Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Mega jezikovne počitnice z Lingulo - več kot počitniško varstvo

Potrebujete pomoč pri izbiri tečaja? Posvetujte se z nami.

Linguline jezikovne počitnice so veliko več kot samo počitniško varstvo. To je priložnost, da vaš otrok osvoji neprecenljive jezikovne spretnosti, ki mu bodo prinesle prednosti tako v šoli kot v življenju.

Zakaj se otroci radi vračajo v Lingulo? Oglejte si videe z jezikovnih počitnic.

(VIDEO) Jezikovne počitnice v Linguli za najmlajše
(VIDEO) Popoldne z izvirnim govorcem angleščine (12-15 let)
Lingula jezikovne pocitnice okusamo

Dopoldanski tečaj

Intenzivni 20-urni jezikovni tečaj po govorni metodi z izkušenimi učitelji in zabavnimi aktivnostmi. Tečaji potekajo na različnih ravneh znanja. 

Lingula I jezikovno-športne

Jezikovno-plavalne počitnice

Celodnevna pustolovščina, kjer se intenzivni 20-urni jezikovni tečaj nadaljuje z vznemirljivimi vodnimi aktivnostmi v Atlantisu.

Lingula, ta jezična šola | Jezikovno kreativne počitnice

Jezikovno-kreativne počitnice

Celodnevne počitnice: dopoldne intenzivni 20-urni jezikovni tečaj, popoldne kreativna zabava in didaktične igre v Mini City.

Lingula, ta jezična šola | Jezikovno počitnice - native

Tuji jeziki in popoldne z izvirnim govorcem angleščine

Celodnevni program; dopoldne jezik po izbiri, nato pa aktivnosti z izvirnim govorcem angleščine. Slovenščina prepovedana.

Lingula jezikovne pocitnice cerkno 44

Angleški jezikovni tabor Cerkno

5-dnevni potop v angleščino z izvirnim govorcem, pridobivanje veščin preživetja v naravi, športne in družabne aktivnosti. 

Lingula jezikovne pocitnice dijaki 3

Poletni jezikovni tečaji za dijake

5-dnevna osvežitev angleščine ali nemščine ali osnove nemščine, španščine ali francoščine. 

Več kot počitniško varstvo

Inovativna govorna metoda in energični učitelji jezikovne počitnice bodo spremenili v zabavno doživetje v vašem otroku vzbudili ljubezen do jezika, utrdili njegovo samozavest in ustvarili nepozabne spomine. In ja, ali smo omenili, da se bo pri vsem tem še neizmerno zabaval? Počitniško varstvo s tujimi jeziki v Linguli mu bo ostalo v trajnem spominu. 

Ne zamudite te čudovite priložnosti, da svojemu otroku omogočite, da uresniči svoj polni jezikovni potencial. Angleščina, nemščina, španščina ali francoščina — naj spregovori v izbranem jeziku in ga vzljubi!

Na različnih ravneh znanja

Tečaji potekajo na različnih ravneh znanja. Z otroki, ki so se jezika že učili, se pred začetkom tečaja pogovori učiteljica in predlaga ustrezno skupino. Tako se otrok ne bo učil stvari, ki jih že zna – počitniško varstvo v tujih jezikih bo popolnoma prilagojeno njegovi ravni znanja.

Naj premagajo strah pred govorjenjem

Tuji jeziki spremljajo otroke na vsakem koraku: v šoli, med igro, na počitnicah … Otroci pogosto poznajo slovnična pravila in posamezne besede, ko je treba spregovoriti, pa se zatakne. 😉 Manjka jim pogovor v tujem jeziku. Razlog za to se ponavadi skriva v dejstvu, da govorjenja ne razvijajo že od samega začetka učenja tujega jezika. Počitniško varstvo oz. mega jezikovne počitnice z Lingulo pa se osredotočajo ravno na ta del znanja jezika: pogovor z učiteljem in vrstniki v skupini.

 

Z govorno metodo postanejo otroci samozavestni govorci

Otroci v Linguli v kratkem času pridobijo samozavest ob izražanju v tujem jeziku in vzljubijo jezik. Hkrati z učinkovitim in zabavnim pristopom nadoknadijo zamujeno in spregovorijo sproščeno, brez strahu pred napakami.

Tujega jezika se učijo po govorni metodi, strokovno in intenzivno, a hkrati sproščeno in zabavno! Kar naprej se kaj dogaja, učenje jezika je igrivo in hkrati super izziv!

Lingula, ta jezična šola | Brezplačen tečaj Ekspres

Brezplačne predstavitvene urice!

Pripeljite otroke na brezplačno urico tujega jezika. Vpis bo lažji, če se otroci sami prepričajo, kako to gre.

Učitelji, ki vžgejo iskrico jezikovne strasti pri otrocih

Se vam zdi, da se v vašem otroku skriva neizkoriščen potencial pri učenju tujega jezika? Pogosto razlog, da je tako, ni v (ne)zmožnosti otroka, temveč v pomanjkanju prave spodbude s strani učitelja. Na Lingulinih jezikovnih počitnicah se zavedamo, kako pomembno je, da imamo učitelje, ki znajo pravilno motivirati in navdihovati. Počitniško varstvo z učenjem jezika v sproščenem okolju in z izkušenimi učitelji je zato idealen način, da vaš otrok v svojem znanju zapolni še zadnje vrzeli in spregovori brez zadržkov.

Naši učitelji izbirajo zanimive teme, ki pritegnejo otrokovo pozornost otrok, ter s  spodbudami in pohvalami krepijo njihovo zavzetost. Ključni del našega pristopa je tudi interaktivna tehnologija, saj dodatno pritegne in vključuje otroke v učni proces. 

5/5

Res je pohvalno, da iščete dobre stvari, predvsem pa spodbujate

Kot tudi lansko leto je bil Bernard nad letošnjimi počitnicami v Linguli navdušen. Imam pa zdaj težavo odgovoriti na Bernardovo vprašanje, zakaj tudi šola ni organizirana na tak način, kot je to v Linguli 🙂 Res je pohvalno, da iščete dobre stvari, predvsem pa spodbujate, kar je za fante izredno pomembno.

lingula avatar w1

Dagmar Baler

Linguline jezikovne počitnice: mnogo več kot samo počitniško varstvo

Lingulini programi so ravno prav zahtevni, da otroci res veliko odnesejo in se ob tem  imenitno zabavajo. Istočasno poteka več tečajev, skupine pa so majhne, zato lahko otroke umestimo v skupine glede na znanje angleščine oz. nemščine in ne samo glede na starost. Tako so jezikovne počitnice zanje res ravno pravi izziv.