Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Jezikovno-kreativne počitnice: izziv za male možgane in veliko srce

Pripeljite otroke na brezplačno urico. Naj se sami prepričajo, kako to gre. Prijava.

Linguline jezikovno-kreativne počitnice omogočajo popolno kombinacijo učenja in kreativne zabave! Dopoldne angleščina ali nemščina po učinkoviti govorni metodi, ki omogoča aktivno komunikacijo in hitrejše napredovanje, popoldne pa spoznavanje poklicev in uporabna znanja za vsakodnevno življenje.

Lingulini izkušeni in srčni učitelji se posvetijo vsakemu otroku posebej, prilagajajo tempo in vsebino glede na njihove potrebe ter jih spodbujajo k uspehu.

Mnogo več kot samo počitniško varstvo

Linguline jezikovno-kreativne počitnice so programsko ravno prav zahtevne, da otroci res veliko odnesejo in se hkrati imenitno zabavajo. Otroci so razvrščeni v skupine glede na znanje in ne samo glede na starost. Tako zagotavljamo, da se otroci učijo v okolju, ki je zanje najbolj primerno in spodbudno.

Program

 • Jeziki: angleščina in nemščina.
 • Dopoldanski jezikovni tečaj: Navdušimo jih nad tujim jezikom in jih z govorno metodo naučimo odzivanja v različnih vsakodnevnih situacijah.  Tečaj poteka na različnih ravneh znanja. 
 • Poučno in zabavno: Popoldne otroci prek didaktičnih iger spoznavajo različne poklice in pridobivajo uporabna znanja za vsakodnevno življenje v kar 40 tematskih kotičkih Minicitya. Tako bodo pridobili široko paleto veščin, ki jim bodo koristile v prihodnosti.

Zakaj jezikovno-kreativne počitnice

 • Razvijanje praktičnih veščin: Jezikovno-kreativne počitnice omogočajo otrokom, da razvijajo svoje jezikovne sposobnosti, hkrati pa spodbujajo njihovo domišljijo, kreativnost in socialne veščine.  
 • Prek didaktičnih iger v Minicityu spoznavajo različne poklice in pridobivajo uporabna znanja za vsakodnevno življenje.
 • Strokovnost in toplina: Visoko usposobljene in skrbno izbrane učiteljice znajo otroke navdušiti in obdržati zbrane ves čas pouka.
 • Vsi znajo podobno: Otroci se počutijo sproščeno, saj jih uvrstimo predvsem glede na znanje in ne samo glede na starost.

 • Igrivo interaktivno učenje: Zgodbice na interaktivnih zaslonih otroke pritegnejo, utrdijo pomnjenje in olajšajo učenje.
 • Pritegnemo pozornost: Učenje povezujemo s temami, ki resnično pritegnejo pozornost, zato se otroci raje in hitreje učijo. Dinamična in zabavna učna okolja zagotavljajo, da se ves čas nekaj dogaja in so otroci navdušeni nad odkrivanjem novega jezika.

Idealno za družine z več otroki

4-letnik, 10-letnica in 12-letnik na tečaju ob istem času? Zakaj pa ne! Družine z več otroki izberejo Lingulo tudi zato, ker lahko gredo otroci hkrati vsak na svoj tečaj! Izkoristite 5-% popust za vsakega naslednjega otroka.

Pogosta vprašanja

1. Kdo so učitelji?

Lingulini učitelji so strokovni in prijazni ter posebej usposobljeni za usvajanje angleščine po govorni metodi. Otroke znajo motivirati z zanimivimi temami, pritegniti njihovo pozornost s spodbudami in pohvalami ter z uporabo interaktivne tehnologije.

2. Kateri jeziki so na voljo za jezikovno-kreativne počitnice?

Izbirate lahko med angleščino in nemščino. Drugi jeziki so na voljo po posebnem dogovoru kot individualno učenje ali tečaj po meri za več prijateljev.

