Tečaj angleščine

Lingula - Your Licence to Speak™

Vam je angleščina izziv in bi radi izboljšali svoje znanje v sproščenem vzdušju, tako da bo vaš pogovor bolj spontan in samozavesten?

Tečaj angleščine v Linguli temelji na komunikaciji in prav prek sproščenega pogovora osvežite tudi znanje slovnice, razširite svoj besedni zaklad ... Veliko napak v pogovoru se zgodi, ko dobesedno prevajamo iz slovenščine, zato vas novih besed vedno učimo v stavku. 

 

Popust samo do 31. 1.Izkoristite ugodnosti za early bird vpis

Izkoristite 10 % early bird popust na šolnino za jesenske tečaje ob prijavi in plačilu do 28. 8. Ker se splača, ker tako rezervirate svoj tečaj pravočasno, v želenem terminu in ste potem brez skrbi.

Kateri tečaj angleščine vam najbolj ustreza?

Glede na svoj jezikovni cilj in želje glede vsebin izberite program, ki vam najbolj ustreza.

Začetni tečaj

Osnove jezika za vse, ki se angleščine še niste učili.

Nadaljevalni tečaj - splošni 

Veliko pogovora, širitev besedišča, od ravni B1.

 

Poslovni jezik

Usvojite poslovni besedni zaklad.

Priprava na mednarodni izpit

Podrobno spoznate vsebino izpita in utrdite svoje znanje.

 

Priprava na maturo iz angleščine

Učinkovita priprava za uspeh na maturi iz angleščine.

E-učenje 

Če ni časa za redno obiskovanje tečaja v živo.

 

Tečaji na daljavo

Učinkoviti tečaji prek aplikacije Zoom.

Individualno učenje po meri

Najhitrejši način učenja, učitelj se posveti sam vam.

Največja izbira terminov za tečaj angleščine

Zaradi velikega povpraševanja lahko v Linguli tečajnikom ponudimo največjo izbiro terminov za tečaje angleščine v skupini v Sloveniji.

Angleščina v živo

V Linguli tečaji potekajo v kar 16 učilnicah, zato lahko med številnimi termini tečajev zagotovo najdete tistega, ki vam najbolj ustreza.

Angleščina na daljavo

Prek zooma se je od 15. marca do konca maja 2020 učilo 385 tečajnikov. Mnoge sodoben način učenja na daljavo navdušuje s svojo učinkovitostjo in možnostjo, da se jim ni treba voziti v jezikovno šolo. Več in prijava na tečaj na daljavo

 

 

Dogovorite se za brezplačno svetovanje

Ste se tuji jezik že učili in bi radi svoje znanje osvežili? Verjetno ste v dilemi, kateri tečaj angleščine izbrati, da bo za vas najbolj primeren. Izpolnite kratek obrazec ali nas pokličite na 080 23 52.

Dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor v Linguli in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik vašega jezikovnega tečaja.

»Učiteljica je v naši skupini naredila odlično vzdušje. Delamo s polno paro, vedno se naučimo še kaj več, kot je potrebno. Odlična je porazdelitev in sodelovanje med nami vsemi. Nihče ni zapostavljen. Odpravila je naše stereotipe, da ne znamo komunicirati v angleščini. In še bi lahko našteval. Vsi v skupini z veseljem hodimo na tečaj in se vsakič veselimo angleščine.«
Miloš Šinkovec
 

Učitelji, ki vam ne pustijo spati

Pripravite se na jezikovnega trenerja, ki

  • v razred »vnese« energijo,
  • pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno.

Lingulini trenerji in trenerke so izkušeni profesorji angleščine in izvirni govorci, prilagodljivi, strokovni. Posvetijo se vam osebno, znajo motivirati udeležence ter pripravijo živahen in učinkovit tečaj angleščine.

Jamčimo vam uspešen zaključek tečaja
V Linguli zaupamo v svoje delo, zato vam jamčimo, da boste ob rednem obiskovanju tečaja opazno izboljšali svoje znanje tujega jezika. Če jezikovnega tečaja ob vsaj 80-odstotni prisotnosti vendarle ne končate uspešno, ga lahko brezplačno ponovite.

Tečaj angleščine v Linguli je učinkovit in prijeten

Čas, ki ga preživijo v Linguli, tečajniki v anketah ocenjujejo kot izjemno dobro izkoriščen. To dejstvo je za večino najpomembnejše, saj imamo vsi malo časa in si želimo, da je rezultat slišen, učenje pa učinkovito.

Če smo ob učenju sproščeni in se ob pogovorih v tujem jeziku včasih tudi do solz nasmejimo, se učimo hitreje in raje. Lingulini tečajniki z jezikovnih srečanj odhajajo dobre volje in z občutkom, da so naredili nekaj zase in svoj osebni razvoj.

Angleščina vam pomaga do uspeha in samozavesti

Razlogov za učenje angleščine je veliko. Angleščina:

  • daje veliko konkurenčno prednost,
  • je odskočna deska za študij v tujini,
  • omogoča užitek v branju knjig v angleščini in dostop do prestižnih izobraževanj,
  • nudi občutek samozavesti, ko je treba govoriti s tujimi partnerji. 

Ponosni smo na to, da si tečajniki vzamejo čas za angleščino, čeprav pridejo na tečaj po napornem delavniku. Preberite, kaj Lingulini tečajniki najbolj pohvalijo.

Potrebujete še dodaten razlog za tečaj angleščine?

Ponudbe za tečaj angleščine je veliko, zato je pomembno, da izberete jezikovno šolo, ki vam lahko zagotovi dobro ekipo učiteljev, ki vas zares znajo motivirati. Ni dovolj, da je dober le en učitelj - pomembno je, da vam šola zagotavlja učinkovit sistem poučevanja.

Brez angleščine v mednarodnem sporazumevanju enostavno ne gre; v številnih delih sveta ima status lingue france. Angleščina je materinščina približno 350 milijonom ljudi, medtem ko jo 1,5 milijarde ljudi govori kot drugi tuji jezik.

Lepo je razumeti besedila priljubljenih pesmi, si ogledati film, ne da bi za to potrebovali podnapise, sproščeno prek spleta poklepetati s prijatelji iz tujine ali se samozavestno pogovarjati s poslovnimi partnerji v angleščini.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si