Individualni jezikovni tečaji

karikatura individualni tečaj

»Jezikovni center Lingula mi s strokovnimi učitelji na prijeten način posreduje znanje in daje samozavest za neobremenjeno komuniciranje v tujih jezikih.«
Nada Mertik, Abanka Vipa izvršna direktorica
 

Prednosti individualnega tečaja

Individualni tečaj je najhitrejša pot do odličnega znanja tujega jezika. Največja prednost je popolna prilagodljivost tečajniku:

  • začetek po dogovoru
  • termin tečaja pripravimo glede na želje udeleženca
  • program po meri: splošni, poslovni ali specializirani (npr. finance, pravo, računovodstvo, prodaja ...)
  • v Linguli ali pri naročniku

Za gospodarje časa in prostora

Ne dovolite, da je nastop v tujem jeziku boleča točka, ki vas spravlja v zadrego! Pri izboljšanju komunikacije v tujem jeziku smo v Linguli pomagali že številnim managerjem, znanim medijskim osebam, politikom in številnim posameznikom, ki so se odločili za najhitrejšo pot do suverene komunikacije v tujem jeziku. 

Rezultati? Odlični!

  • zgoščeno pridobivanje znanja v kratkem času
  • ves čas jezikovnega tečaja govorite le v izbranem jeziku, zato tudi razmišljali ne boste več v slovenščini
  • pridobivate samozavest pri govorjenju
  • čeprav vaše znanje tujega jezika morda še ne bo brezhibno, boste s pravimi besedami in stavčnimi strukturami prepričati sogovornika

Čas je za akcijo - kateri tečaj bi bil za vas najprimernejši?

Izpolnite kratek obrazec ali nas pokličite na 080 23 52.

Dogovorili se bomo za oseben svetovalni pogovor v Linguli in skupaj izbrali najustreznejši program ter urnik vašega jezikovnega tečaja.

Največja prednost Lingule – učitelji, ki znajo motivirati

Vaš učitelj:

  • v razred »vnese« energijo,
  • pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno.

Lingulini trenerji in trenerke so izkušeni profesorji jezika in izvirni govorci. Odlikujeta jih strokovnost in zmožnost prilagajanja individualnim potrebam. Pouk znajo narediti živahen in zanimiv, s tem pa udeležence spodbudijo h kar največji zavzetosti, ki se potem pokaže tudi v večji učinkovitosti.

Aleš Lisac o jezikovni šoli Lingula
»Sodelovanje z Lingulo je super. Pred mojimi predavanji v tujini sva z učiteljem skupaj predelala vsebino predavanj, prosojnico po prosojnico. Richard me je opozoril na napake, ki jih ponavljam. Skupaj sva tudi komentirala video posnetke mojih predavanj v angleščini. Končen rezultat je predvsem ta, da sem še dodatno pridobil na samozavesti. Vsakomur, ki predava v tujem jeziku, ali samo posluje v tujem jeziku, priporočam individualne ure.
Naredili boste boljši vtis, bolj boste samozavestni, manj bo težav z izražanjem, iskanjem pravih besed, izrazov. Priporočam.«
mag. Aleš Lisac
 

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si