Tečaj angleščine

Lingula - Your Licence to Speak™

Vam je angleščina izziv in bi radi v njej spregovorili (in govorili) samozavestneje? 

Kaj vam bo angleščina, če si v njej ne drznete govoriti? V Linguli vam obljubljamo, da boste v angleščini s pomočjo izvirne govorne metode tudi zares govorili od prve ure dalje!

Izvirna in dokazano učinkovita govorna metoda

Ne začnemo s slovnico in pravili. Začnemo s prebujanjem govorca v vas!

Spregovorite že prvo uro. Za to poskrbijo učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite lekcije. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80% časa!  

Odkrijte svojo dobro govorico. Spregovorite v angleščini! 

Kameleon se prilagodi se vsakemu ozadju. Svoj jezik steguje povsod, kjer obstajajo življenjski pogoji zanj. Bodite kot kameleon. Ne varčujte s svojo jezičnostjo! Z znanjem tujih jezikov bolje izkoristite priložnosti pri študiju, pri poslu, v vsakdanjem življenju, kjerkoli.

3 koraki do dobre govorice v angleščini

1. Pokličite nas na 080 23 52 ali zahtevajte ponudbo zase – v skladu z vašimi željami.

2.  Srečajmo se na sproščenem  brezplačnem osebnem svetovalnem pogovoru za izbiro najprimernejšega tečaja za vas – v živo ali na daljavo.

3. Uredite svoj vpis. 

 

POGOVORIMO SE.  Izpolnite spoznavno prijavo.

 

Kateri tečaj angleščine vam najbolj ustreza?

Glede na svoj jezikovni cilj in želje glede vsebin izberite program, ki vam najbolj ustreza.

Začetni

Osnove jezika za vse, ki se angleščine še niste učili.

Nadaljevalni

Veliko pogovora o vsakodnevnih temah.

 

Poslovni 

Usvojite poslovni besedni zaklad.

Priprava na mednarodni izpit

Podrobno spoznate vsebino izpita in utrdite svoje znanje.

 

Priprava na maturo iz angleščine

Učinkovita priprava za uspeh na maturi iz angleščine.

E-učenje 

Če ni časa za redno obiskovanje tečaja v živo.

 

Tečaj na daljavo

Tečaji na daljavo z Lingulinim vrhunskim učiteljem.

Individualno učenje po meri

Najhitrejši način učenja, učitelj se posveti sam vam.

 

V živo ali na daljavo?

Lingula je šola živih ljudi, ki se hočemo srečevati iz oči v oči – tudi takrat, ko se pogovarjamo prek sodobnih digitalnih poti. Izberite učenje, ki vam najbolj ustreza:

  • v živo, iz oči v oči:-) v sodobnih Lingulinih učilnicah
  • na daljavo z Lingulinimi vrhunskimi učitelji 

Izbirate lahko med tečaji, ki potekajo enkrat ali dvakrat tedensko, v jutranjem, dopoldanskem, popoldanskem ali večernem času, v običajnih in mini skupinah ali povsem individualno – samo za vas osebno.

 

 

 

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost osvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan, številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog - skupaj že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

»Učiteljica je v naši skupini naredila odlično vzdušje. Delamo s polno paro, vedno se naučimo še kaj več, kot je potrebno. Odlična je porazdelitev in sodelovanje med nami vsemi. Nihče ni zapostavljen. Odpravila je naše stereotipe, da ne znamo komunicirati v angleščini. In še bi lahko našteval. Vsi v skupini z veseljem hodimo na tečaj in se vsakič veselimo angleščine.«
Miloš Šinkovec

Jamstvo za uspešnost
Če ob 80-odstotni prisotnosti na izbranem tečaju ne dosežete znanja, ki smo vam ga obljubili, vam zagotovimo brezplačno ponovitev tečaja. (Brez skrbi: to se zlepa ne zgodi😊)

Kaj tečajniki v anketah najbolj pohvalijo?

POHVALA 1 Čas, ki ga preživijo v Linguli, tečajniki v anketah ocenjujejo kot izjemno dobro izkoriščen. To dejstvo je za večino najpomembnejše, saj imamo vsi malo časa in si želimo, da je rezultat slišen, učenje pa učinkovito.

POHVALA 2 Če smo ob učenju sproščeni in se ob pogovorih v tujem jeziku včasih tudi do solz nasmejimo, se učimo hitreje in raje. 

POHVALA 3 Lingulini tečajniki z jezikovnih srečanj odhajajo dobre volje in z občutkom, da so naredili nekaj zase in svoj osebni razvoj.

Strokovna izbira pravega tečaja

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora.

Zato se hočemo z vami spoznati in vam strokovno svetovati, kako boste osvojili izbrani jezik. Dogovorimo se za brezplačen svetovalni pogovor!

POKLIČITE 080 23 52, pišite na info@lingula.si ali se NAROČITE NA POSVET.

Angleščina pomaga do uspeha in samozavesti

Razlogov za učenje angleščine je veliko. Angleščina:

  • daje veliko konkurenčno prednost,
  • je odskočna deska za študij v tujini,
  • omogoča užitek v branju knjig v angleščini in dostop do prestižnih izobraževanj,
  • nudi občutek samozavesti, ko je treba govoriti s tujimi partnerji. 

Ponosni smo na to, da si tečajniki vzamejo čas za angleščino, čeprav pridejo na tečaj po napornem delavniku. Preberite, kaj Lingulini tečajniki najbolj pohvalijo.

Potrebujete še dodaten razlog za tečaj angleščine?

Ponudbe za tečaj angleščine je veliko, zato je pomembno, da izberete jezikovno šolo, ki vam lahko zagotovi dobro ekipo učiteljev, ki vas zares znajo motivirati. Ni dovolj, da je dober le en učitelj - pomembno je, da vam šola zagotavlja učinkovit sistem poučevanja.

Brez angleščine v mednarodnem sporazumevanju enostavno ne gre; v številnih delih sveta ima status lingue france. Angleščina je materinščina približno 350 milijonom ljudi, medtem ko jo 1,5 milijarde ljudi govori kot drugi tuji jezik.

Lepo je razumeti besedila priljubljenih pesmi, si ogledati film, ne da bi za to potrebovali podnapise, sproščeno prek spleta poklepetati s prijatelji iz tujine ali se samozavestno pogovarjati s poslovnimi partnerji v angleščini.

»Prijava na tečaj angleščine se je izkazala za eno boljših odločitev v zadnjih letih. Zelo mi je žal, da sta me strah in trema ovirala toliko časa in sem zaradi tega vsa ta leta odlašala s prijavo.

Maja je vrhunska, prijetna in dostopna. Všeč mi je njej odnos do nas, ki nam omogoča, da se sprostimo tudi me in govorimo, čeprav nismo najbolj prepričane, ali je pravilno ali ne. Prav zaradi nje sem dobila motivacijo še za nadaljnje tečaje. Iz vseh nas poskusi potegniti najboljše, zelo mirno pove, razloži in popravi napake. Čista 5ka!«

Mili Malič

 

 

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si