Ligula
Skoči na vsebino

Poletni jezikovni tečaji

Lingula, ta jezična šola | Kratki poletni jezikovni tečaji

Poletni jezikovni tečaji so idealna priložnost, da izkoristite čas ne le za zabavo in oddih, temveč tudi za bogatenje svojega jezikovnega znanja in bolj sproščen pogovor v izbranem jeziku. 

Kako potekajo poletni jezikovni tečaji

  • v Linguli ali v podjetju, v živo ali na daljavo
  • začetni, osvežitveni, poslovni ...
  • kratki osvežitveni programi (5 dni) in intenzivni začetni 40-urni tečaji (en mesec)

Kateri vam najbolj ustreza?

Lingula, ta jezična šola | jezikovni tečaj v skupini

V skupini
Izberete lahko enomesečni intenzivni začetni ali enotenski osvežitveni tečaj.

Lingula, ta jezična šola I Individualni jezikovni tečaj

Individualni
VIP individualni tečaj je povsem prilagojen vašim željam in potrebam. 

Lingula, ta jezična šola | jezikovne počitnice

Jezikovne počitnice
Nepozabne jezikovne počitnice za otroke. Pestra izbira programov. 

Spregovorite samozavestno in sproščeno!

Kaj vam bo tuj jezik, če si v njem ne drznete govoriti? Ne glede na to, ali za poletni jezikovni tečaj izbirate za vas povsem nov jezik ali jezik, ki ga deloma že obvladate, vam zagotavljamo, da boste v njem tudi zares govorili.

Lingulina govorna matoda omogoča učenje prek pogovora: nove besede se učite v stavkih, zato jih lahko uporabite takoj. Interaktivne vsebine na velikih zaslonih omogočajo dostop do privlačnih izvirnih gradiv in dajejo tečajnikom ideje za še aktivnejšo udeležbo pri pogovoru ter olajšajo učenje. 

S svetovanjem do primernega tečaja

Pokličite nas na 080 23 52 ali izpolnite obrazec. Med široko ponudbo naših tečajev vam bomo pomagali najti pravo rešitev za vas.

DA, rad bi nasvet!

O nas se govori: zgodba zadovoljne tečajnice

Lingulina tečajnica, gospa Anita Erjavec, je bila na poletnem jezikovne tečaju tako navdušena, da je napisala kratko zgodbo o svojem tečaju. Začelo se je s šokom ...

Lingula, ta jezična šola | Anita Erjavec
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

Prvo uro ob prihodu v učilnico, ojej, groza, 'the  teacher is a native speaker', kaj pa zdaj, panika, tri ure samo angleščina, nič slovenščine, ja, to pa že ne bo šlo, mi je švigalo po glavi. Strah je bil neupravičen, vztrajnost je bila poplačana ...
— Anita Erjavec

Zakaj je poletni jezikovni tečaj dobra odločitev!

Boljši izkoristek poletja: Pozabite na brezdelje in izkoristite poletje za hitrejši napredek v učenju jezikov. Pri tem pa vam bo učenje v Linguli zagotovo všeč, saj je povezano s prijetnim druženjem in priložnostjo za navezovanje novih prijateljskih stikov. In kdo ve, morda pa boste s svojim novim jezikovnim znanjem naredili še korak naprej k osebnemu uspehu.

Izboljša potovalne izkušnje: Če želite potovati brez nepotrebnih nerodnosti, je znanje tujega jezika ključno. Poletni jezikovni tečaj bo izboljšal vašo izkušnjo potovanja.

Priprava na prihodnje izzive: Če nameravate študirati v tujini ali se preseliti v drugo državo, je poletni jezikovni tečaj idealna priložnost za pripravo na prihodnje jezikovne izzive.

Razširjanje kariernih možnosti: Sposobnost komunikacije v tujem jeziku lahko odpre vrata do novih kariernih priložnosti. Poletni jezikovni tečaj vam lahko pomaga pri pridobivanju teh ključnih spretnosti.

Kratko in hitro: osvežite svoje znanje tujega jezika ali se naučite osnov novega jezika prek pogovora na zabaven in učinkovit način.

Sproščeno učenje jezika: poletni jezikovni tečaj je lahko bolj sproščen kot tečaj med letom. Manj dela in pritiska lahko izboljša vašo motivacijo in spodbudi željo po učenju. Uživajte v prijetnem učenju novega jezika.

Powered by