mednarodnem sporazumevanju enostavno ne gre; v številnih delih sveta ima status lingue france.
  • Angleščina je materinščina približno 350 milijonom ljudi, medtem ko jo 1,5 milijarde ljudi govori kot drugi tuji jezik.
  • Lepo je razumeti besedila priljubljenih pesmi, si ogledati film, ne da bi za to potrebovali podnapise, sproščeno prek spleta poklepetati s prijatelji iz tujine ali se samozavestno pogovarjati s poslovnimi partnerji v angleščini. 

Razlogov za učenje angleščine je še veliko

5/5

Vedno se naučimo še kaj več, kot je potrebno

Učiteljica Alexandra je v naši skupini naredila odlično vzdušje. Delamo s polno paro, vedno se naučimo še kaj več, kot je potrebno. Odlična je porazdelitev in sodelovanje med nami vsemi. Nihče ni zapostavljen. Odpravila je naše stereotipe, da ne znamo komunicirati v angleščini. In še bi lahko našteval. Vsi v skupini z veseljem hodimo na tečaj in se vsakič veselimo angleščine.

Miloš Šinkovec