Ligula
Skoči na vsebino

Poslovna španščina

Lingula, ta jezična šola | ITečaji španščine

Poslovna španščina je priložnost, da usvojite ključno poslovno besedišče in opazno razširite svoj poslovni besedni zaklad, zato je vaš pogovor s poslovnimi partnerji samozavestnejši.

O programu poslovne španščine

Usvojite najpomembnejše veščine poslovnega komuniciranja: pripravo dobre poslovne predstavitve, pisanje e-sporočil in poročil, komunikacija po telefonu, ‘small talk’ …

  • Razširite besedni zaklad iz poslovnega sveta, prebirate aktualne poslovne članke in jih komentirate,
  • pripravite najmanj eno poslovno predstavitev po svoji izbiri,
  • skozi pogovor mimogrede natrenirate uporabno slovnico,
  • rezultat: suvereno sporazumevanje v različnih poslovnih situacijah.

Španščina z učitelji, ki vam ne pustijo spati

Pripravite se na jezikovnega trenerja, ki

  • v razred »prinese« energijo,
  • pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno.

Lingulini trenerji in trenerke so izkušeni profesorji jezika in izvirni govorci, prilagodljivi, strokovni in posvetijo se vam osebno. Znajo motivirati udeležence in pripravijo živahen ter učinkovit pouk.

S svetovanjem do primernega tečaja

Pokličite nas na 080 23 52 ali izpolnite obrazec. Med široko ponudbo naših tečajev vam bomo pomagali najti pravo rešitev za vas.

DA, rad bi nasvet!

Kako poteka tečaj poslovne španščine?

Tečaj poslovnega jezika priporočamo po opravljeni stopnji B1. Če želite večjo intenzivnost dela in vam prilagojen urnik tečaja, izberite tečaj v mini skupini s 3 do 5 tečajniki, v dvoje ali individualno.

Kje potekajo jezikovni tečaji?

Lingula je doma v ljubljanskem BTC. Brezplačna parkirišča so v neposredni bližini šole. Jezikovni tečaji potekajo v 17 prijetnih, klimatiziranih in tehnološko najsodobneje urejenih učilnicah ali na daljavo v udobju vašega doma. Interaktivne vsebine na velikih zaslonih vsake učilnice so vir idej za pogovor, zato napredujete hitreje in lažje ter si zapomnite več kot pri klasičnem učenju.

Tečaj lahko izvedemo tudi v prostorih naročnika.

Lingula, ta jezična šola | Jasmina Krofič
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

»Zelo sem zadovoljna z načinom učenja. Doma sem se ta semester manj učila zaradi pomanjkanja prostega časa, pa imam vseeno občutek, da sem se veliko naučila. Učiteljica je vedno sproščena in dobre volje, ni ji težko dodatno razlagati, snov razloži tako, da razumeš in da ti ostane v glavi. Čeprav smo vsi obremenjeni s službami in dodatnimi obveznostmi, smo z veseljem hodili na ure španščine.«

Nena Šobat

Powered by
MENU