Nepozabne jezikovno-športne počitnice

Poletne počitnice v Linguli

Učenje jezika in športne aktivnosti so idealna kombinacija, ki otroke vedno navduši. Dopoldne tuji jeziki v skupinah na različnih ravneh znanja, popoldne pa kopanje in vodne vragolije v Atlantisu, mini olimpijske igre, obisk andrenalinskega parka ... Zabavno in navdušujoče, zato se otroci z veseljem vračajo v Lingulo.

»Naš Adam se je odločil za Linguline jezikovno-plavalne počitnice brez kakšnih posebnih pričakovanj, jeziki so bili bolj želja staršev, zanj je bilo bolj pomembno plavanje. Že prvi dan pa je po prihodu domov navdušeno kazal in razlagal učne liste, navdušen je bil tudi nad učiteljico. 
Tudi glede kitajščine, naj omenim, da si je ogromno zapomnil in mislim, da je bil pristop k uvodu v ta jezik zelo primeren in pohvala učiteljici, da je otrokom v tako kratkem času podala toliko zanimivosti in znanja.«
Marija Atanasov

Zgodnja prijava se splača 

Ne zamudite ugodnosti za zgodnje prijave. Ker se splača, ker tako rezervirate otrokov poletni tečaj pravočasno in ste potem brez skrbi.

Mnogo več kot samo počitniško varstvo

Lingulini programi so ravno prav zahtevni, da otroci res veliko odnesejo in se hkrati imenitno zabavajo. Otroci so razvrščeni v skupine glede na znanje in ne samo glede na starost. 

Prava doza adrenalina

Plavanje, vodne igre, adrenalinski park in mini olimpijske igre navdušijo.  

Majhne skupine, več znanja

Majhne skupine pomenijo veliko pogovora, igre vlog, projektnega dela ...

Interaktivno učenje pritegne

Zanimive vsebine na interaktivnih zaslonih otroke pritegnejo, zato spregovorijo hitreje.

Strokovnost in toplina

Visoko usposobljene in skrbno izbrane učiteljice znajo otroke navdušiti in obdržati zbrane celo dopoldne.

Kdaj in kje

 • 5 dni od 7.30 do 16.30 
 • termini julija: 18.–22. 7. | 25.–29. 7. 2022

 • termini avgusta: 1.–5. 8. | 22.–26. 8. 2022

 • za otroke od 7 do 14 let, v terminu od 22. do 26. 8. pa tudi za 5 do 6-letnike
 • v prostorih Lingule v BTC Ljubljana, okoliških parkih in v Vodnem mestu Atlantis

 

CEFRTečajDneviTerminŠol. urObdobjeCena*Akcijska cena*
Jezikovno-športne počitnice
Jezikovno-športne počitnice za 5-6 let - angleščinaPO - PE7.30-16.3022.8.-26. 8.250,80225,18Izberi
Jezikovno-športne počitnice za 7 do 14 let - angleščinaPO - PE7.30-16.3018.7.-22.7 oz. 25.7.-29.7. oz. 1.-5. 8. oz. 22.8.-26. 8.250,80225,18Izberi
Jezikovno-športne počitnice za 7 do 14 let - nemščinaPO - PE7.30-16.3018.7.-22.7 250,80225,18Izberi
Jezikovno-športne počitnice za 7 do 14 let - nemščinaPO - PE7.30-16.3022.8.-26. 8.250,80225,18Izberi

20 šol. ur angleščine/nemščine, jutranje varstvo, dopoldansko malico, kosilo in vse popoldanske aktivnosti (kopanje v Atlantisu, mini olimpijske igre in obisk adrenalinskega parka).  

Prijava brez tveganja: poskrbeli bomo za druženje na primerni razdalji in vse varnostne ukrepe. V primeru odpovedi zaradi zdravstvenih razlogov (z dokazili) ali v primeru ponovne prepovedi druženja vam vplačano šolnino vrnemo.

V primeru odpovedi zaradi drugih razlogov manj kot 5 dni pred začetkom se vplačani znesek ne vrača.

Program, ki pritegne

Angleščina ali nemščina za začetnike

Angleščino oz. nemščino povežemo z zanimivimi temami o angleško oziroma nemško govorečih deželah ter se naučimo odzivanja v različnih vsakodnevnih situacijah. 

Angleščina ali nemščina za nadaljevalne skupine

Zabavni in zanimivi programi, ki otroke navdušijo in dajo domišljiji prosto pot, učenje jezika pa je prav takrat najbolj učinkovito.

Zanimivi filmi in videi na velikih interaktivnih zaslonih dajo otrokom ideje za pogovor in omogočajo, da se spregovorijo hitreje in lažje.

Zabavno kuharsko ustvarjanje v tujem jeziku

Tuji jezik povežemo z zabavnim kuharskim ustvarjanjem: med odmorom si otroci pripravijo smoothie ali sladoled, v tujih jezikih preizkušajo okuse ...

Vodne in adrenalinske dogodivščine v Atlantisu

V Vodnem mestu Atlantis si otroci najprej privoščijo kosilo, sledijo pa kopanje in različne igre v vodi. Ob sredah se otroci zabavajo v adrenalinskem parku, ob petkih pa potekajo mini olimpijske igre (različni športi) in srečanje z znanim športnikom.

Urnik jezikovno-športnih počitnic

 • 7.30-8.30: jutranje varstvo
 • 8.30-10.00: jezikovni tečaj
 • 10.00-10.20: malica
 • 10.20 -11.50: jezikovni tečaj
 • 12.00: odhod v Vodno mesto Atlantis  
 • prevzem otroka med 16.00 in 16.30 v Atlantisu 

 

 

Lokacija

Tečaji potekajo v Linguli (BTC Ljubljana), v 17 prijetnih, klimatiziranih učilnicah, opremljenih z najsodobnejšimi interaktivnimi zasloni, in bližnjem parku. 

Otroka zjutraj pripeljete v Lingulo (BTC LJ) in prevzamete v Vodnem mestu Atlantis. 

Čas je za akcijo! Kaj izberemo? 

Če se je otrok tujega jezika že učil in zna samostojno tvoriti stavke, ga vabimo na brezplačni svetovalni pogovor. Z otrokom se bo pogovorila Lingulina profesorica in vam svetovala, kateri tečaj bi bil pravi zanj. Za pogovor se lahko dogovorimo v živo na Linguli ali na daljavo prek aplikacije Zoom. 

Pišite nam na info@lingula.si ali nas pokličite na 080 23 52.

 

 

»Alex je bil zelo zadovoljen in se želi naslednje leto spet udeležiti vaše poletne šole. 👍 Meni to (glede na to, da drugače 'nori', ko mora na kak tabor ali 'izobraževanje') pove zelo veliko. Še posebej je izpostavil 'gibanje', kvize ... Skratka, ni imel občutka, da se uči oziroma vadi angleščino, ker vam je uspelo pedagoški proces izvesti prek igre oziroma preostalih neklasičnih oblik poučevanja in ustvariti prijetno okolje, v katerem se je skupina dobro počutila (po besedah Alexa se tudi drugi želijo vrniti na poletni tečaj).« Lidija Baloh

 

»Vid je bil zelo zadovoljen s skupino, tematiko in novim znanjem. Ko je ugotovil, kako luštno je tudi v jutranjem varstvu, je zjutraj hitel, da bi bil čim prej v Linguli.« Simona R. Škofič

 

 

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si