Ligula
Skoči na vsebino

Nadaljevalni tečaj nemščine

Lingula, ta jezična šola | Tečaji nemščine

Nadaljevalni tečaj nemščine: obljubljamo vam, da ne začnemo s slovnico in pravili. Začnemo s prebujanjem govorca v vas! Govorite od prve ure dalje.

Tečaj nemščine po izvirni govorni metodi

Spregovorite v nemščini tako sproščeno kot v slovenščini! Z govorno metodo Lingula - Your Licence to Speak™ vam jamčimo, da boste hitro pridobili samozavest tudi v nemščini.  

 • Naš cilj je, da v nemščini spregovorite (in govorite), ne le, da se je boste naučili.
 • Besede se učite v stavkih, brez prevajanja: ni pomembno, da razumete vsako besedo, razumeti morate bistvo.
 • Svoj govor trenirate s samostojnimi predstavitvami tem po vaši izbiri.
 • Snov pa lahko utrjujete tudi izven tečaja z interaktivnimi vajami v E-Linguli.
 • Praktično slovnico usvojite skozi pogovor.
  Izkušeni Lingulini učitelji vas znajo spodbuditi in motivirati, da z veseljem nadaljujete z učenjem.

Učenje nemščine je podobno obiskovanju fitnesa: odličen rezultat ni odvisen le od tečajnikov, zanj je v veliki meri odgovoren tudi jezikovni trener. Če je zadovoljen že samo zato, ker so tečajniki prišli na tečaj, bo njihov napredek pičel. Tečajnike mora znati tudi motivirati, vedeti, kaj je treba utrjevati in kdaj potrebujejo dodatno spodbudo. Le tako se tujega jezika učimo hitro in tudi sami opazimo, da vloženi trud prinaša pričakovani rezultat.

galerija slik

Nemščina z učitelji, ki vam ne pustijo spati

Pripravite se na jezikovnega trenerja, ki

 • v razred »prinese« energijo,
 • pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno.

Lingulini trenerji in trenerke so izkušeni profesorji jezika in izvirni govorci, prilagodljivi, strokovni in posvetijo se vam osebno. Znajo motivirati udeležence in pripravijo živahen ter učinkovit pouk.

Kako poteka tečaj nemščine?

 • Enkrat ali dvakrat tedensko po dve ali tri šol. ure,
 • različni termini: zjutraj (7.30-9.00), dopoldne (9.30-11.00), popoldne (16.15-18.45) ali zvečer (19.00-21.30),
 • 90-, 45- ali 30-urni jezikovni tečaji,
 • na različnih zahtevnostnih stopnjah.

Nemščina najpogosteje poteka v majhni skupini s 6 do 8 tečajniki, ki omogoča veliko pogovora. Če želite večjo intenzivnost dela in vam prilagojen urnik tečaja, izberite tečaj v mini skupini s 3 do 5 tečajniki, v dvoje ali individualno.

Največja izbira terminov za tečaj nemščine

Zaradi velikega povpraševanja lahko našim tečajnikom ponudimo največjo izbiro terminov za tečaje nemščine v skupini v Sloveniji. V Linguli tečaji potekajo v kar 17 učilnicah, zato zagotovo lahko najdete najustreznejši termin tečaja zase. 

Izberite svoj tečaj: v živo ali na daljavo.

Lingula, ta jezična šola | Romana Jordan
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

»Učenje tujih jezikov sem vzljubila šele, ko sem začela obiskovati Lingulin tečaj nemščine. Dotlej je bila to zame šolska ali službena obveznost, odslej pa mi prijetno zapolnjuje prosti čas. Všeč mi je vsestranska in prijetna učiteljica, zelo rada se poigram z nalogami v virtualni Linguli. Imam občutek, da se je moje učenje jezikov šele začelo ...«
— Romana Jordan

Zaključek tečaja

 • Pika na i sta ustni in pisni test,
 • ob zaključku prejmete potrdilo,
 • po ustrezni stopnji lahko izberete pripravljalni tečaj na katerega od mednarodnih izpitov.

Kaj znate po posameznem tečaju nemščine?

Ko se učite tujih jezikov, napredujete od osnov jezika na preživetveni ravni do ravni mojstrstva. Preberite si več o tem, kaj znate po posameznem tečaju.

Kje potekajo jezikovni tečaji?

Lingula je doma v ljubljanskem BTC. Brezplačna parkirišča so v neposredni bližini šole. Jezikovni tečaji potekajo v 17 prijetnih, klimatiziranih in tehnološko najsodobneje urejenih učilnicah ali na daljavo v udobju vašega doma. Interaktivne vsebine na velikih zaslonih vsake učilnice so vir idej za pogovor, zato napredujete hitreje in lažje ter si zapomnite več kot pri klasičnem učenju.

Tečaj lahko izvedemo tudi v prostorih naročnika.

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost usvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan, številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog – skupaj že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

Lingula, ta jezična šola | Blanka Primec
Lingula, ta jezična šola | Zvezdice mnenja

»Zelo sem zadovoljna s tečajem. Moja izkušnja učenja tujega jezika z Lingulo je za vse tri jezike, ki sem se jih učila doslej, zelo dobra. Dokaz: vztrajam v isti jezikovni šoli od leta 2015 na že 11. tečaju zapovrstjo. Moje profesorice Saša, Sabina in Barbara so bile vse ravno ravno prav zahtevne in nam niso pustile lenariti.«  Izjava v celoti
— Blanka Primec, GVO

Osebni pogovor z našim učiteljem

BREZPLAČEN umestitveni pogovor pri nas ali on-line.

Najhitrejša pot do idealnega tečaja je sproščen pogovor z učiteljem, ki vam bo po razgovoru v izbranem jeziku strokovno svetoval primerno zahteven tečaj za vas.

Se vas že veselimo!

Lingula, ta jezična šola | Osebni pogovor z našim učiteljem

Powered by