Ligula
Skoči na vsebino

Razgovor za službo v tujem jeziku

Lingula, ta jezična šola | Individualni jezikovni tečaj

Vas čaka razgovor za službo v tujem jeziku, vi pa bi se radi  znebili strahu pred pogovorom v angleščini ali drugem tujem jeziku? Preverjena rešitev je kratka in učinkovita delavnica, na kateri boste »izpilili« tehnike razgovora za službo (job interview):

  • najpogostejša vprašanja in odgovori,
  • suverena osebna predstavitev,
  • vljudnostne fraze za začetek in zaključek pogovora.

Po delavnici bo vaš pogovor s potencialnim delodajalcem samozavestnejši in prepričljivejši.

Delavnico v angleščini vodi odličen izvirni govorec, nekdanji headhunter

Delavnico vodi izkušen izvirni govorec angleščine Nathan. Nathan je dolga leta delal kot headhunter, zato zna postaviti prava vprašanja. 

5/5

I want my students to achieve personal and professional aspirations

Having conducted over 11,000 interviews, I have a strong background in recruiting individuals into a wide range of professional sectors. I am motivated by helping students achieve their personal and professional aspirations, and to ensure that students build up the confidence to represent themselves to the highest standard possible, in order for them to obtain the job positions which they desire.

Lingula, ta jezična šola | Nathan

Izvirni govorec angleščine Nathan

Kdaj, kje in kako?

  • V prostorih Lingule ali na daljavo,
  • v terminu po dogovoru,
  • priprava na job interview poteka praviloma individualno, da se lahko učitelj popolnoma prilagodi vaši situaciji.

Individualno: začetek kadarkoli

Začetek in ura individualnega treninga sta po dogovoru — maksimalno se prilagodimo vašim željam.

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost usvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan in številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog — skupaj že več kot 18 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

5/5

Učitelj me je res dobro pripravil na razgovor

Učitelj Nathan me je na kratki osvežitvi znanja angleščine in pripravi na razgovor za službo res zelo dobro pripravil, ne samo v smislu usvajanja angleškega jezika, temveč tudi s svojimi bogatimi izkušnjami na področju iskanja in izbire kandidatov za razpisano mesto. Tak trening toplo priporočam vsem kandidatom, ki se pripravljajo na zaposlitveni razgovor v angleščini.

 

Lingula, ta jezična šola | Mnenje

Darja Peterka

5/5

Vsa moja pričakovanja so bila izpolnjena

Priprave na intervju za službo so izpolnile vsa moja pričakovanja, profesorica me je odlično pripravila na pogovor in sem uspešno prišel v naslednji krog selekcije.

Lingula, ta jezična šola | Priporočilo

Andrej Aberšek