Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Tečaj nemščine

Potrebujete pomoč pri izbiri tečaja? Posvetujte se z nami.

Tečaj nemščine vam daje samozavest tudi v tujem jeziku in odpira številne možnosti. Nemščina je trenutno najpopularnejši jezik za začetnike in jezik, ki odpira vrata v poslovni svet. V Linguli lahko izbirate med začetno nemščino in nadaljevalnimi tečaji nemščine na različnih ravneh znanja. 

Lingula | Early bird

Do 30. 8.: kar 8 % popust

Ker se splača, ker si zagotovite mesto v skupini in nižjo šolnino.

Tečaj nemščine po govori metodi

Mnogi se morda še spomnite napornega učenja nemške slovnice v srednji šoli, številnih pravil ter »guljenja« posameznih lekcij na pamet, zato se bojite, da se bo zgodba ponovila. 

Govorna metoda učenja tujih jezikov v Linguli je popolnoma drugačna od klasičnega učenja: cilj je samozavesten pogovor v tujem jeziku.

Obljubljamo vam, da boste govorili od prve ure dalje, ne glede na to, ali obiskujete začetni tečaj nemščine ali nadaljevalni. Če se nemščine lotite po govorni metodi, z veliko utrjevanja in ob pomoči energičnih učiteljic, jo boste zagotovo vzljubili.

Učenje nemščine po govorni metodi omogoča hiter napredek

Ne začnemo s slovnico in pravili. Začnemo s prebujanjem govorca v vas! Učenje nemščine po govorni metodi vam omogoča, da spregovorite že prvo uro. Za to poskrbijo učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite učne ure. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80% časa! 

Image 9

Jamstvo za uspešnost

Če ob 80-odstotni prisotnosti na izbranem tečaju ne dosežete znanja, ki smo ga obljubili, vam zagotovimo brezplačno ponovitev. (Brez skrbi - to se zlepa ne zgodi)

popust

Brezplačni tečaj Ekspres

Preizkusite govorno metodo, pridobite praktično znanje ter izkoristite strokoven nasvet o najprimernejšem tečaju za vas.

Kaj lahko prinese dobro znanje nemščine

popust

Brezplačni tečaj Ekspres

Preizkusite govorno metodo, pridobite praktično znanje ter izkoristite strokoven nasvet o najprimernejšem tečaju za vas.

Video izjava našega tečajnika

Oglejte si mnenje našega tečajnika o tem, kaj mu je všeč v Linguli.

5/5

Tako odličnega pedagoga že dolgo nisem srečala

Želela bi se zahvaliti za čudovito Sabino, ki nas uči nemščino na daljavo. V teh težkih in res čudnih časih sta Sabina in naša skupina nemščina A1 ob torkih moje veliko veselje. Sabinino potrpljenje in izjemen pedagoški pristop sta vredna vse pohvale. Verjela sem, da bom uživala v nemščini, ampak tako odličnega pedagoga, kot je Sabina, že dolgo nisem srečala!

Irina Milivojevič

prof. klavirja in pianistka