Individualne ure za osnovnošolce in dijake

Popolna prilagodljivost tečajniku.

Individualni tečaj je najhitrejši način učenja tujega jezika

Če osnovnošolcu ali dijaku učenje v skupini ne ustreza oziroma ima specifične cilje kot so na primer selitev v tujino, vključitev v mednarodno šolo oziroma na študij v tujini, želja po individualnem pristopu, potem je individualni tečaj zagotovo najboljša izbira.

Prednosti individualnega tečaja

Individualni tečaj je najhitrejša pot do odličnega znanja tujega jezika. Največja prednost je popolna prilagodljivost tečajniku:

  • učitelj se otroku stoodstotno posveti, zato napreduje izjemno hitro
  • termin tečaja prilagodimo vašim željam

  • program po meri

  • v živo v Linguli, na domu ali na daljavo

Tečaj lahko tudi »prestavite«

Za opazen napredek priporočamo, da tečaj poteka redno. Če otrok zboli ali ima neodložljive obveznosti in se srečanja ne more udeležiti, nam to sporočite vsaj 24 ur vnaprej, in se prenesejo na naslednje srečanje

Največja prednost Lingule so učitelji, ki znajo motivirati

Pripravite se na učitelja, ki na srečanje »vnese« energijo, pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno. Učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za Lingulino govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite učne ure.

Kje poteka individualni tečaj?

Tečaji potekajo v Linguli (BTC Ljubljana), v 18 prijetnih in klimatiziranih učilnicah.  Interaktivni zasloni omogočajo dostop do privlačnih izvirnih vsebin na spletu in dajejo tečajnikom ideje za še aktivnejšo udeležbo pri pogovoru ter olajšajo učenje. Brezplačna parkirišča so v neposredni bližini. 

Tečaj lahko izvedemo tudi pri naročniku doma ali na daljavo.

Kakšna je razlika med inštrukcijami in individualnim tečajem?

Inštrukcije so občasna rešitev, ko v šoli ne gre, in potrebuje osnovnošolec oziroma dijak pomoč. Individualni tečaj tujega jezika pa traja dlje časa - praviloma je to celoletni tečaj.

Čas je za akcijo - dogovorite se za svetovalni pogovor

Čimprej pokličite na 01 541 00 33 ali pa nam pišite na e-naslov info@lingula.si in se dogovorite za brezplačen svetovalni pogovor. Pogovorili se bomo v tujem jeziku, pregledali gradivo, po katerem se osnovnošolec oz. dijak tujega jezika uči v šoli in skupaj določili realne cilje.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si