Ligula
Skoči na vsebino

Jezikovno-kreativne počitnice: izziv za male možgane in veliko srce 💡❤️

Lingula, ta jezična šola | Jezikovno kreativne počitnice

Linguline jezikovno-kreativne počitnice omogočajo popolno kombinacijo učenja in kreativne zabave! Dopoldne se učijo angleščine ali nemščine po učinkoviti govorni metodi, ki omogoča aktivno komunikacijo in hitrejše napredovanje.

Lingulini izkušeni in srčni učitelji se posvetijo vsakemu otroku posebej, prilagajajo tempo in vsebino glede na njihove potrebe ter jih spodbujajo k uspehu.

Popoldne otroci raziskujejo otroško mesto Minicity, kjer jih čaka kar 40 tematskih kotičkov! Prek didaktičnih iger spoznavajo različne poklice in pridobivajo uporabna znanja za vsakodnevno življenje. Tako bodo pridobili široko paleto veščin, ki jim bodo koristile v prihodnosti.

Za koga, kdaj in kje

Vsi tečaji so zasnovani tako, da ustrezajo otrokovemu nivoju znanja in starosti.

Lokacija: Dopoldanski jezikovni tečaji potekajo od 7.30 do 11.45 v učilnicah Lingule v BTC Ljubljana in bližnjem parku, popoldanske aktivnosti pa v otroškem mestu Minicity. Otroka zjutraj pripeljete v Lingulo, ob 16.00 pa ga prevzamete v sosednjem Minicityu.

Mnogo več kot samo počitniško varstvo

Linguline jezikovno-kreativne počitnice so programsko ravno prav zahtevne, da otroci res veliko odnesejo in se hkrati imenitno zabavajo. Otroci so razvrščeni v skupine glede na znanje in ne samo glede na starost. Tako zagotavljamo, da se otroci učijo v okolju, ki je zanje najbolj primerno in spodbudno.

Pridružite se nam na nepozabnih jezikovno-kreativnih počitnicah, kjer se bo vaš otrok naučil novih veščin, spoznal nove prijatelje in pridobil neprecenljive izkušnje, ki mu bodo koristile tako v šoli kot v življenju. 

Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da vašemu otroku ponudite bogato in raznoliko počitniško izkušnjo, ki ga bo obogatila po znanju in srčnosti. 💡❤️

Lingula, ta jezična šola | Tečaj za otroke_enako_znanje

Vsi znamo podobno
Otroci se počutijo sproščeno, saj jih uvrstimo predvsem glede na znanje in ne samo glede na starost.

Lingula, ta jezična šola | jezikovni tečaj v skupini

Majhne skupine, več znanja
Majhne skupine pomenijo veliko pogovora, igre vlog, projektnega dela ...

Lingula, ta jezična šola |Zabavno učenje

Poučno in zabavno
Minicity: spoznavanje poklicev in uporabna znanja za vsakodnevno življenje.

Lingula, ta jezična šola | strokovnost in toplina učiteljev

Strokovnost in toplina
Visoko usposobljene in skrbno izbrane učiteljice znajo otroke navdušiti in obdržati zbrane celo dopoldne.

Začetniki: Začetnike navdušimo nad tujim jezikom in jih po Lingulini govorni metodi naučimo odzivanja v osnovnih vsakodnevnih situacijah. 

Nadaljevalni tečaji: Razgibani programi na različnih ravneh znanja otrokom omogočijo, da utrdijo in razširijo svoje znanje angleščine oziroma nemščine na sproščen način.

Z raznovrstnimi aktivnostmi razvijamo jezikovne in druge kompetence in prebujamo vse čute: sporazumevanje v tujem jeziku, spoznavanje novih kultur, delo v skupini, ustvarjalno razmišljanje …

Urnik jezikovno-kreativnih počitnic

  • 7.30-8.30: jutranje varstvo, klepet v angleščini ali nemščini in aktivnosti po želji skupine
  • 8.30-10.00: jezikovni tečaj 
  • 10.00-10.15: malica
  • 10.15-11.45: jezikovni tečaj
  • 11.45 do 13.00: kosilo, sprehod
  • 13.00-16.00: aktivnosti v Minicityu

20 šol. ur angleščine/nemščine, jutranje varstvo, dopoldansko malico, kosilo in vse popoldanske aktivnosti v Minicityu.  

V primeru odpovedi manj kot 5 dni pred začetkom se vplačani znesek ne vrača. Izjema je odpoved zaradi zdravstvenih razlogov ob predložitvi dokazil.

S svetovanjem do primernega tečaja

Pokličite nas na 080 23 52 ali izpolnite obrazec. Med široko ponudbo naših tečajev vam bomo pomagali najti pravo rešitev za vašega otroka.

DA, rad bi nasvet!

Znanje jezikov je naložba v otrokovo prihodnost

Znanje jezikov je ključnega pomena v današnjem svetu, zato je vlaganje v jezikovno izobraževanje ena najpomembnejših naložb, ki jih lahko namenite svojim otrokom.

Poleg tega pa jezikovno-kreativne počitnice spodbujajo tudi otrokovo domišljijo, kreativnost in socialne veščine. 🌈

Lingula, ta jezična šola | Jasmina Krofič
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

Alex je bil zelo zadovoljen in se želi naslednje leto spet udeležiti vaše poletne šole. 👍 Meni to (glede na to, da drugače 'nori', ko mora na kak tabor ali 'izobraževanje') pove zelo veliko.  Celotno mnenje.
— Lidija Baloh

Powered by