Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Angleščina ali nemščina - osvežitveni tečaj

Lingula, ta jezična šola | Jezikovno-fotografske počitnice
Osvežitveni tečaj angleščine ali nemščine tik pred začetkom šole je dobra odločitev!  Hitra osvežitev znanja olajša začetek novega šolskega leta. Otroci začnejo z dobrim občutkom, da so utrdili svoje znanje ter izgubili strah pred govorom v tujem jeziku.

Učenje po govorni metodi otroke navduši, zato jim tuj jezik postane bolj domač in so pri govoru samozavestnejši.

Naj se novo šolsko leto začne samozavestneje

Pohitite in rezervirajte vašemu šolarju mesto na 5-dnevnem tečaju pred začetkom šole. Osvežitveni tečaji potekajo na različnih ravneh znanja in so idealni za otroke od 7 do 14 let.

Jezikovne počitnice za otroke pred začetkom šole

Za združitev prijetnega s koristnim smo pripravili več možnosti, kako otroka obdati s tujim jezikom in mu hkrati omogočiti nadvse jezične in nepozabne počitnice:

Čas je za akcijo! Kaj izberemo?

Če se je otrok tujega jezika že učil, ga vabimo na brezplačen osebni razgovor z učiteljico. Po pogovoru bo svetovala, kateri tečaj bi bil pravi zanj. Za pogovor se lahko dogovorimo v živo v prostorih Lingule v BTC LJ ali na daljavo.

Osebni pogovor z našim učiteljem

BREZPLAČEN umestitveni pogovor pri nas ali on-line.

Če se otrok že dlje časa uči tujega jezika in zna samostojno tvoriti stavke, se dogovorimo za pogovor z učiteljem. Sproščen strokovni posvet je najboljše zagotovilo, da bo izbrani tečaj res pravi zanj.

Se vas že veselimo!

Lingula, ta jezična šola | Osebni pogovor z našim učiteljem