Ligula
Skoči na vsebino

Kitajščina za začetnike

Lingula, ta jezična šola | Kitajščina za začetnike

Tečaj kitajščina za začetnike je prava izbira, če se kitajsko še niste učili oziroma je bilo to pred mnogimi leti in ste pozabili že skoraj vse. Začnemo z osnovami - naučite se sporazumevanja v najpogostejših vsakodnevnih situacijah: 

 • predstavljanje, osnovne vljudnostne fraze,
 • na potovanju: v hotelu, na letališču, vlaku, v trgovini, na ulici, enostavnejši telefonski pogovori, najem stanovanja, avta ...
Lingula, ta jezična šola | Early bird

Do -16% early bird popust + darilo 

Zgodnja prijava na jesenski tečaj do 20. 6. se splača: mesto v skupini rezervirate pravočasno in prejmete ob Lingulini 20-letnici še posebno darilo:  2-mesečni e-tečaj (v vrednosti 69 EUR).

Z izvirno govorno metodo boste spregovorili (in govorili)

Kaj vam bo kitajščina, če si v njej ne drznete govoriti? Z izvirno in dokazano učinkovito govorno metodo vam zagotavljamo, da boste v Linguli tudi zares govorili. Ne začnemo s slovnico in pravili. Začnemo s prebujanjem govorca v vas! 

Lingulin tečaj kitajanščina za začetnike vam omogoča, da spregovorite že prvo uro! Za to poskrbijo učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite lekcije. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80 % časa! 

Image 91

Praktično zasnovani programi

Programi so praktično zasnovani, s temami iz vsakodnevnega življenja, ki jih lahko takoj uporabite v pogovoru.

 • poudarek je na pogovoru, širjenju besednega zaklada in vztrajnem utrjevanju naučenega,
 • slovnico se učite prek pogovora, s pomočjo kartončkov s ključnimi besedami.

V živo ali na daljavo

Lingula je šola živih ljudi, ki se hočemo srečevati iz oči v oči – tudi takrat, ko se pogovarjamo prek sodobnih digitalnih poti. Izberite učenje kitajščine, ki vam najbolj ustreza:

 • v živo, iz oči v oči 🙂 v sodobnih Lingulinih učilnicah
 • na daljavo z Lingulinimi vrhunskimi učitelji 

Kako poteka učenje kitajščine?

 • Enkrat tedensko po dve ali tri šol. ure,
 • različni termini: zjutraj (7.30-9.00), dopoldne (9.30-11.00), popoldne (16.15-18.45) ali zvečer (19.00-21.30),
 • nikoli več kot 8 udeležencev.

Tečaj kitajščina za začetnike najpogosteje poteka v majhni skupini s 6 do 8 tečajniki, ki omogoča veliko pogovora. Če želite večjo intenzivnost dela in vam prilagojen urnik tečaja, izberite tečaj v mini skupini s 3 do 5 tečajniki, v dvoje ali individualno.

Učitelji, ki vas znajo motivirati

Pripravite se na jezikovnega trenerja, ki 

 • v razred prinese energijo,
 • pripravi intenziven pouk in
 • na vsakem srečanju potrpežljivo utrjuje naučeno.

Za uspešen tečaj kitajščina za začetnike še toliko bolj pomembno, da je učitelj res odličen pedagog ter zna razložiti snov na preprost in razumljiv način.

Lingulini trenerji in trenerke so izkušeni profesorji jezika ter izvirni govorci. So prilagodljivi in strokovni ter se vam posvetijo osebno. Znajo motivirati udeležence ter pripravijo živahen in učinkovit pouk.  

Zaključek tečaja

 • Pika na i sta ustni in pisni test, 
 • prejmete potrdilo v slovenskem in angleškem jeziku.

Kje potekajo jezikovni tečaji?

Lingula je doma v ljubljanskem BTC. Brezplačna parkirišča so v neposredni bližini šole. Jezikovni tečaji potekajo v 17 prijetnih, klimatiziranih in tehnološko najsodobneje urejenih učilnicah ali na daljavo v udobju vašega doma. Interaktivne vsebine na velikih zaslonih vsake učilnice so vir idej za pogovor, zato napredujete hitreje in lažje ter si zapomnite več kot pri klasičnem učenju.

Tečaj lahko izvedemo tudi v prostorih naročnika.

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost usvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan, številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog – skupaj že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

Lingula brez tveganja

Jamstvo za uspešnost

Če ob 80-odstotni prisotnosti na izbranem tečaju ne dosežete znanja, ki smo ga obljubili, vam zagotovimo brezplačno ponovitev. (Brez skrbi - to se zlepa ne zgodi. 😊)

Lingula, ta jezična šola | Maruša Pozvek
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

»Po zaslugi super učiteljice gospe Chen so ure zelo poučne, hkrati pa polne smeha. Zaradi profesionalnega pristopa učiteljice nimam nobenega strahu pred komuniciranjem v kitajščini.«
— Maruša Pozvek

MENU