Ligula
Skoči na vsebino

Portugalščina za začetnike

Lingula, ta jezična šola | Portugalščina za začetnike

Začetni tečaj portugalščine je prava izbira, če se portugalsko še niste učili oziroma je bilo to pred mnogimi leti in ste pozabili že skoraj vse. Na tečaju portugalščina za začetnike začnemo z osnovami in vas naučimo sporazumevanja v najpogostejših vsakodnevnih osnovnih situacijah:

 • predstavljanje, opis vsakodnevnih aktivnosti,
 • na potovanju: v hotelu, na letališču, vlaku, v trgovini, na ulici,
 • znali boste opraviti enostavnejše telefonske pogovore, najeti stanovanje v portugalščini ...
Lingula, ta jezična šola | Early bird

Do -16% early bird popust + darilo 

Zgodnja prijava na jesenski tečaj do 20. 6. se splača: mesto v skupini rezervirate pravočasno in prejmete ob Lingulini 20-letnici še posebno darilo:  2-mesečni e-tečaj (v vrednosti 69 EUR).

Praktično zasnovani programi

Programi so praktično zasnovani, s temami iz vsakodnevnega življenja, ki jih lahko takoj uporabite v pogovoru.

 • poudarek je na pogovoru, širjenju besednega zaklada in vztrajnem utrjevanju naučenega
 • slovnico se učite prek pogovora, s pomočjo kartončkov s ključnimi besedami

Z izvirno govorno metodo boste spregovorili (in govorili)

Kaj vam bo portugalščina, če si v njej ne drznete govoriti? Z izvirno in dokazano učinkovito govorno metodo vam zagotavljamo, da boste v Linguli tudi zares govorili. Ne začnemo s slovnico in pravili. Začnemo s prebujanjem govorca v vas! 

Spregovorite že prvo uro! Za to poskrbijo učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite lekcije. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80 % časa! 

Image 91

V živo ali na daljavo

Lingula je šola živih ljudi, ki se hočemo srečevati iz oči v oči – tudi takrat, ko se pogovarjamo prek sodobnih digitalnih poti. Izberite učenje, ki vam najbolj ustreza:

 • v živo, iz oči v oči 🙂 v sodobnih Lingulinih učilnicah
 • na daljavo z Lingulinimi vrhunskimi učitelji

Kako poteka učenje portugalščine?

Tečaj portugalščina za začetnike najpogosteje poteka v majhni skupini s 6 do 8 tečajniki, ki omogoča veliko pogovora.

 • enkrat tedensko po dve ali tri šol. ure
 • nikoli več kot 8 udeležencev

Če želite večjo intenzivnost dela in vam prilagojen urnik tečaja, izberite tečaj v mini skupini s 3 do 5 tečajniki, v dvoje in individualno.

Kdaj?

 • popoldne od 16.15 do 18.45 ali zvečer od 19.45 do 21.30

Zaključek tečaja

 • tečaj zaključite z ustnim in pisnim testom ter
 • prejmete potrdilo v slovenskem in angleškem jeziku

Učitelji, ki znajo motivirati

Pripravite se na jezikovnega trenerja, ki zna motivirati udeležence in pripravi živahen ter učinkovit pouk. Lingulini trenerji in trenerke so izkušeni profesorji jezika in izvirni govorci, prilagodljivi, strokovni in posvetijo se vam osebno.

Za uspešen tečaj portugalščina za začetnike še toliko bolj pomembno, da je učitelj res odličen pedagog ter zna razložiti snov na preprost in razumljiv način. 

Kje potekajo jezikovni tečaji?

Lingula je doma v ljubljanskem BTC. Brezplačna parkirišča so v neposredni bližini šole. Jezikovni tečaji potekajo v 17 prijetnih, klimatiziranih in tehnološko najsodobneje urejenih učilnicah ali na daljavo v udobju vašega doma. Interaktivne vsebine na velikih zaslonih vsake učilnice so vir idej za pogovor, zato napredujete hitreje in lažje ter si zapomnite več kot pri klasičnem učenju.

Tečaj lahko izvedemo tudi v prostorih naročnika.

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost usvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan, številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog – skupaj že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

Lingula brez tveganja

Jamstvo za uspešnost

Če ob 80-odstotni prisotnosti na izbranem tečaju ne dosežete znanja, ki smo ga obljubili, vam zagotovimo brezplačno ponovitev. (Brez skrbi - to se zlepa ne zgodi. 😊)

Lingula, ta jezična šola | Armin Gorjup
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

Kaj naj rečem, več kot odlično! Učiteljica je, kot se za pravo Portugalko spodobi, polna energije (no, saj so druge Linguline učiteljice tudi), ni suhoparno. Skratka, ni mi žal, da sem se poleg ruščine začel učiti še portugalščino.
— Armin Gorjup

MENU