Ligula
Skoči na vsebino
Lokacija strani: DomovJezikovni tečajiVrste tečajevE-učenje tujih jezikovNadaljevalni e-tečaj

Nadaljevalni e-tečaj

Lingula, ta jezična šola | E-učenjea

Enoletni nadaljevalni e-tečaj je idealen, če že imate dobre osnove tujega jezika, a zaradi številnih obveznosti in nepredvidljivih urnikov ne morete na tečaj v vnaprej določenem času. Z e-tečajem lahko svoje znanje jezika učinkovito osvežite ter nadgradite.

100 % mobilni nadaljevalni e-tečaj za pet jezikov

Izbirate lahko med 5 jeziki: angleščina (American/British), nemščina, italijanščina, španščina (Spain/Latin America) in francoščina. 

Prek mobilne aplikacije dostopate do vseh vsebin in testov ter si nastavljate cilje. Svojemu napredku lahko sledite v spletni in mobilni aplikaciji. Do vsebin lahko dostopate tudi takrat, ko internetna povezava ni na voljo.

Napredujte sami ali s podporo učitelja

 • SAMOUK: samostojni e-tečaj je odlična izbira, če želite svoje znanje jezikov obnoviti samostojno, brez mentorja
 • TRENER: okrepljen trening – ob e-tečaju trenirate še z učiteljem (v živo ali na daljavo)

Tečaj Trener je idealna kombinacija samostojnega učenja in učenja z učiteljem na daljavo ali v živo. E-tečaj vam omogoča, da se učite v terminu, ko vam najbolj ustreza, vzporedni trening z učiteljem pa vam daje dovolj priložnosti za pogovor in utrjevanje. 

Celovit in izpopolnjen e-tečaj

 • Neomejeno število ur v programu in vam prilagojen tempo učenja.
 • Raznolike vaje za sporazumevanje v vsakodnevnih in poslovnih situacijah.
 • Sami se odločite za intenzivnejše delo ali za učenje z več utrjevanja;  vaje lahko delate večkrat in slušne posnetke poslušate neomejeno.
 • Program odlično prepoznava zvok, zato takoj dobite povratno informacijo o tem, kako dobro oz. pravilno ste izgovorili besedo oz. stavek.

Sami spremljate svoj napredek

 • Svoj napredek spremljate z začetnim, vmesnim in končnim testom,
 • poljubno izbirate vaje in vsebine ter pregledujete že rešene vaje,
 • učite se lahko tudi na poti: izvozite si avdio posnetke in jih poslušate,
 • za učenje potrebujete le dostop do spleta in slušalke z mikrofonom.

Maksimalno prilagodljivo

 • Preskočite na višji ali nižji nivo: Če se učenju posvetite res intenzivno in želite iz lažjega programa preskočiti v zahtevnejšega ali obratno, lahko to storite brez težave. Preskok je mogoč za pet jezikov v nadaljevalnem tečaju (za angleščino, nemščino, italijanščino, španščino in francoščino).
 • Zamenjajte jezik učenja: V času trajanja e-tečaja (12 mesecev) lahko zamenjate jezik učenja, če se vam zdi, da ste pri učenju prvega jezika svoj cilj že dosegli. Tako lahko na primer po 6 mesecih učenja angleščine začnete še z učenjem nemščine in se vam naložba v e-tečaj res splača. Ta ugodnost je na voljo samo v nadaljevalnem tečaju in velja za 5 jezikov.

Izpolnite prijavnico in si zagotovite 12-mesečni dostop do e-tečaja

Z najsodobnejšim e-tečajem ste na dobri poti, da se jezika naučite sami.

Razlaga je v tujem jeziku: Izbrani jezik se učite ob pomoči razlage v tujem jeziku. V slovenščini navodil ni na voljo, zato izberite za uporabniški vmesnik  jezik, ki ga razumete. Razlaga je vedno v jeziku, ki ga izberete za uporabniški vmesnik, na primer v angleščini, nemščini, španščini, italijanščini ali francoščini (ter številnih bolj eksotičnih jezikih). 

Smo vas navdušili? Prejmite ponudbo za e-tečaj še danes!

Lingula, ta jezična šola | Brigita Noč

»Z veseljem bom odgovorila na vaša vprašanja in vam pripravila ponudbo. Pišite mi na brigita@lingula.si. Če želite preizkusiti e-tečaj še pred nakupom, vam lahko odprem tridnevno licenco.«

Brigita Noč, svetovalka za dobre govor(i)ce

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost usvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan in številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog — skupaj že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

Lingula, ta jezična šola | Mnenje ženska
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

Pri e-tečaju mi je še posebej všeč, ker lahko vaje večkrat ponoviš in s tem utrdiš snov, dokler je ne obvladaš. Prisili te, da se vsaj malo ukvarjaš z jezikom, ga ohranjaš in tudi nadgrajuješ.
— Maja Velkavrh Bartol

Lingula, ta jezična šola | Mnenje ženska
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

Sama si izbiram čas, kdaj se lahko posvetim učenju. Odločitev za e-tečaj je odlična. Priporočam vsem, ki nimajo časa, da bi obiskovali redni tečaj.
— Sabina Zadravec

MENU