Ligula
Skoči na vsebino
Brezplačni online testi 📝: preveri svoje znanje

E-učenje - pogosta vprašanja

Lingula, ta jezična šola | Pogosta vprašanja

Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj, ki nam jih zastavljajo interesenti za e-učenje.

E-tečaj je idealen, če zaradi številnih obveznosti in nepredvidljivih urnikov nimate časa za obiskovanje tečajev v živo ali pa bi želeli ob tečaju v živo trenirati še dodatno.

E-učenje poteka na dveh zahtevnostnih stopnjah. 

  • Foundations – za vse začetnike tujega jezika (CEFR stopnja A1 do A2)
  • Fluency Builder – za vse, ki že imate osnove jezika  (CEFR od stopnje B1 naprej)

Brez zapletenih namestitev – učiti se lahko začnete takoj, ko prejmete geslo.

Za delovanje programa potrebujete le dobro povezavo do spleta, nameščen brskalnik (priporočamo Google Chrome) in slušalke z mikrofonom ali pa dostopate kar prek mobilne aplikacije, ki vam omogoča dostop do vsebin tudi takrat, ko ni na voljo internetne povezave.

Šolnina za e-licenco je odvisna od vrste e-učenja, ki ga izberete:

  • SAMOUK: popolnoma samostojno delo
  • TRENER: kombinacija e-učenja in tečaja v živo oz. na daljavo

Če izberete kombinirano učenje, je šolnina odvisna od števila ur v živo.
Prejmite ponudbo še danes.

Začetni e-tečaj

  • 24 jezikov: arabsko, kitajsko, nizozemsko, angleško, filipinsko, francosko, nemško, grško, hebrejsko, hindujsko, indonezijsko, irsko, italijansko, japonsko, korejsko, latinsko, perzijsko, poljsko, portugalsko, rusko, špansko, švedsko, turško in vietnamsko.


Nadaljevalni e-tečaj 

  • 5 jezikov: angleščino (American/British)nemščino, italijanščino, francoščino, španščino (Spain/Latin America).
  • rešite približno polurni uvrstitveni test za posamezni jezik
  • po testu vam program odpre najprimernejšo učno pot
  • sami izberete vsebine, ki bi jih želeli utrjevati (priporočamo, da si za začetek izberete za 50 ur vsebin in nove vsebine dodajate kasneje)
  • 12 mesecev lahko trenirate kadarkoli

Po prijavi in plačilu šolnine vam za 12 mesecev odpremo dostop do e-tečaja. Datum začetka določite sami.

Za uspešno delo potrebujete veliko mero samodiscipline in motivacijo, dostop do spleta ter slušalke z mikrofonom/pametni telefon.

Tako je, e-učenje vam omogoča učinkovit trening izgovarjave v tujem jeziku. Prvovrstna tehnologija samodejno zaznava napake v vaši izgovarjavi. 3D grafična predstavitev pravilne intonacije glasu omogoča, da svoj govor še izpopolnite. Svoj govor si lahko predvajate in svoj napredek tako tudi slišite.

Trenirate glede na svoj razpoložljivi čas. Za »slišen« napredek priporočamo štiri ure učenja na teden oz. vsaj 15 minut na dan.

Po aktivaciji licence e-tečaja ne morete več prekiniti.

Do e-tečaja dostopate z enim uporabniškim imenom in enim e-naslovom.

Program ponuja več kot 10.000 vaj za trening pisanja, branja, govora in poslušanja, kar omogoča, da lahko vsak najde vaje za vse štiri spretnosti. Najsodobnejši sistem za prepoznavanje govora omogoča popravljanje izgovarjave, ki jo lahko pilite, dokler vam ne uspe. Z učiteljem v živo ali prek Skypa se posvetite predvsem konverzaciji.

Navodila v programu (uporabniški vmesnik) so na voljo v angleščini, nemščini, španščini, italijanščini ali francoščini (ter številnih bolj eksotičnih jezikih). V slovenščini navodil ni na voljo; razlaga je torej vedno v jeziku, ki ga izberete za uporabniški vmesnik.

S svetovanjem do primernega tečaja

Pokličite nas na 080 23 52 ali izpolnite obrazec. Med široko ponudbo naših tečajev vam bomo pomagali najti pravo rešitev za vas.