Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Angleščina ali nemščina - osvežitev pred šolo

Lingula, ta jezična šola | Jezikovni tečaji za mladino

Hitra osvežitev angleščine ali nemščine tik pred začetkom šole je vsako leto bolj priljubljen tečaj. 

Naj se novo šolsko leto začne samozavestneje

Počitnice so dolge in če otroci ter dijaki niso v stiku s tujim jezikom, pogosto pozabijo veliko naučenega. Še mi, odrasli, smo včasih negotovi, kaj je pravilno. Bomo rekli I have a lot of time on my hands ali I have much time on my hands?

Učinkovita osvežitev pred začetkom šole

V Linguli šolarji in dijaki tik pred začetkom šole na učinkovit in hkrati zabaven način nadoknadijo zamujeno oziroma pozabljeno. Naj se otrok v šolo vrne samozavesten in z dobrim občutkom, ker je utrdil in nadgradil svoje znanje ter izgubil strah pred govorom v angleščini oziroma nemščini.

Začetni in nadaljevalni programi

Preizkušeni programi za začetnike in poznavalce potekajo na različnih ravneh znanja. Vodijo jih izkušeni učitelji, ki znajo motivirati in v razred prinesejo energijo.

Za šolarje in dijake

Lingula, ta jezična šola | tečaji za otroke

Za šolarje
Fajn se imamo, zato znamo: utrditev in nadgradnja znanja po govorni metodi Lingula Kids™. Dopoldanski ali celodnevni programi.

Lingula, ta jezična šola | tečaji za dijake

Za dijake
Še več govora in še boljša ocena. Preizkušen program tako za začetnike in kot tudi poznavalce. Izkušeni učitelji, ki znajo motivirati.

Čas je za akcijo! Kaj izberemo?

Če se je otrok oz. dijak tujega jezika že učil, ga vabimo na  brezplačen osebni razgovor z učiteljico. Po pogovoru bo svetovala, kateri tečaj bi bil pravi zanj. Umestitveni  pogovor poteka v živo v prostorih Lingule v BTC LJ ali na daljavo.

Osebni pogovor z našim učiteljem

BREZPLAČEN umestitveni pogovor pri nas ali on-line.

Če se otrok že dlje časa uči tujega jezika in zna samostojno tvoriti stavke, se dogovorimo za pogovor z učiteljem. Sproščen strokovni posvet je najboljše zagotovilo, da bo izbrani tečaj res pravi zanj.

Se vas že veselimo!

Lingula, ta jezična šola | Osebni pogovor z našim učiteljem