Poletni jezikovni tečaji za osnovnošolce na daljavo

učenje na daljavo

Pouk v šolah zadnje mesece poteka večinoma prek spleta in pisnih vaj, zato je komunikacija v tujem jeziku postavljena na stranski tir. Vsi vemo, da je za dobro obvladanje tujega jezika potrebno veliko vaje prek pogovora, dialogov in igre vlog.

 

Izkoristite 25 % early bird popust za zgodnjo prijavo

Zgodnja prijava do 15. 5. se splača.

Osvežitveni tečaji za otroke na daljavo

Lingulini poletni osvežitevni tečaji za otroke na daljavo so idealna priložnosti, da otroci svoje znanje osvežijo in utrdijo na zabaven način prek sodobnega spletnega orodja, ki jim je že tako zelo domače. Intenzivni tečaji v majhnih skupinah omogočajo veliko pogovora ter zabavnega učenja prek spletnih jezikovnih iger, avdio in video vsebin.

Kako poteka pouk na daljavo?

Otroci se z učiteljem in s sošolci povežejo prek aplikacije Zoom, ki omogoča intenzivne in zanimive učne ure z veliko pogovora in iger.

učenje na daljavo
Za sodelovanje na tečaju otrok potrebuje le računalnik, tablico ali telefon in dobro internetno povezavo.

Izkoristite vse prednosti učenja na daljavo

  • Prihranite čas: staršem vsaj čez poletje ne bo potrebno voziti otroka na dodatne dejavnosti. Na tečaj se otrok odpravi le nekaj minut pred začetkom, saj poteka kar na vašem domu.
  • Preprosto in praktično: za sodelovanje na tečaju otrok potrebuje le računalnik, tablico ali telefon in dobro internetno povezavo.
  • Raznolikost in razgibanost učnih ur: pouk prek spleta nudi veliko dodatnih možnosti za učenje prek spletnih iger, video in avdio vsebin.
  • Skoraj kakor v živo: pouk na daljavo je podobno učinkovit kakor tečaj v živo, saj povezava z učiteljem in sošolci prek kamere ter slušalk omogoča pristni stik in tekočo komunikacijo.
  • Nova izkušnja sodobnega učenja: učenje na sodoben način otrokom nudi nove izkušnje in znanja, ki jim bodo prišle prav tudi pri ostalih dejavnostih.
  • Učenje na daljavo otroke navdušuje: majhne skupine omogočajo res veliko sproščenega pogovora in zabavnih aktivnosti, zato je učenje v Linguli drugačno od učenja v šoli.

Tečaj na daljavo je namenjen otrokom, ki:

  • niso iz Ljubljane in ne morejo obiskovati jezikovnih počitnic v živo,
  • so navdušeni nad tujimi jeziki in bi želeli svoje znanje še nadgraditi,
  • imajo pri angleščini težave in potrebujejo več dodatne vaje in pogovora,
  • si želijo nove izkušnje sodobnega učenja prek spleta na zabaven način.

Intenzivni osvežitveni tečaji za otroke od 9 do 14 let

Tečaji potekajo v juliju in avgustu, 5 dni, od ponedeljka do petka, vsak dan od 10.00 do 13.00 oz. 20 šolskih ur na teden.

 

CEFRTečajDneviTerminŠol. urObdobjeCena*Akcijska cena*
Dopoldanske jezikovne počitnice na daljavo
Dopoldanski tečaj na daljavo - angleščinaPO - PE10.00-12.306.-10.7. oz 13.-17.7. oz 27.7.-31.7. oz 17.-21.8. oz 24.-28. 8.132,98106,38Izberi
Dopoldanski tečaj na daljavo - nemščinaPO - PE10.00-12.3024.-28. 8.132,98106,38Izberi

»Učenje nemščine na daljavo je zanimiva izkušnja, ki mi je z vsako uro bolj všeč. Moram priznati, da sem sprva kar malce dvomil o uspešnosti izvedbe, saj smo zelo živahna skupina tečajnikov, vendar pa sta se naši prijazni učiteljici Blanka in Eva zelo dobro pripravili na spremenjen način dela in ga uspešno prenesli na našo skupino. Spremenjeni potek tečaja smo po mojem mnenju tečajniki zelo dobro sprejeli, zato bomo to nepričakovano situacijo maksimalno dobro izkoristili.«

Gregor Strmljan

 

Čas je za akcijo - kateri tečaj bi bil najprimernejši?

Polona Zupanc
»Pokličite me na 031 761 163 ali pa mi pišite na polona@lingula.si. Z veseljem vam bom svetovala, kateri tečaj bi bil najprimernejši za  vašega otroka.«

Polona Nastran, prof. angleščine, koordinatorica anglistov

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si