Angleščina, priprava na mednarodni izpit

Mednarodni izpit iz angleščine

Pripravljalni tečaj na mednarodni izpit je intenziven tečaj, na katerem podrobno spoznate vsebino izpita in utrdite svoje znanje na področju govora, razumevanja, branja in pisanja. Lingulini tečaji splošne angleščine vas vodijo ustreznega nivoja znanja, ko lahko opravljate katerega od mednarodnih izpitov iz splošnega (FCE, CAE …) ali poslovnega jezika (BEC Preliminary, Vantage, Higher).

 

CEFRTečajDneviTerm.Šol. urŠt. udel.Obd.Cena*Akcijska cena*
2 Angleščina, priprava na izpit, skupina 6-8
B2Priprava na izpit FCE (izpit: marec 2019)PO19.00-21.30606-8oktober-januar485,96-Izberi
C1Priprava na izpit CAE (izpit: marec 2019)PO19.00-21.30606-8oktober-januar485,96-Izberi

Kako poteka jezikovni tečaj angleščina, priprava na izpit 

Intenzivna priprava na izpit je pika na i učenja angleščinepodrobno spoznate vsebino izpita in utrdite svoje znanje. Najpogosteje poteka v skupini s 6 do 8 udeleženci.60- ali 45 ur

  • enkrat tedensko po tri šol. ure 
  • popoldne od 16.15 do 18.45 ali zvečer od 19.00 do 21.30
  • priporočamo po ustrezni stopnji splošnega ali poslovnega jezika
  • izpitni roki so običajno v decembru, marcu in juniju

Če želite večjo intenzivnost dela in vam prilagojen urnik tečaja, si oglejte tudi tečaj v mini skupini 3-5, v dvoje in individualno.

Če ne veste, ali ste že pripravljeni na opravljanje izpita, se dogovorite za brezplačen svetovalni pogovor in uvrstitveni test.

Program priprave je ciljno usmerjen

  • »izpilite« tehnike reševanja nalog, potrebne za uspešno opravljanje mednarodnega izpita
  • dobro utrdite svoje znanje, odpravite drobne napake  

Tečaj angleščine z učitelji, ki vam ne pustijo spati

Pripravite se na jezikovnega trenerja, ki

  • v razred »prinese« energijo,
  • pripravi intenziven pouk in na vsakem srečanju utrjuje naučeno.

Lingulini trenerji in trenerke so izkušeni profesorji jezika in izvirni govorci, prilagodljivi, strokovni in posvetijo se vam osebno. Znajo motivirati udeležence in pripravijo živahen ter učinkovit pouk. Dobro poznajo vsebino izpita in vas učinkovito pripravijo, da ga uspešno opravite.

Kje poteka tečaj angleščine?

Tečaji potekajo v Linguli (BTC Ljubljana), v 18 prijetnih in klimatiziranih učilnicah, ki so opremljene z najsodobnejšimi interaktivnimi zasloni. Zasloni omogočajo dostop do privlačnih izvirnih vsebin na spletu in dajejo tečajnikom ideje za še aktivnejšo udeležbo pri pogovoru ter olajšajo učenje. Brezplačna parkirišča so v neposredni bližini. Tečaj lahko izvedemo tudi v prostorih naročnika.

Kateri izpit iz angleščine bi bil za vas najprimernejši

Če ne veste, kateri jezikovni tečaj angleščine in na kateri stopnji zahtevnosti bi bil za vas najprimernejši, nas pokličite na 01 541 00 33 ali pa nam pišite na e-naslov info@lingula.si. Dogovorili se bomo za svetovalni pogovor in vam predlagali najprimernejši tečaj, ki vas bo pripeljal do do cilja - mednarodnega certifikata. 

Kako dolgo traja svetovalni pogovor?

Svetovalni pogovor pred odločitvijo za mednarodni izpit je daljši kot sicer in traja uro in pol. Najprej vas čaka polurni pogovor s profesorico angleščine, nato pa še 50-minutni pisni in 10-minutni slušni test. 

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si