Poletni jezikovni tečaji - osvežite svoj jezik

Kratki poletni tečaji.

Izkoristite poletje ne le za zabavo in oddih, temveč tudi za bogatenje svojega jezikovnega znanja in bolj sproščen pogovor v izbranem jeziku. Ko čakamo na nove poti, jezikajmo v dobri družbi! 

  • julija in avgusta
  • v živo v Linguli ali na daljavo
  • začetni, osvežitveni, konverzacija ...
  • kratki 20- in 40-urni tečaji 

Pokličite nas na 080 23 52 ali nam pišite na info@lingula.si  in dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor. Na podlagi vaših potreb in želja vam bomo predlagali najustreznejši program.

 

 

Izkoristite do 15 % popust za zgodnjo prijavo

Zgodnja prijava se splača. Šolnina je ugodnejša, pa še več možnosti je, da poletni tečaj poteka prav v vašem izbranem terminu.

Spregovorite samozavestno in sproščeno

Obljubljamo vam, da se boste z nami znebili nelagodja pred pogovorom v tujem jeziku, spregovorili bolj sproščeno in opazno izboljšali svoj nastop.

Lingulina uspešna metoda poučevanja omogoča učenje prek pogovora: nove besede se učite v stavkih, zato jih lahko uporabite takoj. Interaktivne vsebine na velikih zaslonih omogočajo dostop do privlačnih izvirnih gradiv in dajejo tečajnikom ideje za še aktivnejšo udeležbo pri pogovoru ter olajšajo učenje. 

Kateri tečaj boste izbrali?

 

Mnenje in zgodba zadovoljne tečajnice

Lingulina tečajnica, gospa Anita, je bila na poletnem jezikovne tečaju tako navdušena, da je napisala kratko zgodbo o svojem jezikovnem tečaju. 

Anita Erjavec o LInguli

»Prvo uro ob prihodu v učilnico, ojej, groza, 'the  teacher is a native speaker', kaj pa zdaj, panika, tri ure samo angleščina, nič slovenščine, ja, to pa že ne bo šlo, mi je švigalo po glavi. Strah je bil neupravičen, vztrajnost je bila poplačana s čudovito izkušnjo. Priporočam vsakemu. Poletna dogodivščina, ki bo ostala v spominu.«

Anita Erjavec

Čas je za akcijo! Dogovorite se za brezplačen svetovalni pogovor

Izpolnite kratek obrazec ali nas pokličite na 080 23 52.

Dogovorili se bomo za brezplačen svetovalni pogovor v Linguli in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik vašega jezikovnega tečaja. Oglejte si video o poteku pogovora na daljavo. Na podoben način poteka tudi svetovanje v živo v prostorih Lingule.

 

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si