Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Poslovna italijanščina

Lingula, ta jezična šola | Tečaji italijanščine

Poslovna italijanščina je priložnost, da razširite svoj poslovni besedni zaklad in spregovorite samozavestno v raznolikih poslovnih situacijah. Aktualni članki so odlično izhodišče za diskusije.

Poslovna italijanščina - praktičen program

Usvojite najpomembnejše veščine poslovnega komuniciranja: pripravo dobre poslovne predstavitve, pisanje e-sporočil in poročil, komunikacija po telefonu, ‘small talk’ …

  • Razširite besedni zaklad iz poslovnega sveta, prebirate aktualne poslovne članke in jih komentirate,
  • pripravite najmanj eno poslovno predstavitev po svoji izbiri,
  • skozi pogovor mimogrede natrenirate uporabno slovnico,
  • rezultat: suvereno sporazumevanje v različnih poslovnih situacijah.

Italijanščina z učitelji, ki vam ne pustijo spati

Pripravite se na jezikovnega trenerja, ki

  • v razred »prinese« energijo,
  • pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno.

Lingulini trenerji in trenerke so izkušeni profesorji jezika in izvirni govorci, prilagodljivi, strokovni in posvetijo se vam osebno. Znajo motivirati udeležence in pripravijo živahen ter učinkovit pouk.

galerija slik

Kako poteka tečaj italijanščine?

  • enkrat tedensko po tri šol. ure
  • popoldne od 16.15 do 18.45 ali zvečer od 19.00 do 21.30
  • priporočamo po opravljeni stopnji B1
  • nikoli več kot 8 udeležencev

Tečaj poslovne italijanščine najpogosteje poteka v skupini 6 do 8 udeležencev. Če želite večjo intenzivnost dela in vam prilagojen urnik tečaja, izberite tečaj v mini skupini s 3 do 5 tečajniki, v dvoje ali individualno.

Kje potekajo tečaji?

Lingula je doma v ljubljanskem BTC. Brezplačna parkirišča so v neposredni bližini šole. Jezikovni tečaji potekajo v 17 prijetnih, klimatiziranih in tehnološko najsodobneje urejenih učilnicah ali na daljavo v udobju vašega doma. Interaktivne vsebine na velikih zaslonih vsake učilnice so vir idej za pogovor, zato napredujete hitreje in lažje ter si zapomnite več kot pri klasičnem učenju.

Tečaj lahko izvedemo tudi v prostorih naročnika.

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost usvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan, številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog – skupaj že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

5/5

»Dovolite mi, da pohvalim vašo profesionalnost, prijaznost in odzivnost. Bila sem kar v nekaj jezikovnih šolah in še kje, pa nikjer nisem srečala tako pozitivno naravnanega celostnega delovanja. Ostanite vsi skupaj takšni, kakršni ste.«

Tamara Vonta