Ligula
Skoči na vsebino

Tečaj angleščine

Lingula, ta jezična šola | Tečaji angleščine

Vam je učenje angleščine izziv in bi radi spregovorili (in govorili) samozavestno? V Linguli vam obljubljamo, da boste govorili od prve ure dalje!

Kateri tečaj angleščine vam najbolj ustreza?

Glede na svoje znanje in želje glede vsebin izberite program, ki vam najbolj ustreza - v živo ali na daljavo. 

Lingula splosni jezikovni tecaji

Angleščina za začetnike >

Osnove jezika za vsakodnevne pogovore za vse starosti, tudi za starejše.

Layer 2

Nadaljevalni tečaj >

Sporazumevanje v najpogostejših življenjskih situacijah.

Lingula poslovni jezik

Poslovni jezik >

Trening komunikacije v poslovnih situacijah.

Lingula priprava na mednarodni izpit

Priprava na mednarodni izpit >

Utrdite svoje znanje in spoznate vsebino izpita.

Lingula individualni tecaj tecajnik kralj

Individualno učenje >

Najhitrejši način učenja, učitelj se posveti samo vam.

Lingula, ta jezična šola | E-učenje tujih jezikov

E-učenje >

Če si želite učenja v lastnem tempu, kjerkoli in kadarkoli.

Angleščina poteka enkrat ali dvakrat tedensko, v jutranjem, dopoldanskem, popoldanskem ali večernem času, v običajnih in mini skupinah ali povsem individualno – samo za vas osebno.

Izvirna in dokazano učinkovita govorna metoda

Angleščina se ne začne s slovnico in pravili. Začnemo s prebujanjem govorca v vas! Za to poskrbijo učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite učne ure. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80% časa!  

Tečaj angleščine - kaj tečajniki v anketah najbolj pohvalijo?

  • Veliko pogovora — to poudarja večina tečajnikov.
  • Čas, ki ga preživijo v Linguli, tečajniki v anketah ocenjujejo kot izjemno dobro izkoriščen. To dejstvo je za večino najpomembnejše, saj imajo malo časa in si želijo, da je rezultat slišen, učenje pa učinkovito.
  • Sproščenost: učenje angleščine poteka v sproščenem vzdušju. Tečajniki, pa naj bodo mladi ali starejši, se ob zanimivih pogovorih v tujem jeziku včasih tudi do solz nasmejijo, zato se učijo hitreje in raje. 
  • Dober občutek: S tečaja angleščine Lingulini tečajniki odhajajo dobre volje in z občutkom, da so naredili nekaj zase in svoj osebni razvoj.
Lingula brez tveganja

Jamstvo za uspešnost

Če ob 80-odstotni prisotnosti na izbranem tečaju ne dosežete znanja, ki smo ga obljubili, vam zagotovimo brezplačno ponovitev. (Brez skrbi - to se zlepa ne zgodi. 😊)

S svetovanjem do primernega tečaja

Pokličite nas na 080 23 52 ali izpolnite obrazec. Med široko ponudbo naših tečajev vam bomo pomagali najti pravo rešitev za vas.

DA, rad bi nasvet!

Angleščina pomaga do uspeha in samozavesti

Brez angleščine v mednarodnem sporazumevanju enostavno ne gre; v številnih delih sveta ima status lingue france. Angleščina je materinščina približno 350 milijonom ljudi, medtem ko jo 1,5 milijarde ljudi govori kot drugi tuji jezik.

Lepo je razumeti besedila priljubljenih pesmi, si ogledati film, ne da bi za to potrebovali podnapise, sproščeno prek spleta poklepetati s prijatelji iz tujine ali se samozavestno pogovarjati s poslovnimi partnerji v angleščini. 

Razlogov za učenje angleščine je še veliko

  • Angleščina vam daje veliko konkurenčno prednost,
  • je odskočna deska za študij v tujini,
  • omogoča užitek v branju knjig v angleščini in dostop do prestižnih izobraževanj,
  • s pomočjo tečaja za starejše poskrbi za brezskrbna potovanja tudi v zrelih letih in
  • nudi občutek samozavesti, ko je treba govoriti s tujimi partnerji. 

Izberite dobro jezikovno šolo

Ponudbe za učenje angleščine je veliko, zato je pomembno, da izberete jezikovno šolo, ki vam lahko zagotovi dobro ekipo učiteljev, ki vas zares znajo motivirati. Ni dovolj, da je dober le en učitelj — pomembno je, da vam šola zagotavlja učinkovit sistem poučevanja.

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost osvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan in drugi ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog — skupaj že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

Lingula, ta jezična šola | Priporočilo
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

Učiteljica je v naši skupini naredila odlično vzdušje. Delamo s polno paro, vedno se naučimo še kaj več, kot je potrebno. Celotno mnenje.
— Miloš Šinkovec

Powered by
MENU