Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

Poletni jezikovni tečaji

Potrebujete pomoč pri izbiri tečaja? Posvetujte se z nami.

Poletni jezikovni tečaji so idealna priložnost, da izkoristite čas ne le za zabavo in oddih, temveč tudi za bogatenje svojega jezikovnega znanja in bolj sproščen pogovor v izbranem jeziku.

Kako potekajo poletni jezikovni tečaji

  • v Linguli ali v podjetju, v živo ali na daljavo
  • začetni, konverzacijski, poslovni ...
  • kratki konverzacijski programi (14 dni) in intenzivni začetni 40-urni tečaji (en mesec)

Spregovorite samozavestno in sproščeno!

Kaj vam bo tuj jezik, če si v njem ne drznete govoriti? Ne glede na to, ali za poletni jezikovni tečaj izbirate za vas povsem nov jezik ali jezik, ki ga deloma že obvladate, vam zagotavljamo, da boste v njem tudi zares govorili.

Lingulina govorna matoda omogoča učenje prek pogovora: nove besede se učite v stavkih, zato jih lahko uporabite takoj. Interaktivne vsebine na velikih zaslonih omogočajo dostop do privlačnih izvirnih gradiv in dajejo tečajnikom ideje za še aktivnejšo udeležbo pri pogovoru ter olajšajo učenje. 

Zakaj je poletni jezikovni tečaj dobra odločitev!

  • Boljši izkoristek poletja: Pozabite na brezdelje in izkoristite poletje za hitrejši napredek v učenju jezikov. Pri tem pa vam bo učenje v Linguli zagotovo všeč, saj je povezano s prijetnim druženjem in priložnostjo za navezovanje novih prijateljskih stikov. In kdo ve, morda pa boste s svojim novim jezikovnim znanjem naredili še korak naprej k osebnemu uspehu.
  • Izboljša potovalne izkušnje: Če želite potovati brez nepotrebnih nerodnosti, je znanje tujega jezika ključno. Poletni jezikovni tečaj bo izboljšal vašo izkušnjo potovanja.
  • Priprava na prihodnje izzive: Če nameravate študirati v tujini ali se preseliti v drugo državo, je poletni jezikovni tečaj idealna priložnost za pripravo na prihodnje jezikovne izzive.
  • Razširjanje kariernih možnosti: Sposobnost komunikacije v tujem jeziku lahko odpre vrata do novih kariernih priložnosti. Poletni jezikovni tečaj vam lahko pomaga pri pridobivanju teh ključnih spretnosti.
  • Kratko in hitro: osvežite svoje znanje tujega jezika ali se naučite osnov novega jezika prek pogovora na zabaven in učinkovit način.
  • Sproščeno učenje jezika: poletni jezikovni tečaj je lahko bolj sproščen kot tečaj med letom. Manj dela in pritiska lahko izboljša vašo motivacijo in spodbudi željo po učenju. Uživajte v prijetnem učenju novega jezika.
5/5

Učenje angleščine je zelo prijetno in sproščeno

Prvo uro ob prihodu v učilnico, ojej, groza, 'the  teacher is a native speaker', kaj pa zdaj, panika, tri ure samo angleščina, nič slovenščine, ja, to pa že ne bo šlo, mi je švigalo po glavi. Strah je bil neupravičen, vztrajnost je bila poplačana ...

Lingula, ta jezična šola | Anita Erjavec

Anita Erjavec