Tuji jeziki 

 

Zaželeno je, da obvladate vsaj še en tuji jezik.

Tuji jeziki in samozavesten govor odpirajo marsikatera vrata. Ne le angleščina, ki je že samoumevna, zaželeno je, da obvladamo vsaj še en tuji jezik. 

Odkrijte svojo dobro govorico. Spregovorite v izbranem tujem jeziku  

Kameleon se prilagodi se vsakemu ozadju. Svoj jezik steguje povsod, kjer obstajajo življenjski pogoji zanj. Bodite kot kameleon. Ne varčujte s svojo jezičnostjo! Z znanjem tujih jezikov bolje izkoristite priložnosti pri študiju, pri poslu, v vsakdanjem življenju, kjerkoli.

3 KORAKI DO DOBRE GOVORICE

#1 Pokličite nas na 080 23 52 ali zahtevajte ponudbo zase – v skladu z vašimi željami.

#2  Srečajmo se na sproščenem  brezplačnem osebnem svetovalnem pogovoru za izbiro najprimernejšega tečaja za vas – v živo ali na daljavo.

#3 Dovolite, da uredimo vaš vpis ali pa se vpišite – v živo ali na daljavo.

 

POGOVORIMO SE.  Izpolnite spoznavno prijavo.

 

ZAKAJ? IN ZAKAJ V LINGULI?

Kaj vam bo tuj jezik, če si v njem ne drznete govoriti? Ne glede na to, ali izbirate za vas povsem nov tuji jezik ali jezik, ki ga deloma že obvladate, vam zagotavljamo, da boste v njem tudi zares govorili. Za to obljubo imamo vsaj 3 velike razloge:

 

#1    Izvirna in dokazano učinkovita govorna metoda

Ne začnemo s slovnico in pravili. Začnemo s prebujanjem govorca v vas!

Spregovorite že prvo uro. Za to poskrbijo učitelji, ki niso klasični predavatelji, temveč za našo govorno metodo posebej usposobljeni motivatorji, ki pripravljajo zanimive in učinkovite lekcije. Na posameznem srečanju tečajniki govorijo kar 80 % časa!  

 

+ Našo izvirno govorno metodo lahko spoznate na tečaju EKSPRES, ki je v določenih  terminih brezplačen. PRIJAVITE SE 

 

#2    Strokovna izbira pravega tečaja  

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Zato se hočemo z vami spoznati in vam strokovno svetovati, kako boste osvojili izbrani jezik. Dogovorimo se za svetovalni pogovor!

POKLIČITE 080 23 52 ali SE NAROČITE NA POSVET

 

#3    Jamstvo za uspešnost  

Če ob 80-odstotni prisotnosti na izbranem tečaju ne dosežete znanja, ki smo vam ga obljubili, vam zagotovimo brezplačno ponovitev tečaja. 

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Vstopite v svet dobrih govorcev. Z nami so svojo jezičnost osvajali Katarina Čas, Tin Vodopivec, Manca Špik, Nina Pušlar, Aljaž Pegan in številni ugledni posamezniki iz različnih gospodarskih panog - skupaj že več kot 15 tisoč tečajnikov! Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

 

»V Linguli sem se imela prelepo in z Richardom je bil vsakič pravi žur ;) kar človek ponavadi težko reče, če se mora hkrati tudi učiti.«
Katarina Čas

Kateri tuji jezik vas zanima?

 

 
 

V živo ali na daljavo?

Lingula je šola živih ljudi, ki se hočemo srečevati iz oči v oči – tudi takrat, ko se pogovarjamo prek sodobnih digitalnih poti. Izberite učenje, ki vam najbolj ustreza:

  • v živo, iz oči v oči:-) v sodobnih Lingulinih učilnicah
  • na daljavo z Lingulinimi vrhunskimi učitelji 

Izbirate lahko med tečaji, ki potekajo enkrat ali dvakrat tedensko, v jutranjem, dopoldanskem, popoldanskem ali večernem času, v običajnih in mini skupinah ali povsem individualno – samo za vas osebno.

Z Nino Pušlar po Linguli 

Naša dolgoletna tečajnica Nina Pušlar se je sprehodila po Linguli in pokazala, kako prijetno je pri nas. Pokukajte v učilnice in si oglejte, kako sproščeno poteka pouk jezikov.

Potrebujete še dodatne argumente, zakaj se učiti tuji jezik?

Razlogov za učenje tujih jezikov je veliko:

  • nekateri se tujega jezika učijo za dušo - ker se vanj preprosto zaljubijo ali pa si želijo novega izziva,
  • mnogi se na jezikovni tečaj vpišejo iz povsem praktičnih razlogov kot so delo ali študij v tujini, iskanje novih poslovnih poti, opravljanje mednarodnega izpita iz tujega jezika ...

Naj bodo razlogi takšni ali drugačni, najpomembneje za učenje tujih jezikov je, da izberete šolo, v kateri boste res spregovorili in govorili. 

Strokovna izbira pravega tečaja

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora.

Zato se hočemo z vami spoznati in vam strokovno svetovati, kako boste osvojili izbrani jezik. Dogovorimo se za brezplačen svetovalni pogovor!

POKLIČITE 080 23 52, pišite na info@lingula.si ali se NAROČITE NA POSVET.

 

 

 

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si