VIP individualni jezikovni tečaji

Ker svet potrebuje dobre govorce in lepe govorice!  

Popolna prilagodljivost tečajniku.

 

Da, pri nas vsakdo odkrije svojo dobro govorico.

Ker z govorom postane dober govorec v izbranem jeziku. Z izvirno govorno metodo osvoji tuj jezik tako, da lahko v njem govori enako sproščeno, strokovno in samozavestno kot v maternem jeziku. To je še posebej pomembno za vse, ki tujejezičnost potrebujete za uspešno delo.

Izberite svojim potrebam popolnoma prilagojen individualni VIP tečaj

 • V času in na lokaciji, ki vam ustreza.
 • Z vsebinami po meri: za splošno, poslovno ali specializirano strokovno rabo (finance, prodaja, pravo, ipd.)

Z osebnim učiteljem ste vi glavni govorec  

Učitelj, posebej usposobljen za Lingulino izvirno in dokazano učinkovito govorno metodo poučevanja, pri kateri vi govorite vsaj 80 % srečanja, se vam stoodstotno posveti.

Izberite tečaj VIP po svoji meri

 • Individualni tečaj VIP TURBO INTENSIVE 60/ Intenzivni celodnevni trening za najbolj zahtevne, ki za teden ali dva za ves dan potopijo v učenje jezika.
 • Individualni tečaj VIP  INTENSIVE 60/Za konkreten preskok pri učenju jezika
 • Individualni tečaj VIP INTENSIVE 30 / Za opazen napredek in zgoščeno pridobivanje znanja
 • Individualni tečaj VIP MAKSI 20 / Za hitro osvežitev in nadgradnjo znanja.
 • Individualni tečaj VIP MINI 10 / Za ekspresno osvežitev, ko je na voljo le malo časa

Pošljite mi ponudbo za VIP tečaj.

Naj tuj jezik ne bo ovira na vaši karierni poti

Ne dovolite, da je nastop v tujem jeziku boleča točka, ki vas spravlja v zadrego! Pri izboljšanju komunikacije v tujem jeziku smo v Linguli pomagali že številnim managerjem, znanim medijskim osebam, politikom in drugim posameznikom. 

Prednosti individualnega tečaja

Individualni tečaj je najhitrejša pot do odličnega znanja tujega jezika. Največja prednost je popolna prilagodljivost tečajniku:

 • začetek po dogovoru,
 • termin tečaja glede na želje udeleženca,
 • program po meri: splošni, poslovni ali specializirani (npr. finance, pravo, prodaja ...),
 • v Linguli ali pri naročniku.

Zahtevajte osebno ponudbo

 
»Priprava individualnih tečajev nam je poseben v izziv in zadovoljstvo, zato bo program pripravljen po vaši meri. Pišite mi na eva.winkler@lingula.si ali me pokličite na 070 710 663. Osebno se bom potrudila, da boste s potekom Lingulinega jezikovnega treninga maksimalno zadovoljni.«

Eva Eržen Winkler, svetovalka za dobre govor(i)ce
 

Pogovorite se z učiteljem!

Izpolnite kratek obrazec ali nas pokličite na 080 23 52.

Dogovorili se bomo za oseben pogovor z učiteljem za izbiro najustreznejšega programa in tematik vašega jezikovnega tečaja. S tečajem lahko začnete že dan po pogovoru z učiteljem. 

O NAS SE GOVORI

Spoštujemo zasebnost vsakega našega tečajnika, hkrati pa nas veseli, da tečajniki o nas radi govorijo! Z nami je svojo jezičnost osvajalo že več kot 15 tisoč ljudi! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas! Preverite njihova mnenja.  

 

 

»Sodelovanje z Richardom je super. Pred mojimi predavanji v tujini sva skupaj predelala vsebino predavanj, prosojnico po prosojnico. Richard me je opozoril na napake, ki jih ponavljam. Skupaj sva tudi komentirala video posnetke mojih predavanj v angleščini. Končen rezultat je predvsem ta, da sem še dodatno pridobil na samozavesti. Vsakomur, ki predava v tujem jeziku, ali samo posluje v tujem jeziku, priporočam individualne ure.
Naredili boste boljši vtis, bolj boste samozavestni, manj bo težav z izražanjem, iskanjem pravih besed, izrazov. Priporočam.«

mag. Aleš Lisac

Aleš Lisac o jezikovni šoli Lingula
 
 

 

»Zelo sem zadovoljen z individualnim tečajem. Učiteljica je super in simpatična, všeč so mi atmosfera, sproščenost in prilagodljivost našim potrebam. Moja izkušnja z nemščino v Linguli je izredno pozitivna, tudi prva učiteljica je bila super.«

Nemanja Malabašić, izvršni direktor družbe SRC

Nemanja Malabašić o jezikovni šoli Lingula
 

»Priprave na intervju za službo so izpolnile vsa moja pričakovanja, profesorica me je odlično pripravila na pogovor in sem uspešno prišel v naslednji krog selekcije.«

Andrej Aberšek

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si