Ligula
Skoči na vsebino

Nadaljevalni e-tečaj

Lingula, ta jezična šola | E-učenjea

Enoletni nadaljevalni e-tečaj je idealen, če že imate dobre osnove tujega jezika, a zaradi številnih obveznosti in nepredvidljivih urnikov ne morete na tečaj v vnaprej določenem času. Z e-tečajem lahko svoje znanje jezika učinkovito osvežite ter nadgradite.

100 % mobilni nadaljevalni e-tečaj za pet jezikov

Izbirate lahko med 5 jeziki: angleščina (American/British), nemščina, italijanščina, španščina (Spain/Latin America) in francoščina. 

Prek mobilne aplikacije dostopate do vseh vsebin in testov ter si nastavljate cilje. Svojemu napredku lahko sledite v spletni in mobilni aplikaciji. Do vsebin lahko dostopate tudi takrat, ko internetna povezava ni na voljo.

Napredujte sami ali s podporo učitelja

 • SAMOUK: samostojni e-tečaj je odlična izbira, če želite svoje znanje jezikov obnoviti samostojno, brez mentorja
 • TRENER: okrepljen trening - ob e-tečaju trenirate še z učiteljem (v živo ali na daljavo)

Tečaj Trener je idealna kombinacija samostojnega učenja in učenja z učiteljem na daljavo ali v živo. E-tečaj vam omogoča, da se učite v terminu, ko vam najbolj ustreza, vzporedni trening z učiteljem pa vam daje dovolj priložnosti za pogovor in utrjevanje. 

Celovit in izpopolnjen e-tečaj

 • Neomejeno število ur v programu in vam prilagojen tempo učenja.
 • Raznolike vaje za sporazumevanje v vsakodnevnih in poslovnih situacijah.
 • Sami se odločite za intenzivnejše delo ali za učenje z več utrjevanja;  vaje lahko delate večkrat in slušne posnetke poslušate neomejeno.
 • Program odlično prepoznava zvok, zato takoj dobite povratno informacijo o tem, kako dobro oz. pravilno ste izgovorili besedo oz. stavek.

Sami spremljate svoj napredek

 • Svoj napredek spremljate z začetnim, vmesnim in končnim testom,
 • poljubno izbirate vaje in vsebine ter pregledujete že rešene vaje,
 • učite se lahko tudi na poti: izvozite si avdio posnetke in jih poslušate,
 • za učenje potrebujete le dostop do spleta in slušalke z mikrofonom.

Maksimalno prilagodljivo

 • Preskok na višji ali nižji nivo: Če se učenju posvetite res intenzivno in želite iz lažjega programa preskočiti v zahtevnejšega ali obratno, lahko to storite brez težave.  Ta možnost velja pri vseh nadaljevalnih tečajih.
 • Menjava jezika: V času trajanja e-tečaja lahko zamenjate jezik, če se vam zdi, da ste pri učenju izbranega jezika svoj cilj že dosegli. Tako lahko na primer po nekaj mesecih učenja angleščine začnete še z učenjem nemščine in se vam naložba v e-tečaj res splača. Ta možnost velja pri učenju angleščine, nemščine, italijanščine, francoščine ali španščine.

Izpolnite prijavnico in si zagotovite 12-mesečni dostop do e-tečaja

Z najsodobnejšim e-tečajem ste na dobri poti, da se jezika naučite sami.

Izbrani jezik se učite ob pomoči razlage v tujem jeziku. V slovenščini navodil in razlage ni na voljo, zato izberite za uporabniški vmesnik jezik, ki ga razumete. Razlaga je v jeziku, ki ga izberete za uporabniški vmesnik, na primer v angleščini, nemščini, španščini, italijanščini ali francoščini (ter številnih bolj eksotičnih jezikih). 

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost usvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan in številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog — skupaj že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

Lingula, ta jezična šola | Jasmina Krofič
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

Pri e-tečaju mi je še posebej všeč, ker lahko vaje večkrat ponoviš in s tem utrdiš snov, dokler je ne obvladaš. Prisili te, da se vsaj malo ukvarjaš z jezikom, ga ohranjaš in tudi nadgrajuješ.
— Maja Velkavrh Bartol

Lingula, ta jezična šola | Jasmina Krofič
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

Sama si izbiram čas, kdaj se lahko posvetim učenju. Odločitev za e-tečaj je odlična. Priporočam vsem, ki nimajo časa, da bi obiskovali redni tečaj.
— Sabina Zadravec

S svetovanjem do primernega tečaja

Pokličite nas na 080 23 52 ali izpolnite obrazec. Med široko ponudbo naših tečajev vam bomo pomagali najti pravo rešitev za vas.

DA, rad bi nasvet!

Powered by