Poletni jezikovni tečaji za osnovnošolce na daljavo

učenje na daljavo

 

Jezikovne počitnice in poletni tečaji za otroke na daljavo

Linguline jezikovne počitnice in tečaji za otroke na daljavo so idealna priložnosti, da otroci svoje znanje osvežijo in utrdijo na zabaven način prek sodobnega spletnega orodja, ki jim je že tako zelo domače.

Intenzivni tečaji v majhnih skupinah omogočajo veliko pogovora ter zabavnega učenja prek spletnih jezikovnih iger, avdio in video vsebin.

Izkoristite 10 % early bird popust 

Kako poteka pouk na daljavo?

Otroci se z učiteljem in s sošolci povežejo prek aplikacije Zoom, ki omogoča intenzivne in zanimive učne ure z veliko pogovora in iger. 

učenje na daljavo
Za sodelovanje na tečaju otrok potrebuje le računalnik, tablico ali telefon in dobro internetno povezavo.

Izkoristite vse prednosti učenja na daljavo

 • Prihranite čas: staršem vsaj čez poletje ne bo potrebno voziti otroka na dodatne dejavnosti. Na tečaj se otrok odpravi le nekaj minut pred začetkom, saj poteka kar na vašem domu.
 • Preprosto in praktično: za sodelovanje otrok potrebuje le računalnik, tablico ali telefon in dobro internetno povezavo.
 • Raznolikost in razgibanost učnih ur: pouk prek spleta nudi veliko dodatnih možnosti za učenje prek spletnih iger, video in avdio vsebin.
 • Skoraj kakor v živo: pouk na daljavo je podobno učinkovit kakor tečaj v živo, saj povezava z učiteljem in sošolci prek kamere ter slušalk omogoča pristni stik in tekočo komunikacijo.
 • Nova izkušnja sodobnega učenja: učenje na sodoben način otrokom nudi nove izkušnje in znanja, ki jim bodo prišle prav tudi pri ostalih dejavnostih.
 • Učenje na daljavo otroke navdušuje: majhne skupine omogočajo res veliko sproščenega pogovora in zabavnih aktivnosti, zato je učenje v Linguli drugačno od učenja v šoli.

Za koga je poletni tečaj na daljavo idealen

Tečaj na daljavo je idealen za otroke, ki

 • niso iz Ljubljane in ne morejo obiskovati jezikovnih počitnic v živo
 • so navdušeni nad tujimi jeziki in bi želeli svoje znanje še nadgraditi
 • imajo pri angleščini oz. nemščini težave in potrebujejo več dodatne vaje in pogovora
 • si želijo nove izkušnje sodobnega učenja na daljavo

Intenzivni osvežitveni tečaji 

 • v juliju in avgustu
 • 5 dni, od ponedeljka do petka od 10.00 do 13.00 skupaj 20 šol. ur na teden
 • za otroke od 9 do 14 let

 

Dogovorite se za strokovno svetovanje

Pokličite nas na 080 23 52 ali pa nam pišite na info@lingula.si. Z veseljem vam bomo svetovali, kateri tečaj bi bil najprimernejši za vašega otroka.

Svetovalni pogovor priporočamo, če se je otrok tujega jezika učil že dlje časa in zna samostojno tvoriti stavke. Z otrokom se bo pogovorila Lingulina profesorica in vam svetovala, kateri tečaj bi bil pravi zanj. Svetovalni pogovor poteka v Linguli ali na daljavo prek aplikacije Zoom. 

Pošljite mi več informacij o jezikovnem tečaju

V Lingula, d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke skrbno varovali. Od prejemanja e-časopisa se lahko kadar koli odjavite z e-sporočilom na info@lingula.si.
Strinjam se z navedenimi pogoji. *
Mateja Stružnik, vodja izobraževanja
»Dobro izkoriščen čas ni nujno 'garanje' – naši trenerji poskrbijo tudi za zabavno in sproščeno vzdušje.«

Mateja Stružnik, vodja izobraževanja, mateja@lingula.si