Ligula
Skoči na vsebino

Nemščina za začetnike

Lingula, ta jezična šola | nemščina za začetnike

Tečaj nemščina za začetnike je prava izbira, če se nemško še niste učili oziroma je bilo to pred mnogimi leti in ste pozabili že skoraj vse. Začnemo z osnovami – naučite se sporazumevanja v najpogostejših vsakodnevnih situacijah: 

  • predstavljanje, osnovne vljudnostne fraze,
  • na potovanju: v hotelu, na letališču, vlaku, v trgovini, na ulici, 
  • znali boste opraviti enostavnejše telefonske pogovore, najeti stanovanje ...

Nemščina za začetnike: z izvirno govorno metodo boste spregovorili (in govorili)

Kaj vam bo nemščina, če si v njej ne drznete govoriti? Z izvirno in učinkovito govorno metodo vam zagotavljamo, da boste v Linguli tudi zares govorili. Ne začnemo s slovnico in pravili. Začnemo s prebujanjem govorca v vas! 

Lingulin tečaj nemščina za začetnike vam omogoča, da spregovorite že prvo uro! Za to poskrbijo učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite lekcije. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80 % časa! 

Image 91
Lingula, ta jezična šola | Early bird

Do -16% early bird popust + darilo 

Zgodnja prijava na jesenski tečaj do 20. 6. se splača: mesto v skupini rezervirate pravočasno in prejmete ob Lingulini 20-letnici še posebno darilo:  2-mesečni e-tečaj (v vrednosti 69 EUR).

Tečaj nemščine v živo ali na daljavo

Lingula je šola živih ljudi, ki se hočemo srečevati iz oči v oči – tudi takrat, ko se pogovarjamo prek sodobnih digitalnih poti. Izberite tečaj nemščine, ki vam najbolj ustreza:

  • v živo, iz oči v oči 🙂 v sodobnih Lingulinih učilnicah,
  • na daljavo z Lingulinimi vrhunskimi učitelji.

Kako poteka učenje nemščine?

Tečaj nemščina za začetnike najpogosteje poteka v majhni skupini s 6 do 8 tečajniki, ki omogoča veliko pogovora.

  • Enkrat ali dvakrat tedensko po dve ali tri šol. ure
  • nikoli več kot 8 udeležencev,
  • različni termini: zjutraj (7.30-9.00), dopoldne (9.30-11.00), popoldne (16.15-18.45) ali zvečer (19.00-21.30),
  • 90-, 45- ali 30-urni tečaji.

Če želite večjo intenzivnost dela in vam prilagojen urnik tečaja, izberite tečaj v mini skupini s 3 do 5 tečajniki, v dvoje ali individualno.

Največja izbira terminov za tečaj nemščine

Zaradi velikega povpraševanja lahko našim tečajnikom ponudimo največjo izbiro terminov za tečaje nemščine v skupini v Sloveniji. V Linguli tečaji potekajo v kar 17 učilnicah, zato zagotovo lahko najdete najustreznejši termin tečaja zase.

Izberite svoj tečaj: v živo ali na daljavo.

Učitelji, ki znajo motivirati

Za uspešen tečaj nemščina za začetnike še toliko bolj pomembno, da je učitelj res odličen pedagog ter zna razložiti snov na preprost in razumljiv način. Lingulini trenerji in trenerke so izkušeni profesorji jezika ter izvirni govorci. So prilagodljivi in strokovni ter se vam posvetijo osebno. Znajo motivirati udeležence ter pripravijo živahen in učinkovit pouk.  

Zaključek tečaja

Začetni tečaj nemščine zaključite z ustnim in pisnim testom ter prejmete potrdilo v slovenskem in angleškem jeziku.

Kaj znate po tečaju nemščine?

Ko se učite nemščine, napredujete od osnov jezika na preživetveni ravni do ravni mojstrstva. Preberite si več o tem, kaj znate po posameznem tečaju nemščine.

Kje potekajo tečaji?

Lingula je doma v ljubljanskem BTC. Brezplačna parkirišča so v neposredni bližini šole. Jezikovni tečaji potekajo v 17 prijetnih, klimatiziranih in tehnološko najsodobneje urejenih učilnicah ali na daljavo v udobju vašega doma. Interaktivne vsebine na velikih zaslonih vsake učilnice so vir idej za pogovor, zato napredujete hitreje in lažje ter si zapomnite več kot pri klasičnem učenju.

Tečaj lahko izvedemo tudi v prostorih naročnika.

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost osvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan, številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog – skupaj že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

Lingula, ta jezična šola | Priporočilo
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

»Nad tečajem nemščine sem več kot navdušena – sam način poučevanja, okolje, učiteljici ... – vse skupaj je preseglo moja pričakovanja, boljše jezikovne šole ne bi mogla izbrati.«

— Tanja Rudolf

S svetovanjem do primernega tečaja

Pokličite nas na 080 23 52 ali izpolnite obrazec. Med široko ponudbo naših tečajev vam bomo pomagali najti pravo rešitev za vas.

DA, rad bi nasvet!

Powered by
MENU