Ligula
Skoči na vsebino

Nadaljevalni e-tečaj

Lingula, ta jezična šola | E-učenjea

Enoletni nadaljevalni e-tečaj je idealen, če že imate dobre osnove tujega jezika, a zaradi številnih obveznosti in nepredvidljivih urnikov ne morete na tečaj v vnaprej določenem času. Z e-tečajem lahko svoje znanje jezika učinkovito osvežite ter nadgradite.

100 % mobilni nadaljevalni e-tečaj za pet jezikov

Izbirate lahko med 5 jeziki: angleščina (American/British), nemščina, italijanščina, španščina (Spain/Latin America) in francoščina. 

Prek mobilne aplikacije dostopate do vseh vsebin in testov ter si nastavljate cilje. Svojemu napredku lahko sledite v spletni in mobilni aplikaciji. Do vsebin lahko dostopate tudi takrat, ko internetna povezava ni na voljo.

Napredujte sami ali s podporo učitelja

 • SAMOUK: samostojni e-tečaj je odlična izbira, če želite svoje znanje jezikov obnoviti samostojno, brez mentorja
 • TRENER: okrepljen trening - ob e-tečaju trenirate še z učiteljem (v živo ali na daljavo)

Tečaj Trener je idealna kombinacija samostojnega učenja in učenja z učiteljem na daljavo ali v živo. E-tečaj vam omogoča, da se učite v terminu, ko vam najbolj ustreza, vzporedni trening z učiteljem pa vam daje dovolj priložnosti za pogovor in utrjevanje. 

Celovit in izpopolnjen e-tečaj

 • Neomejeno število ur v programu in vam prilagojen tempo učenja.
 • Raznolike vaje za sporazumevanje v vsakodnevnih in poslovnih situacijah.
 • Sami se odločite za intenzivnejše delo ali za učenje z več utrjevanja;  vaje lahko delate večkrat in slušne posnetke poslušate neomejeno.
 • Program odlično prepoznava zvok, zato takoj dobite povratno informacijo o tem, kako dobro oz. pravilno ste izgovorili besedo oz. stavek.

Sami spremljate svoj napredek

 • Svoj napredek spremljate z začetnim, vmesnim in končnim testom,
 • poljubno izbirate vaje in vsebine ter pregledujete že rešene vaje,
 • učite se lahko tudi na poti: izvozite si avdio posnetke in jih poslušate,
 • za učenje potrebujete le dostop do spleta in slušalke z mikrofonom.

Maksimalno prilagodljivo

Nadaljevalni tečaj vam omogoča:

 • Preskok na višji ali nižji nivo: Če se učenju posvetite res intenzivno in želite iz lažjega programa preskočiti v zahtevnejšega ali obratno, lahko to storite brez težave. 
 • Zamenjajte jezik učenja: V času trajanja e-tečaja lahko zamenjate jezik učenja, če se vam zdi, da ste pri učenju prvega jezika svoj cilj že dosegli. Tako lahko na primer po 6 mesecih učenja angleščine začnete še z učenjem nemščine in se vam naložba v e-tečaj res splača. 

Izpolnite prijavnico in si zagotovite 12-mesečni dostop do e-tečaja

Z najsodobnejšim e-tečajem ste na dobri poti, da se jezika naučite sami.

Izbrani jezik se učite ob pomoči razlage v tujem jeziku. V slovenščini navodil in razlage ni na voljo, zato izberite za uporabniški vmesnik jezik, ki ga razumete. Razlaga je v jeziku, ki ga izberete za uporabniški vmesnik, na primer v angleščini, nemščini, španščini, italijanščini ali francoščini (ter številnih bolj eksotičnih jezikih). 

5/5

S e-tečajem lahko snov utrjujem kadarkoli želim

Pri e-tečaju mi je še posebej všeč, ker lahko vaje večkrat ponoviš in s tem utrdiš snov, dokler je ne obvladaš. Prisili te, da se vsaj malo ukvarjaš z jezikom, ga ohranjaš in tudi nadgrajuješ.

lingula avatar w1

Maja Velkavrh Bartol

5/5

Delam ob svojem času

Sama si izbiram čas, kdaj se lahko posvetim učenju. Odločitev za e-tečaj je odlična. Priporočam vsem, ki nimajo časa, da bi obiskovali redni tečaj.

lingula avatar w1

Sabina Zadravec