Ligula
Skoči na vsebino

Tečaj nemščine

Lingula, ta jezična šola | Tečaji nemščine

Tečaj nemščine vam daje samozavest tudi v tujem jeziku in odpira številne možnosti. Nemščina je trenutno najpopularnejši jezik za začetnike in jezik, ki odpira vrata v poslovni svet. V Linguli lahko izbirate med začetno nemščino in nadaljevalnimi tečaji nemščine na različnih ravneh znanja. 

Tečaji nemščine - kateri program vam najbolj ustreza?

Glede na svoj jezikovni cilj kliknite na tečaj nemščine, ki vam najbolj ustreza.

Lingula poslovni jezik

Poslovna nemščina >

Trening komunikacije v poslovnih situacijah.

Lingula priprava na mednarodni izpit

Priprava na mednarodni izpit >

Utrdite svoje znanje nemščine in spoznate vsebino izpita.

Lingula I ta jezična šola I osebni odnos

Individualni tečaj nemščine >

Najhitrejši način učenja, učitelj se posveti samo vam.

Lingula, ta jezična šola | E-učenje tujih jezikov

E-tečaj nemščine >

Če si želite učenja v lastnem tempu, kjerkoli in kadarkoli.

Video izjava našega tečajnika

Oglejte si mnenje našega tečajnika Borisa Kobala o tem, kaj mu je všeč v Linguli.

Image 9

Jamstvo za uspešnost

Če ob 80-odstotni prisotnosti na izbranem tečaju ne dosežete znanja, ki smo ga obljubili, vam zagotovimo brezplačno ponovitev. (Brez skrbi - to se zlepa ne zgodi)

Tečaj nemščine v Lingule ni klasično učenje

Mnogi se še spomnite napornega učenja nemške slovnice v srednji šoli, številnih pravil ter »guljenja« posameznih lekcij na pamet, zato se bojite, da se bo zgodba ponovila. 

Govorna metoda učenja tujih jezikov v Linguli je popolnoma drugačna od klasičnega učenja: cilj je pogovor in suverena komunikacija v tujem jeziku.

 Obljubljamo vam, da boste govorili od prve ure dalje, ne glede na to, ali obiskujete začetni tečaj nemščine ali nadaljevalni. Če se nemščine lotite po govorni metodi, z veliko utrjevanja in ob pomoči energičnih učiteljic, jo boste zagotovo vzljubili.

Učenje nemščine po govorni metodi omogoča hiter napredek

Ne začnemo s slovnico in pravili. Začnemo s prebujanjem govorca v vas! Učenje nemščine po govorni metodi vam omogoča, da spregovorite že prvo uro. Za to poskrbijo učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite učne ure. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80% časa! 

popust

Brezplačni tečaj Ekspres

Preizkusite govorno metodo, pridobite praktično znanje ter izkoristite strokoven nasvet o najprimernejšem tečaju za vas.

Odkrijte prednosti dobrega znanja nemščine 

  • Boljše karierne možnosti: Z dobrim znanjem nemščine si boste odprli vrata do boljše kariere.
  • Študij v tujini: Dijaki in študentje boste lažje izkoristili priložnost za študij v tujini, kar vam bo prineslo neprecenljive izkušnje in boljše možnosti za zaposlitev v prihodnosti.
  • Filmsko uživanje: Pozabite na podnapise! Uživali boste v nemških filmih brez podnapisov, kar bo vašo filmsko izkušnjo naredilo še bolj avtentično.
  • Samozavestni pogovori: Znali boste samozavestno izpeljati pogovore v nemščini tako na službeni poti ali zasebnem oddihu.
  • Jezik Evrope: Znanje nemščine vam bo omogočilo komunikacijo po vsej Evropi, saj je nemščina najbolj razširjen materni jezik v Evropski uniji.
  • Kariera v podjetju: Imeli boste več priložnosti za napredovanje in širše možnosti za uspeh.

Nič čudnega torej, da je zanimanje za učenje nemščine vse večje. Na svetu se trenutno nemško uči kar 19 milijonov ljudi. 

5/5

Tako odličnega pedagoga že dolgo nisem srečala

Želela bi se zahvaliti za ČUDOVITO Sabino, ki nas uči nemščino na daljavo. V teh težkih in res čudnih časih sta Sabina in naša skupina nemščina A1 ob torkih moje veliko veselje. Sabinino potrpljenje in izjemen pedagoški pristop sta vredna vse pohvale. Verjela sem, da bom uživala v nemščini, ampak tako odličnega pedagoga, kot je Sabina, že dolgo nisem srečala!

Irina Milivojevič

prof. klavirja in pianistka