E-učenje tujih jezikov

Učenje kjerkoli in kadarkoli.

 

Najboljši tujejezični pogovori s seboj. Ali z učiteljem!  

Govori se, da mnogi nimajo časa za jezikovni tečaj v živo ali na daljavo, pa so vseeno dobri govorci. Res je! Izberejo e-učenje v lastnem tempu, kjerkoli in kadarkoli. Jezik osvajajo samostojno ali v kombinaciji s pogovori z učiteljem. Če želijo, spremenijo raven znanja, včasih  pa celo zamenjajo jezik tečaja. Vse več jih izbira 100-odstotno mobilno rešitev.  

E-učenje je idealna rešitev, ki omogoča učenje jezikov tudi tedaj, ko ne moremo na tečaj v vnaprej določenem času. Zaradi številnih obveznosti in nepredvidljivih urnikov marsikdo preprosto ne najde časa za obiskovanje tečajev v živo ali na daljavo.

»Naj vam povem, da sem zelo zadovoljna z e-tečajem, ker je to čisto drugačen način učenja, kot sem ga bila vajena. Kombinacija z učiteljem je fantastična, ker se osredotoči na tisto, kar je v e-tečaju manj obdelano. Učitelj je super!«
Tina Ložej
 

Različne možnosti e-učenja

 • E-tečaj SAMOUK (Self Study): namenjen je najbolj vztrajnim in omogoča samostojno e-učenje kjerkoli in kadarkoli brez pomoči mentorja.
 • E-tečaj TRENER: idealna kombinacija e-učenja in tečaja z učiteljem v živo oziroma prek Skypa. Preverjeno najuspešnejša metoda učenja (Blended Learning), saj vas pri samostojnem učenju podpira vaš mentor in pomaga, ko potrebujete dodatno razlago.

Prebudite govorca v sebi

Za začetnike ali za nadgradnjo in osvežitev znanja

E-tečaj za začetnike – Foundations prilagojen čistim začetnikom oz. tistim, ki bi ponovili osnove

 • izbirajte med 24 jeziki / več

Nadaljevalni e-tečaj - Fluency Builder idealna izbira za tiste, ki že imate dobro znanje tujih jezikov

Najfleksibilnejša rešitev

 • 24/7: učite se tedaj, ko vam ustreza: zjutraj, zvečer, ponoči  ...
 • Sami določate tempo učenja.
 • Trenirate splošni in/ali poslovni jezik.
 • Z učenjem lahko začnete kadarkoli.
 • V programu lahko preživite neomejeno število ur (prek mobilne aplikacije ali brskalnika).
 • Sami izbirate vsebine in si oblikujete program po svoji meri.

Maksimalno prilagodljivo: preskočite raven ali zamenjajte jezik

PRESKOK NA VIŠJI ALI NIŽJI NIVO

Če se učenju posvetite res intenzivno in želite iz začetnega programa preskočiti v nadaljevalnega, lahko to storite brez težave. Program to omogoča za pet jezikov - angleščino, nemščino, italijanščino, španščino in francoščino.

ZAMENJAJTE JEZIK UČENJA

V času trajanja e-tečaja lahko tudi zamenjate jezik učenja, če se vam zdi, da ste pri učenju prvega jezika svoj cilj že dosegli. Tako lahko na primer po 6 mesecih učenja angleščine začnete še z učenjem nemščine in se vam naložba v e-tečaj res splača.

NAVODILA V PROGRAMU (UPORABNIŠKI VMESNIK) so na voljo v angleščini, nemščini, španščini, italijanščini ali francoščini (ter številnih bolj eksotičnih jezikih). V slovenščini navodil ni na voljo. Izbrani jezik se učite v tujem jeziku; razlaga je torej vedno v jeziku, ki ga izberete za uporabniški vmesnik.

100 % mobilni e-tečaj

 • Prek mobilne aplikacije dostopate do vseh vsebin in testov.
 • Svojemu napredku lahko sledite v spletni in mobilni aplikaciji, ki sta povsem usklajeni.
 • Do vsebin lahko dostopate tudi takrat, ko ni na voljo internetne povezave (velja za Fluency Builder).

Mnogokrat nagrajena in preizkušena rešitev

Najbolj izpopolnjena rešitev za e-učenje tujih jezikov je dobila več prestižnih nagrad.

e-ucenje

»Že nekaj let sem zadovoljna učenka francoščine pri Linguli. Tečaj v živo je intenziven, kot je tudi prav, hkrati pa prijeten in zabaven. Da pa bi še hitreje napredovala, sem vpisala e-tečaj francoščine, hkrati tudi španščine. Vsekakor je bila odločitev prava, saj e-tečaj Rosetta Stone, ki je na voljo pri Linguli, ponuja ogromno vsebin z vseh področij in vseh stopenj znanja. Tečaj je pregleden in prijazen do uporabnika, vsebine se lepo nadgrajujejo ...«
Saša Senica
 

Smo vas navdušili? Prejmite ponudbo za e-tečaj še danes!

Saraja Šribar
»Z veseljem bom odgovorila na vaša vprašanja in vam pripravila ponudbo. Pišite mi na saraja@lingula.si. Če želite preizkusiti e-tečaj še pred nakupom, vam lahko odprem tridnevno licenco.«

Saraja Šribar, skrbnica ključnih strank

 

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si