Jezikovni tečaji angleščine

Bi radi izboljšali svoje znanje v sproščenem vzdušju in hkrati intenzivno, tako da vam bo učenje angleščine v izziv in sprostitev, vaš pogovor pa bo bolj spontan? Z učinkovitimi tečaji angleščine so Lingulini tečajniki postali samozavestnejši tudi v tujem jeziku. Premagali so občutek zadrege in nelagodja, ki jih je prej spremljal, ko je bilo treba govoriti v angleščini.

Angleščina z učitelji, ki vam ne pustijo spati

Pripravite se na jezikovnega trenerja, ki

  • v razred »vnese« energijo,
  • pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno.

Lingulini trenerji in trenerke so izkušeni profesorji angleščine in izvirni govorci, prilagodljivi, strokovni in posvetijo se vam osebno. Znajo motivirati udeležence in pripravijo živahen ter učinkovit pouk.

»Učiteljica je v naši skupini naredila odlično vzdušje. Delamo s polno paro, vedno se naučimo še kaj več, kot je potrebno. Odlična je porazdelitev in sodelovanje med nami vsemi. Nihče ni zapostavljen. Odpravila je naše stereotipe, da ne znamo komunicirati v angleščini. In še bi lahko našteval. Vsi v skupini z veseljem hodimo na tečaj in se vsakič veselimo angleščine.«
Miloš Šinkovec, 2017

Tečaji angleščine - izbirate lahko med različnimi programi

NOVO: Book Club z izvirnim govorcem

  • Book Club  - konverzacija o prebrani knjigi v angleščini
  • poglavitna prednost: veliko pogovarjanja in širjenja besednega zaklada
  • cilj je suvereno ustno sporazumevanje v angleščini
  • če je potrebno, skozi pogovor mimogrede »natreniramo« uporabno slovnico

Več informacij in prijava na Book Club.

Praktično zasnovani tečaji

  • cilj je suverena komunikacija v angleščini
  • učinkovita metoda poučevanja
  • snov lahko utrjujete z interaktivnimi vajami v Virtualni Linguli ali pa se odločite za dodatni e-tečaj

Zadovoljstvo z načinom poučevanja

Čas, ki ga preživijo v Linguli, tečajniki v anketah ocenjujejo kot izjemno dobro izkoriščen, kar je za večino najpomembnejše. Časa imamo malo, in če ga namenimo učenju tujih jezikov, želimo, da je rezultat slišen.

Če smo ob učenju sproščeni in se ob pogovorih v tujem jeziku včasih tudi do solz nasmejimo, se učimo hitreje in si raje vzamemo čas za učenje tujega jezika. Lingulini tečajniki s tečaja odhajajo dobre volje in z občutkom, da so naredili nekaj zase in svoj osebni razvoj, pa čeprav so na tečaju »garali« in so nanj prišli po napornem delavniku. Nekaj izjav tečajnikov.

Jamčimo vam uspešen zaključek tečaja
Zaupamo v svoje delo, zato vam jamčimo, da boste ob rednem obiskovanju tečaja opazno izboljšali svoje znanje tujega jezika. Če jezikovnega tečaja v skupini ob vsaj 80-odstotni prisotnosti vendarle ne končate uspešno, ga lahko brezplačno ponovite v naslednjem semestru (velja za razpisane skupinske tečaje v prostorih Lingule).

Brezplačne predstavitvene ure angleščine

Preizkusite, kako vam ustreza način jezikovnega treninga v Linguli. V septembru, februarju in juniju. Več …

Čas je za akcijo - kateri tečaj bi bil za vas najprimernejši?

Če ne veste, kateri tečaj angleščine bi bil za vas najprimernejši, nas pokličite na 01 541 00 33 oz. 040 544 544 ali pa nam pišite na e-naslov info@lingula.si. Dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik jezikovnega tečaja.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si