Ligula
Skoči na vsebino

Tečaj nemščine

Lingula, ta jezična šola | Tečaji nemščine

Tečaj nemščine vam daje samozavest tudi v tujem jeziku. Nemščina je trenutno najpopularnejši jezik za začetnike in jezik, ki odpira vrata v poslovni svet. Dobro znanje nemščine je pogoj za službo pri večini delodajalcev, zato v Linguli lahko izbirate med različnimi stopnjami nadaljevalnih tečajev nemščine.

Tečaj nemščine — odkrijte svojo dobro govorico 

Z dobrim znanjem nemščine si boste odprli mnoga vrata, saj je nemščina najbolj razširjen materni jezik v EU. Bolje boste izkoristili priložnosti pri študiju, pri poslu, v vsakdanjem življenju, kjerkoli.  Ne varčujte s svojo jezičnostjo! 

Nemščina po izvirni govorni metodi

Ne začnemo s slovnico in pravili. Začnemo s prebujanjem govorca v vas! Učenje nemščine po govorni metodi vam omogoča, da spregovorite že prvo uro. Za to poskrbijo učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite učne ure. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80% časa! 

Tečaji nemščine - kateri program vam najbolj ustreza?

Glede na svoj jezikovni cilj in želje glede vsebin izberite tečaj nemščine, ki vam najbolj ustreza.

Lingula splosni jezikovni tecaji

Začetni tečaj nemščine >

Osnove jezika za vse, ki se nemščine še niste učili.

Layer 2

Nadaljevalni tečaj >

Sporazumevanje v najpogostejših življenjskih situacijah.

Lingula poslovni jezik

Poslovna nemščina >

Trening komunikacije v poslovnih situacijah.

Lingula priprava na mednarodni izpit

Priprava na mednarodni izpit >

Utrdite svoje znanje nemščine in spoznate vsebino izpita.

Lingula individualni tecaj tecajnik kralj

Individualni tečaj nemščine >

Najhitrejši način učenja, učitelj se posveti samo vam.

Lingula, ta jezična šola | E-učenje tujih jezikov

E-tečaj nemščine >

Če si želite učenja v lastnem tempu, kjerkoli in kadarkoli.

Osebni pogovor z našim učiteljem

BREZPLAČEN umestitveni pogovor pri nas ali on-line.

Najhitrejša pot do idealnega tečaja je sproščen pogovor z učiteljem, ki vam bo po razgovoru v izbranem jeziku strokovno svetoval primerno zahteven tečaj za vas.

Se vas že veselimo!

Lingula, ta jezična šola | Osebni pogovor z našim učiteljem

Nemščina z učitelji, ki vam ne pustijo spati

Pripravite se na jezikovnega trenerja, ki

  • v razred »prinese« energijo,
  • pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno

Lingulini trenerji in trenerke so izkušeni profesorji jezika in izvirni govorci, prilagodljivi, strokovni in posvetijo se vam osebno. Znajo motivirati udeležence in pripravijo živahen ter učinkovit pouk. Učenje nemščine v Linguli je prijetno in učinkovito hkrati.

Z nemščino do službe v tujini - oglejte si video

Metod je v Linguli obiskoval tečaj nemščine, sedaj pa že nekaj let dela v tujini. S svojo dobro nemščino se je lahko ob prihodu v Nemčijo zelo pohvalil.

Zakaj so strahovi pred odločitvijo za tečaj nemščine odveč?

Mnogi se še spomnijo napornega učenja nemške slovnice v srednji šoli, številnih pravil ter »guljenja« posameznih lekcij na pamet, zato se bojijo, da se bo zgodba ponovila. Mnoge skrbi, da bo učenje nemščine dolgočasno, da bodo svoj čas posvečali le slovnici.

Govorna metoda učenja tujih jezikov v Linguli je popolnoma drugačna od klasičnega učenja: cilj je pogovor, suvereno sporazumevanje v tujem jeziku. Obljubljamo vam, da boste govorili od prve ure dalje, ne glede na to, ali obiskujete začetni tečaj nemščine ali nadaljevalni. Če se nemščine lotite po govorni metodi, z veliko utrjevanja z Lingulinimi kartončki in ob pomoči energičnih učiteljic, jo boste zagotovo vzljubili.

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost usvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan, številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog – skupaj že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

Lingula brez tveganja

Jamstvo za uspešnost

Če ob 80-odstotni prisotnosti na izbranem tečaju ne dosežete znanja, ki smo ga obljubili, vam zagotovimo brezplačno ponovitev. (Brez skrbi - to se zlepa ne zgodi. 😊)

Lingula, ta jezična šola | Jasmina Krofič
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

»Želela bi se zahvaliti za ČUDOVITO Sabino, ki nas uči nemščino na daljavo. V teh težkih in res čudnih časih sta Sabina in naša skupina nemščina A1 ob torkih moje veliko veselje. Sabinino potrpljenje in izjemen pedagoški pristop sta vredna vse pohvale. Verjela sem, da bom uživala v nemščini, ampak tako odličnega pedagoga, kot je Sabina, že dolgo nisem srečala!«
— Irina Milivojevič (prof. klavirja in pianistka)

Powered by
MENU