Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Tečaji za otroke — pogosta vprašanja

Lingula, ta jezična šola | Tečaji za otroke

Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj, ki nam jih zastavljajo starši otrok.

Zaradi inovativne metode poučevanja, ki združuje »jezikovno kopel« v tujem jeziku in ustvarjalno delavnico, otroci stari 4 do 5 let brez težav preživijo dve čarobni urici v Linguli. V taki obliki poučujemo otroke od leta 2008. Pravljične urice za malčke, stare od 3do 6 let, trajajo 60 minut.

Pravljične urice vodijo strokovno usposobljene in prijazne učiteljice, ki znajo motivirati otroke in pripravijo zanimive učne ure, ki otroke pritegnejo. Poučujejo po govorni metodi Lingula Kids.

V Linguli prisotnost staršev odsvetujemo in to pri nas ni praksa. Prisotnost staršev povzroči, da se tudi ostali otroci sprašujejo, kje sta njihova mamica ali očka. Otrok, ki ima poleg sebe tudi starše, je zbegan in ne ve, koga naj uboga - starša ali učiteljico.

Svetujemo vam, da pripeljete otroka na brezplačne pravljične urice, ki potekajo v septembru in juniju. Vpis bo lažji, če se otroci prepričajo, kako to gre, vi pa se medtem pogovorite s svetovalko za zgovorne otroke:-).

Ko pripeljete otroka prvič na pravljične urice, pridite vsaj 10 minut pred začetkom srečanja. Otrok se bo lažje umiril, začel risati in ne bo čutil pritiska, da mora na hitro ostati sam. Priporočamo, da že pred vpisom na tečaj pripeljete otroka na brezplačne urice in preverite, kako je otroku všeč.

Naj otrok je pred začetkom pravljičnih uric, takrat ga peljite tudi na stranišče. S seboj na uro naj NE nosi hrane. 

Pripeljite otroke na brezplačno urico 

Odločitev, da otroka vpišemo na jezikovni tečaj, ni enostavna. Zadrega je še večja, če otrok ni prepričan, ali bi se sploh rad učil tujega jezika, in je to bolj želja nas staršev. Prav zato v Linguli pripravljamo brezplačne predstavitvene urice. 

Lingula, ta jezična šola | Brezplacne predstavitvene urice

Brezplačne predstavitvene urice

  • v juniju: pripeljite otroke na brezplačno urico tujega jezika
  • vpis bo lažji, če se otroci sami prepričajo, kako to gre

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Poskrbite za bodoče dobre govorce in si preberite mnenja zadovoljnih Lingulinih otrok in njihovih staršev. Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

Lingula, ta jezična šola | Aneta Trajanov
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

Imam dva otroka, ki hodita v Lingulo, starejša hčerkica že par let. Otroka sta zadovoljna, rada hodita na angleščino in sta se že veliko naučila. Še posebej velik napredek smo opazili pri sinu, ki prvo leto hodi na angleščino in že zna besedilo za nastop, za katerega ga nismo doma pripravljali.
— Aneta Trajanov

S svetovanjem do primernega tečaja

Pokličite nas na 080 23 52 ali izpolnite obrazec. Med široko ponudbo naših tečajev vam bomo pomagali najti pravo rešitev za vašega otroka.