3. Ali so tečaji primerni tako za začetnike kot tudi za napredne učence?

Jezikovni tečaji so zasnovani tako, da ustrezajo različnim ravnam znanja jezika – od popolnih začetnikov do otrok, ki imajo že dobro znanje jezika. Skupine oblikujemo glede na starost in raven znanja. Z otroki, ki so se angleščine ali nemščine že učili, se pred začetkom tečaja pogovori učiteljica, kar omogoča učinkovito učenje in prilagojen pristop za vsakega učenca.

4. Kaj vključuje šolnina in kakšen je urnik?

20 šol. ur angleščine/nemščine, jutranje varstvo, dopoldansko malico, kosilo in vse popoldanske aktivnosti v Minicityu.

Urnik jezikovno-kreativnih počitnic

 • 7.30-8.30: jutranje varstvo
 • 8.30-10.00: jezikovni tečaj
 • 10.00-10.15: malica
 • 10.15-11.45: jezikovni tečaj
 • 11.45 do 13.00: kosilo, sprehod
 • 13.00-16.00: kreativne aktivnosti v Minicityu
5. Kako se lahko še pred vpisom prepričam, ali je otroku način učenja v Linguli sploh všeč?

Pripeljite otroka na brezplačno urico angleščine. Naj se sam prepriča, kako poteka učenje jezika. To bo povečalo njegovo motivacijo za učenje, saj bo izkusil, kako zabavno je učenje prek pogovora in igre. Notranja motivacija otroka je ključnega pomena za uspešno učenje jezika.

Brezplačne urice potekajo v maju, juniju in septembru, pa tudi med šolskim letom.

6. Imate popust za prijavo več otrok?

Seveda, ob prijavi več otrok oz. družinskih članov v istem obdobju ima drugi član 5-% popust. Tudi če otroka hkrati prijavite na dva tečaja, imate pri drugem tečaju prav tako 5-% popust. Kodo za popust dobite po izpolnjeni prvi prijavnici.

7. Ali je možno obročno plačilo?
 • Šolnino lahko poravnate s kreditno kartico Visa, MasterCard ali Diners in si plačilo razdelite na različno število obrokov. Število obrokov (od 2 do 12) in znesek obroka sta v okviru prostega limita na obstoječi kartici.
 • Lahko izberete tudi obročno plačilo s položnico, ki velja izključno za 30- do 90-urne tečaje v skupini. Znesek nakupa se razdeli na 4 enakovredne obroke, prvega plačate ob prijavi, preostale 3 pa v treh zaporednih mesečnih obrokih glede na datume zapadlosti, navedene na računu. Račun s specifikacijo za obročno plačilo prejmete v roku 3 dni po nakupu. Stroški odobritve obročnega nakupa s položnico znašajo 24,00 EUR (za 4 obroke).
★★★★★

Alex se želi spet udeležiti vaše poletne šole

Alex je bil zelo zadovoljen in se želi naslednje leto spet udeležiti vaše poletne šole. 👍 Meni to (glede na to, da drugače 'nori', ko mora na kak tabor ali 'izobraževanje') pove zelo veliko. Še posebej je izpostavil 'gibanje', kvize ... Skratka, ni imel občutka, da se uči oziroma vadi angleščino, ker vam je uspelo pedagoški proces izvesti prek igre oziroma preostalih neklasičnih oblik poučevanja in ustvariti prijetno okolje, v katerem se je skupina dobro počutila (po besedah Alexa se tudi drugi želijo vrniti na poletni tečaj).

Lidija Baloh Image
Lidija Balohmama
🔥 Zelo priljubljeno
297,00

Jezikovno-kreativne počitnice

Starost tečajnikov
5-8 let
Lokacija tečaja
Učilnice Lingule in v Mini City-u, BTC Ljubljana
Časovni okvir tečaja
5 dni, od 7.30 do 16.00
Popust za prijavo več otrok
5 % za drugega in vsakega naslednjega otroka
Prijava na tečaj

Pomembno: Zaradi povezave z e-učilnico, mora imeti vsak otrok svoj e-naslov (en e-naslov = en tečajnik). Če prijavljate več kot enega otroka, šele po zaključku prvega nakupa opravite naslednjega.

Ujemite 5 % early bird popust
Ker se splača in rezervirate otroku poletni tečaj pravočasno.