Poletni jezikovni tečaji - osvežite svoj jezik

Kratki poletni tečaji.

Kratki poletni tečaji za odrasle in jezikovne počitnice za otroke so idealna priložnost za učinkovito izboljšanje pogovora v tujem jeziku ali usvajanje novega jezika. 

Za mnoge je prav poletje čas, ko se življenjski ritem nekoliko umiri, kar je odlična priložnost za vse tiste dejavnosti, ki čez leto ne pridejo na vrsto, med katerimi je zagotovo tudi izboljšanje znanja tujega jezika. 

 

Za odrasle

Kratki tečaji s poudarkom na govoru. 

Za otroke

Mega jezikovne počitnice v Lj ali pustolovske nad Cerknim.

Intenzivni začetni in osvežitveni tečaji 

Poletni tečaji so kratki in intenzivni - osnovni paketi trajajo za odrasle 14 ali 30 dni, tako da vam ostane še dovolj časa za dopust. Otroške jezikovne počitnice trajajo 5 nepozabnih dni, mnogi pa v Linguli preživijo tudi dva ali celo tri tedne.

Programi so raznoliki, zato vsak najde nekaj zase:

  • za odrasle: začetni, osvežitveni ali konverzacija
  • za otroke: jezikovno-programerske ali jezikovno-športne počitnice v Ljubljani ter pustolovske nad Cerknim

Od angleščine do grščine

V skupini se lahko učite angleško, nemško, italijansko, francosko, špansko, slovensko, rusko ali grško. Individualno se lahko učite vse ostale jezike.

Učitelji, ki znajo motivirati

V Linguli tečajniki najbolj pohvalijo učitelje: da znajo motivirati, v razred prinesejo energijo, so dobro pripravljeni in učijo prek pogovora. 

 
Anita Erjavec o LInguli

»Prvo uro ob prihodu v učilnico, ojej, groza, 'the  teacher is a native speaker', kaj pa zdaj, panika, tri ure samo angleščina, nič slovenščine, ja, to pa že ne bo šlo, mi je švigalo po glavi. Strah je bil neupravičen, vztrajnost je bila poplačana s čudovito izkušnjo. Priporočam vsakemu. Poletna dogodivščina, ki bo ostala v spominu.«

Anita Erjavec
»Naš Adam se je odločil za Linguline jezikovno-plavalne počitnice brez kakšnih posebnih pričakovanj, jeziki so bili bolj želja staršev, zanj je bilo bolj pomembno plavanje. Že prvi dan pa je po prihodu domov navdušeno kazal in razlagal učne liste, navdušen je bil tudi nad učiteljico. 
Tudi glede kitajščine, naj omenim, da si je ogromno zapomnil in mislim, da je bil pristop k uvodu v ta jezik zelo primeren in pohvala učiteljici, da je otrokom v tako kratkem času podala toliko zanimivosti in znanja.«
Marija Atanasov

 

Čas je za akcijo! Dogovorite se za brezplačen svetovalni pogovor

Izpolnite kratek obrazec ali nas pokličite na 080 23 52.

Dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor v Linguli in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik vašega jezikovnega tečaja.

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si