Ligula
Skoči na vsebino

Izpit TOEFL - učinkovita priprava z Lingulo

Lingula, ta jezična šola | Mednarodni izpiti

Angleščina izpit TOEFL – Test of English as a Foreign Language

Izpit TOEFL preverja znanje angleščine, potrebno za dodiplomski oziroma podiplomski študij ali dodatno izobraževanje v angleško govorečih državah. Veljavnost certifikata je omejena na dve leti, izpitni roki pa so štirikrat mesečno.

Preverite, kakšno je zahtevano število točk

Svetujemo vam, da se pred opravljanjem izpita pozanimate o zahtevanem številu točk, kajti posamezna izobraževalna ustanova zahteva različno število točk (Test Scores). Če veste, koliko točk morate doseči, lahko na svetovalnem pogovoru precej natančno opredelimo, koliko ur priprave potrebujete.

Katera priprava na izpit TOEFL vam najbolj ustreza

Glede na izbrani izpit izberite pripravo, ki je najbolj po vaši meri.

BRONZE PACKAGE: 4-tedenska intenzivna priprava na pisni del izpita (prek e-pošte)

Intenzivna priprava na pisni del izpita je namenjena tečajnikom, ki bi želeli natrenirati tehnike pisanja esejev in izpiliti svoje pisno izražanje in ne potrebujejo priprave v živo, ker je njihova ustna komunikacija na dovolj visoki ravni.

  • Potek priprave: tečajnik vsak teden pripravi dva eseja, ki ju učitelj pregleda, popravi in predlaga izboljšave. Tečajnik hkrati prejme tudi vaje za izboljšanje tistih delov slovnice in besedišča, ki mu povzročajo največ težav.

SULVER PACKAGE: 4-tedenska intenzivna priprava na pisni del izpita (prek e-pošte) + 6 ur individualne konverzacije na daljavo

  • Učinkovita kombinacija intenzivne 4-tedenske on-line priprave za piljenje tehnike pisanja esejev in pisnega izražanja in 6 šol. ur konverzacije z izkušenim anglistom na daljavo (prek Skypa/Zooma) za piljenje ustnega dela izpita.

GOLD PACKAGE: 4-tedenska intenzivna priprava na pisni del izpita (prek e-pošte) + individualna priprava na daljavo

  • Kombinacija intenzivne 4-tedenske on-line priprave za piljenje tehnike pisanja esejev in pisnega izražanja ter izbrani paket individualne priprave.
  • Program prilagodimo vašemu znanju in želenemu rezultatu na izpitu. Glede termina tečaja in začetka smo fleksibilni ter se prilagodimo vašim željam.

Strokovno individualno svetovanje za mednarodni izpit

Ko ste v dilemi, kateri izpit izbrati in ne veste, kako dobro je vaše znanje, se odločite za individualno svetovanje izkušene profesorice jezika. Odkrito vam bo svetovala, ali potrebujete pripravo na izpit v Linguli ali pa se na izpit lahko pripravite kar sami.

Lingula, ta jezična šola | Osebni pogovor z našim učiteljem
MENU